KOLEGA IVAN
Poznat
- Poruka
- 8.216
Ovaj predlog je u suštini dobar. 1. put....2. put.....3. put...
PRODATO !!!
PRODATO !!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dušo nemoj da si naivna. Poslao mi je pp da podržava moj predlog, a ovde ti se šlihta. Ne znaš ti njega![]()
Јел ја причам врапцимаТаб 503, стави на гласање, две опције ЗА и ПРОТИВ. Нека буде по демократији.![]()
Dušo nemoj da si naivna. Poslao mi je pp da podržava moj predlog, a ovde ti se šlihta. Ne znaš ti njega![]()
Naravno, može li drugačije
Nisam još pročitao šta se sve pisalo na temi, ali odavno imam predlog da se razdvoji na minimum 2 podforuma: unutrašnja i spoljna politika.
Da se ne bi domaće teme opterećivale irakom i nuklearkama, jevrejima, čavezom, rusko-američkim zayebancijama, manevrima, lansiranjima..... koje se, na kraju, pretvore u navijanje.
Ko je za?![]()
А и ти се изгледа гураш у модове па што више подфорумских подфорума - ето и за тебе места, ааааааа............![]()
Јел ја причам врапцима![]()
А и ти се изгледа гураш у модове па што више подфорумских подфорума - ето и за тебе места, ааааааа............![]()
Нека убаци анкетуNe brate evo ja te slusam.
Meni se on ne "slihta". Ti mi se "slihtas"!tkacio:
I nije ti poslao pp, nego je uvideo ko je u pravu i javno na forumu rekao!
A to sto je tebi krivo, druga je stvar...! Potrudi se da budes u vecini sledeci put..!![]()
Нека убаци анкету
Da te naučim ja : kad pomisliš da nešto uradiš - ti uradi suprotno i nećeš pogrešiti![]()
Kolega paranoični ne boj se, ja sam više puta odbio da budem mod.
Iz samo jednog razloga, trebalo bi da znaš kog![]()
Kolega paranoični ne boj se, ja sam više puta odbio da budem mod.
Iz samo jednog razloga, trebalo bi da znaš kog![]()
Iz kog razloga, ako sme da se zna?![]()
Evo da ponovim: Moj kolega Drinjaca i ja hocemo anketu, hoce li jos neko?
Pa dušo iz ljubavi prema VAMA!
Ne bih onda to bio ja
Zato sam i vratio mandat narodu![]()
Reci prvo jesi za Tomu il' za Šešelja, pa da znamo kako da se odredimo prema predlogu![]()
Pa dušo iz ljubavi prema VAMA!
Ne bih onda to bio ja
Zato sam i vratio mandat narodu![]()