Antifa - organizacija ili ideja?!

1. Nema ničega ružnoga u nazivu blokaderi. Upotrijebila sam taj izraz, jer nisu se pobunili samo studenti, već i srednjoškolci, građani, pa i opozicija, ma kakva da jeste.
2. LGBT je prisutan svugdje, u svim sferama života. Sexualno opredelenje ili življenje nema skoro nikakve veze sa političkim dešavanjima.
3. Puko si Lexi skroz. Srpski, demokratski - onda četnički. Pričaš o Srbiji kao etnički čistoj državi, što je moraš priznati blesavo i nije istinito.
O, Lapušo, naravno da je avova propaganda kad se kaže "blokaderi". Je l' ti govori nešto činjenica da taj izraz koriste Tihi i Kežualko, a @bas kao i ja ne koristimo?

O, Lapušo, naravno da je avova propaganda kad se kaže "blokaderi". Je l' ti govori nešto činjenica da taj izraz koriste Tihi i Kežualko, a @bas kao i ja ne koristimo?
on. je pretnjama i ucenama sve institucije zablokirao, od sudstva do univerziteta, a svojim cacima i pamet, i onda smo kao mi ne samo blokaderi, vec i teroristi

20250728_171455.jpg

Otkad ,pobili sve antifasiste koje su mogli.
(instrukcije iz 1941.) cetnici su govorili o "čišćenju" i "homogenizaciji" srpskih teritorija, što ima elemente etničkog čišćenja i oni antifasiti :mrgreen: .
Нарвно да су били. И антифашсити, ( јер су само италијани у другом светском рату били фашисти, и анти нацисти, а то су били немци. И наравно, били су против комуниста, који су суштинаска болест, и који су, користежи ратне околности спроводили своју комунистичку револуцију, по свему дубоко антисрпску.

Back