У томе и јесте штос; такви су од ЦИА "подваљивани" као левичари, и били веома цењени и рекламирани као левица, да би се направио пандан аутентичној левици, која је имала сасвим различиту агенду деловања.
Предуга прича, која се не обрађује у овако скученој комуникацији.
Уз све ризике да ме погрешно разумеш, чему су многи са деснице склони- написаћу ти неколико реченица, које су суштина политичке идеје левице; "сваком према потребама, а награђивање према резултатима рада".
Но, то је оно што капитал панично одбија, јер се нигде не помиње у том концепт "експлоатација на основу поседа над средствима за рад и рентијерство", што је суштина привилегија у капитализму.
Зато је социјализам остао "влажни сан" многих, који су га доживели, јер је, и поред многих мањкавости- расподела добити била много праведнија.
ЦИА подметнула Троцког, Крупскају, Лењина, Ђержинског, Пола Пота, Тита, Крцуна? 88 посто становништва Србије је имало прииватну имовину. Пролетера није имала. Око један промил. Нама никаква револуција није требала. НИ Русији није ребала. Комунизам је у Румунији био антиљудски, а у Југославији је био антисрпски. Није био љнтиљдски, него само антисрпски.Тај југо комунизам је био комунизам грофице Марица, ициганина Барона. Али једнако и сво време антисрски. У Русији и анти људски и антиљудски. Знаш ли која су основна начела фашизма? И онда звуче примамљиво, веровао или не. Мада је у питању једно савим супротно зло. Знаш како је велика већина дошла у посед средстава за рад. Па тако што су били вреднији и способнији него други. УЗ то, били су и невероватно храбри. Многи су у тим покушајума потпуно пропали. И радили су. Најчешће, кад успеју радили су ко коњи по пет година, па су тек после почели да зарађују у плодовима свог рада. Свако може да дође до стредстава за рад. Само ако је посебан, и ако је спреман да рмба непрекидно и да ризикује све што има, сваки дан. Али наравно, само они изразито способни, вредни и паеетни су могли да их имају. Лезилебовићи, који никад ништа не би изиковали, не могу да их имају. Е сад, друуга је ствар што титићи увек потежу оне који су до средстава за рад дошли наследством, или малверзацијама, ( а таквих не ннај мање). Видиш, ако су му деда и отав крваво радили, а прадеа непрекидно ризиковао, и пристао на живот на ивици, не видим зашто он не би наследио средстава за рад, и уживао у колективном напору својих предака. Видиш, хладњаче и процесну опрему у Србији држе бивши сељаци, малинари, у највећем броју случајева. И замисли, за две године, око 300 таквих предузећа је пропало. И шта су у опште данас средства за рад. Па фабрике се затварају, нестају и нико неће да их купи данас. Имаш опреме на кило, и ником не треба. Ако не послујеш добро, идеш у банкрот, и та опрема се продаје на кило, по смешним ценама. Могу локални сељаци да је откупе. Али не пада им на памет, Јер онда треба да одговараш не само за себе, него и за запослене, и за оне друге твоје комшије које т предају воће. Лукач је тешко грешио. Маркузе исто тако. И био је уз то радикалан и нетолерантан човек. Сакривати масовне злочине иза некавих прокламација, којих нико никад није имао намеру да се држи, нити су уопште могуће. Веома је јасно да су Зелени, Антифа, Блек Лајф метер, Квир, ЛГБТ, Џендеризам, Млади за људска права, и остали хрвати чисти левичари. И они немци мкоји траже своје право да се жене са керовима. Ја мислиода ћеш ти сад да ми откријеш нешто што нисма знао? Дакле, нема никаквог вређања, али знај, да ја добро знам све лажне А ти избацујеш прокламације чија је реализација накарадна. Па безвезе ти је то. Моји идоли су Маркиз Шарл Де Боншан, Јулијус Евола, Шпенглер, Трубецкој, Унгерн Штернберг, Обилић, Хајдук Вељко, Ђакон Авакум, Иљин, Шпенглер, Достојевски, Рене Генон и хиљаде других. Нема у том дрштву мета ни за Маркузеа, ни за Левија, нити за Лукача. О Лењину Бронштајну да не говорим. Без љутње.