- Poruka
- 592
Ako tab misli da treba da se reorganizuje forum,onda se i ja slazem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako tab misli da treba da se reorganizuje forum,onda se i ja slazem![]()
predlozhio bi i podforum ekonomija. veoma bitan i sastavni segment kada se govori o politici, ali ipak posebna disciplina. shta mislite?
ja bih stranke stavio u zaseban pdf......čisto da se tamo šibaju...a slobodoumni građani i o opštim stvarima a bitnim...za boodooćnost i prosperitet....da razgovaramo na za tom predviđenom mestu...šo znači foroomskim temama......
Ja sam za to da se ipak naprave podforumi Unutrašnja i Spoljna politika.
А где би онда ставио Енергетски споразум са Русијом, када нам је, да 'простиш, и унутрашње и спољашње...![]()
politika (grč. polis grad, država, politikos građanski, državn)
1. nauka i veština upravljanja državom; nauka o ciljevima države i o najboljim sredstvima i putevima koji vode ostvarenju tih ciljeva; deli se na unutarnju (trgovina, finansije, privreda, prosveta, vojska) i spoljnu politiku, koja se bavi odnosima prema drugim državama; fig. metod rada neke države, stranke, ustanove ili pojedinca, mudrost i veština ophođenja sa ljudima i snalaženja u životu, dovitljivost, snalažljivost, lukavost, prepredenost.
politika (lat. politica)
pl. 2. državni poslovi, stvari koje se tiču države.
politikant (grč. politike politika)
v. politikaster.
politikaster (grč. politike politika)
nadripolitičar, čovek koji se bavi politikom, a nije za nju dorastao.
Treba menjati ceo forum,a ne samo Politiku...
mita čuj i mi imamo wikipediju
evo ja ću ti svoju pokazati
http://hr.wikipedia.org/wiki/Glavna_stranica
vidiš?![]()
Politikasteri da se sklone sa ove teme!
Знам да је сви имају - али је на жалост сви ретко користе, а нарочито ти...