Ideja o reorganizaciji foruma politika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto je promet dosta jak na forumu politika dosli smo na ideju da mozda ne bi bilo lose napraviti tematske podforume ne bi li sam forum napravili preglednijim.
Naravno ovo je samo ideja i nemamo namere da ulazimo u takvu avanturu pre nego sto prodiskutujemo sa vama koji svracate na ovaj forum da li takva ideja uopste i valja.

Sta mislite da li je bolje tako ili da ostavimo kako je sada.

Ideja o podeli je sledeca

• Unutrašnja
  • Spoljna
  • Skupština
  • Stranke
Pošto se priča o svemu nabrojanom preklapa, složiću se s forimašima koji smatraju da takvu podelu ne bi trebalo vršiti, odnosno da za sada izmena ne bude.

a odkud jednom ideja o raorganizaciji
a ja kad sam pric'o drugovi i drugarice:) da treba uloziti u obrtna sredstva i modernizaciju istih:)
na forum.hr je podeljeno....unutarnja politika,svet....ex yu...i luda kuca...tu bi islo 90% tema koje su od nas udarne
u ludoj kuci nije moderirano,ali se postovi u njoj napravljeni ne broje
po meni...skupstinska kafana bi mogla dobiti jos nekoliko soba...gde bi se otvoreno polemisalo o bilo cemu,ali vezano za neke ozbiljnije teme...naravno,bilo bi dozvoljeno off topicariti i lupetati sve i svasta
dok bi na glavnom pdf svi postovi koji zaobilaze temu te sluze za sprdacinu bili brisani
ex yu teme takodje odvojiti..jer ima interesantnih novosti koje bi se mogle cuti iz makedonije,crne gore hrvatske,slovenije bosne,i tu bi se mogle postavljati,jer glupo bi bilo na glavnom forumu postavljati teme o makedoniji ili sloveniji...crnoj gori i njihovoj policiji etc etc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back