I onda dolazimo opet do Kesarisjkog Andreja koji kaze za 4 andjela sledeceТа потреба се састоји у томе, што Свето Писмо, због саме његове узвишености, не схватају сви у једном истом смислу, него један тумачи његове речи овако, други онако, тако да се из њега, како изгледа, може извући скоро онолико смисала, колико има људи
Neki tvrde da su ta četiri angela Mihailo, Gavrilo, Urijel i Rafailo, svezani radošću (ευφροσυνη) božanstvenog sazercanja. Oni će, zajedno sa ostalim bezbrojnim angelima, biti odrešeni u dan Suda, kako bi sudili bezbožnicima, od kojih će trećina biti pobijena. Ja, međutim, mislim da su to najlukaviji (πονηροτατοι) demoni, https://svetosavlje.org/tumacenje-otkrivenja/29/?pismo=lat
problem je sto Crkva ne misli da su to demoni, a i lepo pise andjeli, nego se genocidas andrej ruga i izopacuje, luciferijanac
2; 28 – 29 – и даћу му звезду јутарњу. Ко има ухо нека чује шта Дух говори црквама.zahvaljujuci ovoj nakaradnoj logici mi danas imamo kao religioznu zajednicu luciferijance, nas prevod je luconosa
po toj logici deljenja motiva, a u stvari jednacenjem pravilno koriscenih, tj. validnih sa nevalidnim tj. izvrnutim, mi se uvodimo u potpunu pokornost antihristovoj lukavo izmisljenoj bajci...
указује на ђавола, за кога пророк Исаија каже: Како паде с неба звездо данице, кћери зорина (Ис. 14; 12)
zna da je luconosa djavo, ali ako je danica, ovde tumaci zvezdu pelen
Јутарњом звездом назива се или онај о коме говори пророк Исаија: Како паде с неба, лучоношо (ο εωσφορος), звездо јутарња (Ис. 14; 12) уз обећање да ће, уништен, бити положен под ноге верних (Лк. 10; 18-19), или пак даница (лучоноша, грч. φωσφορον) споменута код блаженог Петра, која јасно блиста у срцима верних (2. Петр. 1:19). односно просветљење Христово. Лучоношама (звездама даницама) се називају и Јован Крститељ и Илија Тесвићанин – један као један као Претеча првог изласка (истока, освита, ανατολη) Сунца правде, а други као претходник Његовог Другог доласка. Ми верујемо да ће њихови заједничари бити и победници над ђаволом. Нема ничега изненађујућег у томе што се истим називом означавају појмови толико супротни један другом, ...
prevodi vas postepeno u luciferijance i sataniste, pa nema veze makar i samo pojmovno.
posle cete da kukate kada shvatite da je agenda sataznizam da se depopulise trecina upravo od andreja kesarijskog, citirah ga! evo andrejeve reci, ovako tumaci lazno otkrivenje:
Током њих ће, као што видимо, изгинути ништа мање него трећина свих створења која тада буду живела на земљи, јер у ратовима не страдају само људи, него и плодови земље.
https://svetosavlje.org/tumacenje-otkrivenja/29/?pismo=lat
guglu, opazi: GENOCIDE ALERT!!!
Poslednja izmena: