Велики Комбинатор
Elita
- Poruka
- 15.198
Ja sam politikaster, zelim da se cuje moj glas!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapiram![]()

he he he...ondak se samobanuj ili sta vec...![]()
Politikasteri svih zemalja, samobanujte se i ujedinite!

Pa mislim....kapiram to o ujedinjenju politikastera........podrzavam.......ura za politikastere!!!Sta kapiras?
Politikasteri svih zemalja, samobanujte se i ujedinite!
Unutrasnja, skupstina i stranke se PREKLAPA. Najbolje je da bude samo odvojeno unutrasnja od spoljne politike.
Posto je promet dosta jak na forumu politika dosli smo na ideju da mozda ne bi bilo lose napraviti tematske podforume ne bi li sam forum napravili preglednijim.
Naravno ovo je samo ideja i nemamo namere da ulazimo u takvu avanturu pre nego sto prodiskutujemo sa vama koji svracate na ovaj forum da li takva ideja uopste i valja.
Sta mislite da li je bolje tako ili da ostavimo kako je sada.
Ideja o podeli je sledeca
Ostalo bi islo u glavni deo foruma.
- Unutrašnja
- Spoljna
- Skupština
- Stranke
Ovde slobodno iznosite vase ideje, slaganja ili neslaganja da bi na kraju videli koje misljenje "preteze"
Ovaj forum je tu zbog vas pa ga kreirajte onako kako vam se vise svidja![]()
za koje opcije su ovi moji politički neistomišljenici da ja glasam suprotno![]()

nisam ni ja!Naravno, može li drugačije
Nisam još pročitao šta se sve pisalo na temi, ali odavno imam predlog da se razdvoji na minimum 2 podforuma: unutrašnja i spoljna politika.
Da se ne bi domaće teme opterećivale irakom i nuklearkama, jevrejima, čavezom, rusko-američkim zayebancijama, manevrima, lansiranjima..... koje se, na kraju, pretvore u navijanje.
Ko je za?![]()
Све што ДелБој предлаже ја сам против, категоричкиNaravno, može li drugačije
Nisam još pročitao šta se sve pisalo na temi, ali odavno imam predlog da se razdvoji na minimum 2 podforuma: unutrašnja i spoljna politika.
Da se ne bi domaće teme opterećivale irakom i nuklearkama, jevrejima, čavezom, rusko-američkim zayebancijama, manevrima, lansiranjima..... koje se, na kraju, pretvore u navijanje.
Ko je za?![]()
Вечита опозиција 

Posto je promet dosta jak na forumu politika dosli smo na ideju da mozda ne bi bilo lose napraviti tematske podforume ne bi li sam forum napravili preglednijim.
Naravno ovo je samo ideja i nemamo namere da ulazimo u takvu avanturu pre nego sto prodiskutujemo sa vama koji svracate na ovaj forum da li takva ideja uopste i valja.
Sta mislite da li je bolje tako ili da ostavimo kako je sada.
Ideja o podeli je sledeca
Ostalo bi islo u glavni deo foruma.
- Unutrašnja
- Spoljna
- Skupština
- Stranke
Ovde slobodno iznosite vase ideje, slaganja ili neslaganja da bi na kraju videli koje misljenje "preteze"
Ovaj forum je tu zbog vas pa ga kreirajte onako kako vam se vise svidja![]()
Ma vas dvoje nisam ni pitao, pitam samo svoje istomišljenike
Šalu na stranu, pogledajte malo koliko ima bezveznih "spoljašnjih" tema, brzo se završavaju, odlaze na drugu i treću stranu, a zauzimaju mesto.
Ne znam što to izgleda kao veliki problem.
PRO-ME-NE! PRO-ME-NE!![]()
Zadrzimo stare i proverene vrednosti!! Nikakve promene nece dovesti do poboljsanja!! Promene su za neodlucne, zelite li da budete neodlucni?

Све што ДелБој предлаже ја сам против, категоричкиВечита опозиција
![]()

Naravno, može li drugačije
Ko je za?![]()

Naravno, može li drugačije
Ko je za?![]()

jadno je to što pokušavaštkacio:
![]()
:
Ko je Franceska?!Eto, vidis da niko nije za tvoj predlog i pokrij se usima od stida!: