originalno jevandjelje kaze da ne brane deci koja bi mu prisla, Hristu, ne radi se odojcadi uopste, koja su ovde uzeta samo da naprave seksualnu aluziju da se mi odrasli zagnjurimo u zenske grudi [breast]
odojcad su ovde uzeta i zbog seksualne perverzije samo zato da bi se posle zatomila [videti: bafomet]
Pogledajte prilog 1181892
When you make the two into One
Zato
će ostaviti čovek oca svoga i mater svoju i prilepiće se k ženi svojoj, i biće dvoje jedno
telo" (Prva Mojsijeva 2:23-24).
unutrasnji kao spoljni, gornji - donji... dvosmisleno, ali idemo dalje
when you make male and female into a single One so that the male is not male and the female is not female
znaci, od spajanja muskarca i zene u seksualnom cinu, mi ovde imamo figuru bafometa, jer ako ej spojen u jedno, a nije ni musko ni zensko, onda je hermafrodit
po hriscanskom ucenju, - kao andjeli, znaci da nisu ni musko ni zensko, ne zene se vise ni ne udaju, a nismo od andjela napravili hermafrodite ili sakatili decu prvo anti-hormonskom terapijom, zapravo blokerima puberteta, pa operacijama, u sada nam znanom postupku tranzicije - izguglajte ili da vam ja postavljam linkove sta se radi, osoba bukvalno - ta single One so that the male is not male and the female is not female
to nije hriscanstvo, naprotov, originalno jevandjelje kaze ne branite deci da mi prilaze, ne radi se o odojcadima na sisi
ko i u koje svrhe pravi jedno od muskog i zenskog?
mi hriscani ne znamo za pol ako smo jedno brat sa sestrom, jer smo u Hristu svi, nema spoljasnjeg i unutrasnjeg, gornjeg donjeg, to su sve seksualne aluzije, ali ulitimativno traze da ih se odricete preko sakacenja dece, tranzicije i bafometa
tomino jevandjelje nema sanse da je hriscanstvo, na mnogo zlih plodova koje danas vidimo, upucuje
da bi njega prihvatili, morali bi da odbacimo jevandjelje koje vam citorah, da se ne radi o odojcadi vec deci koja su starija koja sama prilaze na ulici, a ne sisaju vise