Antifa - organizacija ili ideja?!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa jel' si ti normalan s njim da pricas ozbiljno?

Не само да @Sanovnik је шизоид..већ је и лажов

Још боље. Велики српски јунак, још већи од Мустафе. Обојица су српски јунаци, несрећниче.
То је оно кад су свештеници СПЦ осветлали образ. Зашто жалостно. Ваљда радосно. Павеју песму у славу Мустафе Мулалића.

Вук је несрећа сваком тору ...а ти си Вука ставио као Аватара ....
Бојте се, ја нисам човек, ја сам Вук!
Ја не причам и не пишем, ја завијам!
Не завијам што ме је страх, не завијам што сам бесан.
Завијам да би ме чуо Чопор мој, да би ме чули Вукови, да би ме чуле Вучице, да би ме чули Вучићи, да би се окупио чопор мој!
А када се окупи чопор мој, бојте се пси!
Цар Душан Силни

Завијам да би ме чуо Чопор мој, да би ме чули Вукови, да би ме чуле Вучице, да би ме чули Вучићи, да би се окупио чопор мој!
Цар Душан Силни

Десничар

_123982228_vucic2.jpg

Цар Душан Силни

То је из недавно пронађених поглавља Креманскога Пророчанства ?

Има ли рецепис за ајвар ? .... проју ....

Ти појма немаш о србији

Лустрацијом су сви мафијашки елементи од 2005те стављени на лед.

СНС је окупљао све 2012-2014те..

новинарство... судство ..је је прво далу подршку променама најављеним 5.ога октобра

..али је ту подршку одрекло већ 6ога октобра јер је видело да мора да се одеркну приграбљене власти

АВ није сам 1 000 000 и више има лојалних неутралник конформних

Па једна од перјаница таблоида данас Вучића..Вучићевић га је повлачиопо калу у својим таблоидима.

Многе перјанице ораторства у скупштини су биле перјанице 'жутих'

Не одлучује Вучић ништа ....
Promasio si temu. Ja uopste nisam raspravljao o Srbiji.

Прво, ми данас немамо наше милионере. Можда онај Дракулић. Остали, колико знам, нису ништа. Немају идентитет. С друге стране, данас влада либерални капитализам, банкарски брутализам, и социјални дарвинизам. А то је огавно, и никаве везе нема са нама Србима и нашом правом првобитном акумулацијом капитала у 19. веку. Ништа ја је идеализујем. Ако мислиш да сам изрекао неку неистину, да сам у некој заблуди, само изволи. Чуј, данас.... Па у погрешном возу, све су станице погрешне, без обзира да ли су лепе или ружне. И не волим селективну правду.
:kpozdrav:

И лоше је пример како не треба.

УСА је рецимо тежак пример десничкаског крволоштва које се исплати. Зато и многе државе следе УСА крволоке.

@38imak
A ti si tezak primer ispranog mozga, koji siri bizarnu rusku propagandu, propagandu i lazi propale imnperije

Back