Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Prešao si u "Jehovine svedoke", pa Gospoda Isusa Hrista ne priznaješ za boga? Čuo sam i da i među vama adventistimq (subotarima), kao kod "Jehovinih svedoka", neki Gospoda Isusa Hrista drže za usvojenog sina Božjeg, da je to u stvari arhanđeo Mihailo. A i vi subotari sami niste sigurni ko je za vas Duh Sveti.
Ko je Isus Hristos je ovde puno puta iznoseno a i ja sam se nekoliko puta izjasnjavao kada su me provokativno zapitkivali tvoji istomisljenicci da bi nakon toga konacno zasuteli...bar po tom pitanju..stoga nema ti druge nego da lepo sednes i proveris dali sam ja s takvog verovanja kao i JS...A NECE TI SKODITI DA POGLEDAS I MOJE PREPISKE S NJIMA PO TOJ TEMI.
Čuo sam i da i među vama adventistimq (subotarima), kao kod "Jehovinih svedoka", neki Gospoda Isusa Hrista drže za usvojenog sina Božjeg, da je to u stvari arhanđeo Mihailo.
Duh Sveti je deo Boizanstva,Svemoguci Bozji lik koji se otkriva kroz Bozansko delovanje u ljudska srca .
...i,sta ce biti,jel ti i dalje delujem nesigurno !??