Antifa - organizacija ili ideja?!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Хитлер је био десничар.

То што причаш о Марксу је лаж десничара из Србије.

Маркс је писао шта ће да се деси са малим народима и нацијама што су касније

'мали' десничари нацисти као Дража Недић Љотић Карађорђевићи искористили

Дакле Десничари су геноцидни у историј ида ли били католици протестанти јакобинци адвентисти сведоци мормони ....

Српска сцена је једино десничарка јер једино гледа кроѕ материјални интерес уске пирамиде својих родовских веза

Класични мафијаши десничари
Хитлерова партија се звала " Национал социјалистичка радничка партија". Прво што је урадио кад је дошао на влсат, дао је немачким радницима социјалну и здравствену заштиту, и натерао власнике свих фабрика да у подне обуку раднички комбинезон и ручају у мензама својих фабрика заједно са свјим радницима. Енгелзи су га номиновали за НОБЕЛову награду 1937. године. Дража Михајловић, каои његов идеолошки саветник Драгиша Васић, ипак били левичари. Ваљда је Драгиша Васић знао шта је био, кад је сам за себе тако говорио, и кад је постао кум оног прикривеног усташе, старчевићевца, Мирослава Крлеже. И Дража је остаио мзаписе, да је он сам левичар. Геноцидно понашање је карактеристично код левичара. На пеимер, код Лењина и Трцког, Тита, Пола Пота, па чак и код Стаљина, мада је њењму држава била најважнија. Троцком је било само и скључиов воажно да буде убијеношто више Руса, нарочито свештенства. И заиста, Лењин и он су тражили да се свакодневно обавештаавају колико је свештеника РПЦ убијено током извођења сатанистичке револуције. Љотић је можда био десничар. То је тек ствар за расправо АЛи он није био српски десничар. Он је чове био заклети интегрални југословен, и закелти интегрални верник. Не православац. Да, да. Не само необразован, него заиста луд као три литра меке ракије.

Јесте, као и ови данас.
А видим да ни ти не знаш, без увреде.
Не вређам се. И ови данас су левичари. Највећи. Цела западна дубока држава. И наравно да је Драгиша Васић био левичар. Код нас, код оног дела становништва постоје крајње скудоумне предрасуде. Ха тај део запуштеног становништва, лево је добро, а десно је лоше. И при томе су крајње некритични и нереални. Просветли ме, на шта мислиш кад кажем да незнам. И уопште се не вређам. Нико незна све. Сартр је био ЦИАин левичар, као и певач Ив Монтан. И код њих на школовању је био ПОл ПОт. Ајд сад ти.

Сартр је био ЦИАин левичар, као и певач Ив Монтан. И код њих на школовању је био ПОл ПОт. Ајд сад ти.
У томе и јесте штос; такви су од ЦИА "подваљивани" као левичари, и били веома цењени и рекламирани као левица, да би се направио пандан аутентичној левици, која је имала сасвим различиту агенду деловања.
Предуга прича, која се не обрађује у овако скученој комуникацији.
Уз све ризике да ме погрешно разумеш, чему су многи са деснице склони- написаћу ти неколико реченица, које су суштина политичке идеје левице; "сваком према потребама, а награђивање према резултатима рада".
Но, то је оно што капитал панично одбија, јер се нигде не помиње у том концепт "експлоатација на основу поседа над средствима за рад и рентијерство", што је суштина привилегија у капитализму.
Зато је социјализам остао "влажни сан" многих, који су га доживели, јер је, и поред многих мањкавости- расподела добити била много праведнија.

У томе и јесте штос; такви су од ЦИА "подваљивани" као левичари, и били веома цењени и рекламирани као левица, да би се направио пандан аутентичној левици, која је имала сасвим различиту агенду деловања.
Предуга прича, која се не обрађује у овако скученој комуникацији.
Уз све ризике да ме погрешно разумеш, чему су многи са деснице склони- написаћу ти неколико реченица, које су суштина политичке идеје левице; "сваком према потребама, а награђивање према резултатима рада".
Но, то је оно што капитал панично одбија, јер се нигде не помиње у том концепт "експлоатација на основу поседа над средствима за рад и рентијерство", што је суштина привилегија у капитализму.
Зато је социјализам остао "влажни сан" многих, који су га доживели, јер је, и поред многих мањкавости- расподела добити била много праведнија.
ЦИА подметнула Троцког, Крупскају, Лењина, Ђержинског, Пола Пота, Тита, Крцуна? 88 посто становништва Србије је имало прииватну имовину. Пролетера није имала. Око један промил. Нама никаква револуција није требала. НИ Русији није ребала. Комунизам је у Румунији био антиљудски, а у Југославији је био антисрпски. Није био љнтиљдски, него само антисрпски.Тај југо комунизам је био комунизам грофице Марица, ициганина Барона. Али једнако и сво време антисрски. У Русији и анти људски и антиљудски. Знаш ли која су основна начела фашизма? И онда звуче примамљиво, веровао или не. Мада је у питању једно савим супротно зло. Знаш како је велика већина дошла у посед средстава за рад. Па тако што су били вреднији и способнији него други. УЗ то, били су и невероватно храбри. Многи су у тим покушајума потпуно пропали. И радили су. Најчешће, кад успеју радили су ко коњи по пет година, па су тек после почели да зарађују у плодовима свог рада. Свако може да дође до стредстава за рад. Само ако је посебан, и ако је спреман да рмба непрекидно и да ризикује све што има, сваки дан. Али наравно, само они изразито способни, вредни и паеетни су могли да их имају. Лезилебовићи, који никад ништа не би изиковали, не могу да их имају. Е сад, друуга је ствар што титићи увек потежу оне који су до средстава за рад дошли наследством, или малверзацијама, ( а таквих не ннај мање). Видиш, ако су му деда и отав крваво радили, а прадеа непрекидно ризиковао, и пристао на живот на ивици, не видим зашто он не би наследио средстава за рад, и уживао у колективном напору својих предака. Видиш, хладњаче и процесну опрему у Србији држе бивши сељаци, малинари, у највећем броју случајева. И замисли, за две године, око 300 таквих предузећа је пропало. И шта су у опште данас средства за рад. Па фабрике се затварају, нестају и нико неће да их купи данас. Имаш опреме на кило, и ником не треба. Ако не послујеш добро, идеш у банкрот, и та опрема се продаје на кило, по смешним ценама. Могу локални сељаци да је откупе. Али не пада им на памет, Јер онда треба да одговараш не само за себе, него и за запослене, и за оне друге твоје комшије које т предају воће. Лукач је тешко грешио. Маркузе исто тако. И био је уз то радикалан и нетолерантан човек. Сакривати масовне злочине иза некавих прокламација, којих нико никад није имао намеру да се држи, нити су уопште могуће. Веома је јасно да су Зелени, Антифа, Блек Лајф метер, Квир, ЛГБТ, Џендеризам, Млади за људска права, и остали хрвати чисти левичари. И они немци мкоји траже своје право да се жене са керовима. Ја мислиода ћеш ти сад да ми откријеш нешто што нисма знао? Дакле, нема никаквог вређања, али знај, да ја добро знам све лажне А ти избацујеш прокламације чија је реализација накарадна. Па безвезе ти је то. Моји идоли су Маркиз Шарл Де Боншан, Јулијус Евола, Шпенглер, Трубецкој, Унгерн Штернберг, Обилић, Хајдук Вељко, Ђакон Авакум, Иљин, Шпенглер, Достојевски, Рене Генон и хиљаде других. Нема у том дрштву мета ни за Маркузеа, ни за Левија, нити за Лукача. О Лењину Бронштајну да не говорим. Без љутње.

Poslednja izmena:
Комунизам је у Румунији био антиљудски, а у Југославији је био антисрпски.
Слажем се, али то нема везе са идејом левице, о којој говоримо...
Знаш како је велика већина дошла у посед средстава за рад.
Знам; ти идеализујеш тај систем, и ниси објективан.
То не значи да су сви лоповлуком и малверзацијама стекли капитал, нити да се црвени нису огрешили одузимањем имовине свима.
Убеди ме да су наши данашњи милионери све стекли поштено, па да причамо даље....
Ти узимаш за правило, нешто што је изузетак- да се у капитализму велики капитал стиче поштеним радом и способностима.
Јок, брате; и кад је релативно поштено- наћи ћеш огромне редове закинутих за плате, слабо плаћених и преварених; то је правило капитализма бр, 1, а поштење није релативна категорија.
Или си поштен, или ниси...

Структура заједнице јекритеријум.

Пирамидална структура власништва су десничари .

Апирамидална су левичари
Upravo obrnuto. U kapitalizmu koji je desnicarski ekonomski sistem, ne postoji nikakva piramidalna struktura vlasnistva, vec postoji sloboda poslovanja, osnivanja preduzeca, sloboda trgovine itd... Ne postoji nikakva hijerarhija vec konkurencija! A piramidalna struktura ekonomije postoji u socijalizmu gde je sve nacionalizovano, sve je u drzavnom vlasnistvu i tu postoji hijerarhija (upravljanje iz centra, petogodisnji planovi i sl.). Isto je i u politickom sistemu, valjda je jasno da su desnicari za slobodne izbore a levicari za jednopartijski sistem i princip vodje. Vodja je na vrhu piramide!

Upravo obrnuto. U kapitalizmu koji je desnicarski ekonomski sistem, ne postoji nikakva piramidalna struktura vlasnistva, vec postoji sloboda poslovanja, osnivanja preduzeca, sloboda trgovine itd... Ne postoji nikakva hijerarhija vec konkurencija! A piramidalna struktura ekonomije postoji u socijalizmu gde je sve nacionalizovano, sve je u drzavnom vlasnistvu i tu postoji hijerarhija (upravljanje iz centra, petogodisnji planovi i sl.). Isto je i u politickom sistemu, valjda je jasno da su desnicari za slobodne izbore a levicari za jednopartijski sistem i princip vodje. Vodja je na vrhu piramide!

Нема никакве 'слободе' .Слобода тржишта је привид.

Капитализам такође има планове .. УСА десничарство је рецимо у три деценије урушило ЕУ 'умерено десничарство' јер

јепо УСА тврдим десничарима ..ЕУ отишла 'превише лево '

То не значи да су сви лоповлуком и малверзацијама стекли капитал, нити да се црвени нису огрешили одузимањем имовине свима.
Убеди ме да су наши данашњи милионери све стекли поштено, па да причамо даље....
Ти узимаш за правило, нешто што је изузетак- да се у капитализму велики капитал стиче поштеним радом и способностима.
Јок, брате; и кад је релативно поштено- наћи ћеш огромне редове закинутих за плате, слабо плаћених и преварених; то је правило капитализма бр, 1, а поштење није релативна категорија.
Прво, ми данас немамо наше милионере. Можда онај Дракулић. Остали, колико знам, нису ништа. Немају идентитет. С друге стране, данас влада либерални капитализам, банкарски брутализам, и социјални дарвинизам. А то је огавно, и никаве везе нема са нама Србима и нашом правом првобитном акумулацијом капитала у 19. веку. Ништа ја је идеализујем. Ако мислиш да сам изрекао неку неистину, да сам у некој заблуди, само изволи. Чуј, данас.... Па у погрешном возу, све су станице погрешне, без обзира да ли су лепе или ружне. И не волим селективну правду.

Идеја левице, кад се само изрекне, каже, без икаквог примера, сасвим је солидна, као и идеја фашизма. Нисам сигуран шта је веће зло. Нама је комуниза нанео више штете него фашизам.

Nije. U svakoj organizaciji ima ljudi koji su tu radi ličnog interesa i kriminala. Meni na slikama članovi Antifra organizacije liče na naše studente i prosvjednike, znači neke ljude koji ometaju pljačku zemlje i otkrivaju nečasne stvari.
Pogledajte prilog 1792679
Prosvjednici?
Anifa je pokret koji se iskljucivo bori protiv ekstremne desnice ,nacizma fasizma i neonacizma kao np danas u SAD i Madjarskoj kako bi i svi trebali ako imamo imalo ljudskosti u sebi.
Pa se protiv ekstremizma bore takođe ekstremizmom?

Прво, ми данас немамо наше милионере. Можда онај Дракулић. Остали, колико знам, нису ништа. Немају идентитет. С друге стране, данас влада либерални капитализам, банкарски брутализам, и социјални дарвинизам. А то је огавно, и никаве везе нема са нама Србима и нашом правом првобитном акумулацијом капитала у 19. веку. Ништа ја је идеализујем. Ако мислиш да сам изрекао неку неистину, да сам у некој заблуди, само изволи. Чуј, данас.... Па у погрешном возу, све су станице погрешне, без обзира да ли су лепе или ружне. И не волим селективну правду.
Идеја левице, кад се само изрекне, каже, без икаквог примера, сасвим је солидна, као и идеја фашизма. Нисам сигуран шта је веће зло. Нама је комуниза нанео више штете него фашизам.

Првобитна акумулација капитала насталаје у Срба на трговини и шпекулацији

Отерали су Турке и дахије и сами постали Турци и дахијаши ....

Не волиш селективо ..а селективно спроводиш..Шизофренија поодмакла...

Не вређам се. И ови данас су левичари. Највећи. Цела западна дубока држава. И наравно да је Драгиша Васић био левичар. Код нас, код оног дела становништва постоје крајње скудоумне предрасуде. Ха тај део запуштеног становништва, лево је добро, а десно је лоше. И при томе су крајње некритични и нереални. Просветли ме, на шта мислиш кад кажем да незнам. И уопште се не вређам. Нико незна све. Сартр је био ЦИАин левичар, као и певач Ив Монтан. И код њих на школовању је био ПОл ПОт. Ајд сад ти.

Ништа незнаш..а све тврдиш...

Да није можда Џингис Кан био левичар и Лукреција Борџија боркиња за феминистичка права и слободе ?

Идеја левце није за експлоатацији, аријевштину ...елитизам ...

Фашизам..нацизам је за расизам .

Зато је Пол Пот десничар ма како ти га звао

Nemoj da brkas koncepte sa realnoscu! To levicari uvek rade. Ja govorim o konceptu desnice i levice, a u realnosti neke drzave su vise levicarske a neke manje. Ako u Americi postoji planiranje, to samo znaci da u Americi postoje elementi socijalizma. Adam Smith je idejni otac kapitalizma i on ga je nazvao SITEM SLOBODNE TRGOVINE. Karl Marx je idejni otac modernog socijalizma i on se jasno zalaze za centralizaciju kapitala kako realnog tako i finansijskog u rukama drzave. Ko je idejni otac Fasizma i koji su mu principi to verovatno niko i ne zna na ovom forumu, a ko je otac modernog konzervatizma i njegovih principa da se i ne govori. Sad vas ja pitam zasto je to tako?

Трумп је значи левичар јер је на врху пирамиде и укидајући слободе све подредио хијерархији 'своје' партије

Првобитна акумулација капитала насталаје у Срба на трговини и шпекулацији

Отерали су Турке и дахије и сами постали Турци и дахијаши ....

Не волиш селективо ..а селективно спроводиш..Шизофренија поодмакла...
Знаш ли да смо били прва капиталистичка земља у окружењу? Да ли си чуо за закон о окућју, који је прокламовао Књаз Милош? Да и си сзнао да је Србија била усељенича велесила. Одмах после америке, и да су странци тада бежали у Србију? Знаш ли да је од 1850, па на даље, Србија школовала талентовану, а сиромашну децу, како са села, тако и из града. Звали су се Благодејанци. Знаш ли да је број имућнијих и врединих сељака са слао своју децу на школовање по белим свету? И да је тај број врло брзо постао већи од броја благодејанаца. Да ли знаш да нема баш пример,а да је неко од тих студената остајао тамо где се школовао, него су се сви од реда кући у Србију враћали. И тако даље. Много смо скренули са пута 18. а 45, смо потпуно нестали.

Poslednja izmena od moderatora:
Nemoj da brkas koncepte sa realnoscu! To levicari uvek rade. Ja govorim o konceptu desnice i levice, a u realnosti neke drzave su vise levicarske a neke manje. Ako u Americi postoji planiranje, to samo znaci da u Americi postoje elementi socijalizma. Adam Smith je idejni otac kapitalizma i on ga je nazvao SITEM SLOBODNE TRGOVINE. Karl Marx je idejni otac modernog socijalizma i on se jasno zalaze za centralizaciju kapitala kako realnog tako i finansijskog u rukama drzave. Ko je idejni otac Fasizma i koji su mu principi to verovatno niko i ne zna na ovom forumu, a ko je otac modernog konzervatizma i njegovih principa da se i ne govori. Sad vas ja pitam zasto je to tako?

Капитализам не планира ?

Смешно .

Па без планирања испитивања тржишта ..не би остваривао профит

Францускаје планиралапроизводњу нуклеарних подморница и склопила 'дил' са Аутралијом

УСА и Аустралија ..англосаксонци су одлучили да 'посао' мећусобно ураде и да 'паре остану у англосаксонским рукама'

Плански ЕУ је'ослобожена зависности од 'Рускога гаса' ..али је сада зависна од УСА гаса

( који је исто Руски само се препродаје преко пар Инијско Кинеско Сингапурских руку да би му се набила цена )

Десно јеодлучило да је лево добило већи део колача ..и плански смањјетај колачбашзато

што Трамоп тврди да је он власник државе... Шта ли је Трамп ..десно левичар.....лево десничар....шибицар ...

Лудаче. Знаш ли да смо били прва капиталистичка земља у окружењу? Да ли си чуо за закон о окућју, који је прокламовао Књаз Милош? Да и си сзнао да је Србија била усељенича велесила. Одмах после америке, и да су странци тада бежали у Србију? Знаш ли да је од 1850, па на даље, Србија школовала талентовану, а сиромашну децу, како са села, тако и из града. Звали су се Благодејанци. Знаш ли да је број имућнијих и врединих сељака са слао своју децу на школовање по белим свету? И да је тај број врло брзо постао већи од броја благодејанаца. Да ли знаш да нема баш пример,а да је неко од тих студената остајао тамо где се школовао, него су се сви од реда кући у Србију враћали. И тако даље. Много смо скренули са пута 18. а 45, смо потпуно нестали.

Значи Србија је под Обреновићима била левичарски просперитетна јер је вишак неисплаћених надница улагала у образовање?

Back