Ideja o reorganizaciji foruma politika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto je promet dosta jak na forumu politika dosli smo na ideju da mozda ne bi bilo lose napraviti tematske podforume ne bi li sam forum napravili preglednijim.
Naravno ovo je samo ideja i nemamo namere da ulazimo u takvu avanturu pre nego sto prodiskutujemo sa vama koji svracate na ovaj forum da li takva ideja uopste i valja.

Sta mislite da li je bolje tako ili da ostavimo kako je sada.

Ideja o podeli je sledeca

• Unutrašnja
  • Spoljna
  • Skupština
  • Stranke
Ostalo bi islo u glavni deo foruma.

Ovde slobodno iznosite vase ideje, slaganja ili neslaganja da bi na kraju videli koje misljenje "preteze" :D

Ovaj forum je tu zbog vas pa ga kreirajte onako kako vam se vise svidja :)

Ne, nikako, nina koji način i nizbog čega.

Ovako je dobro, samo popravite "reputaciju" da mogu da dodeljijem ljudima kojima želim, po više puta ako želim a ne samo po jednom.

za koje opcije su ovi moji politički neistomišljenici da ja glasam suprotno:mrgreen::mrgreen:

Naravno, može li drugačije:mrgreen::lol:

Nisam još pročitao šta se sve pisalo na temi, ali odavno imam predlog da se razdvoji na minimum 2 podforuma: unutrašnja i spoljna politika.

Da se ne bi domaće teme opterećivale irakom i nuklearkama, jevrejima, čavezom, rusko-američkim zayebancijama, manevrima, lansiranjima..... koje se, na kraju, pretvore u navijanje.

Ko je za?:mrgreen:

Nisam još pročitao šta se sve pisalo na temi, ali odavno imam predlog da se razdvoji na minimum 2 podforuma: unutrašnja i spoljna politika.

Da se ne bi domaće teme opterećivale irakom i nuklearkama, jevrejima, čavezom, rusko-američkim zayebancijama, manevrima, lansiranjima..... koje se, na kraju, pretvore u navijanje.

nisam ni ja!

Све што ДелБој предлаже ја сам против, категорички :mrgreen: Вечита опозиција :mrgreen:

Posto je promet dosta jak na forumu politika dosli smo na ideju da mozda ne bi bilo lose napraviti tematske podforume ne bi li sam forum napravili preglednijim.
Naravno ovo je samo ideja i nemamo namere da ulazimo u takvu avanturu pre nego sto prodiskutujemo sa vama koji svracate na ovaj forum da li takva ideja uopste i valja.

Sta mislite da li je bolje tako ili da ostavimo kako je sada.

Ideja o podeli je sledeca

• Unutrašnja
  • Spoljna
  • Skupština
  • Stranke
Ostalo bi islo u glavni deo foruma.

Ovde slobodno iznosite vase ideje, slaganja ili neslaganja da bi na kraju videli koje misljenje "preteze" :D

Ovaj forum je tu zbog vas pa ga kreirajte onako kako vam se vise svidja :)

Dobra ideja, samo bez podsekcije Skupština, mislim da nije potrebna.

Ma vas dvoje nisam ni pitao, pitam samo svoje istomišljenike:mrgreen::lol:

Šalu na stranu, pogledajte malo koliko ima bezveznih "spoljašnjih" tema, brzo se završavaju, odlaze na drugu i treću stranu, a zauzimaju mesto.
Ne znam što to izgleda kao veliki problem.

PRO-ME-NE! PRO-ME-NE!:super:

:rtfm:Zadrzimo stare i proverene vrednosti!! Nikakve promene nece dovesti do poboljsanja!! Promene su za neodlucne, zelite li da budete neodlucni?

Ne treba nista da se menja.
Treba dozvoliti vecu slobodu izrazavanja,glede javnih licnosti a ovde pojedini moderatori i administratori stite "lik i delo" Borisa Tadica,kao da je sveta krava tj. kao onog mrtvaca sa Dedinja?!
Ako u nemackom govornom podrucju moze da se napise(na forumima),da je Angela Merkl krava,ne vidim razlog za toliku "zastitu" Tadica kao politicara(mislim,on nije krava).
P.S
Pojedinci jos uvek zive "pod" titom kumrovackim a on je bio bas za slobodu govora.

Ma samo da banujete Registru (sa sve tačkom) i to će biti dovoljna reorganizacija PDF Politika za početak. :hahaha:

Podforumi Stranke i Skupština se veoma mnogo preklapaju tako da to ne može da se razdvaja a sa druge strane unutrašnja politika bi bila usko povezana sa ovim podforumima. Tako da mislim da je dovoljno da PDF Politika podelite samo na Unutrašnja politika i Spoljna politika i to je to. :super:

Ja sam za reorganizaciju politike u smislu da se ne stavljaju protivustavne slike nigde!

adem_ks gubljenje vremena do iftara.
Legenda

Učlanjen: 07.01.2007.
Tekstova u blogu: 7
Re: Skupštinska kafana

--------------------------------------------------------------------------------

sa drugog sajta

29. avgusta kosovska zastava je istaknuta na najvišem vrhu Japana (3 776m) planina Fuji.

str.114 Skupstinska kafana

Ja sam kako kaže Frančeska :heart:

Moze! :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back