Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.980
Slažem se.
Pritom ih vrlo često nazivaju Srbima u raspravama.
Da budem iskren koliko sra** su hercegovci napravili u BiH nije mi nešto ni žao.
U kom ratu. XD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se.
Da budem iskren koliko sra** su hercegovci napravili u BiH nije mi nešto ni žao.
U svakomU kom ratu. XD
Овако многи Хрвати из ХР виде Шкуторе и њихов менталитет.Slažem se.
Jeste, naša vojska ih je spasila, posle smo videli šta se desilo. Mislim da je to sve od čoveka do čoveka.ja sam mnogo dobar prijatelj i kolega sa bosanskim Hrvatom iz centralne Bosne koji se borio protiv muslimana.
ne kažem da bih bio dobar prijatelj sa muslimanom koji se borio protiv Hrvata.
jbg imam neku kočnicu u glavi i sa njima sam uvek na oprezu.
Многи Хрвати из средње Босне за своју трагичну судбину криве Шкуторе. Сматрају да су Шкутори испровоцирали хрватско-муслимански сукоб и кажу да су до тада били у добрим односима са муслиманима.ja sam mnogo dobar prijatelj i kolega sa bosanskim Hrvatom iz centralne Bosne koji se borio protiv muslimana.
ne kažem da bih bio dobar prijatelj sa muslimanom koji se borio protiv Hrvata.
jbg imam neku kočnicu u glavi i sa njima sam uvek na oprezu.
ovaj mnogo mrzi muslimane i bili su godinu i jace u muslimanskom okruzenju.Jeste, naša vojska ih je spasila, posle smo videli šta se desilo. Mislim da je to sve od čoveka do čoveka
ček, ne razumem. ko su Škutori?Многи Хрвати из средње Босне за своју трагичну судбину криве Шкуторе. Сматрају да су Шкутори испровоцирали хрватско-муслимански сукоб и кажу да су до тада били у добрим односима са муслиманима.
Nekako sam mišljenja da oni sasvim dobro znaju da sa Hrvatima nemaju ništa, zato se tako komotno i ponašaju sa njima.
Sada među Bošnjacima u BiH postoje dve struje, dominanto mejnstim radikalna i većinska, i ona manjinska koja je za mir sa Srbima, a deo njih čak i ističe srpsko poreko tj ne krije ga.
Kako da mrzi Srbe kad su mu spasili dupe, bukvalno.ovaj mnogo mrzi muslimane i bili su godinu i jace u muslimanskom okruzenju.
nikad nisam osetio da mrzi Srbe jer to ne moze da se sakrije osetio bih. iskren covek sa planine
Hercegovci tj zapadni hercegovci.ček, ne razumem. ko su Škutori?
Skapirao sam donekle.No, nisi ti ukapirao uopšte Koletovu poruku. Mislio je na mene.![]()
Tako je, ti si sandzaklija koji mesetari ovim forumom. Mada, administrator ti je rekao da nisi ti taj. Da li mu verujes?No, nisi ti ukapirao uopšte Koletovu poruku. Mislio je na mene.![]()
ovako su se dvoje smuvaliSkapirao sam donekle.
Skapirao sam donekle.
Mada sam se više bazirao na konstruktivniji deo poruke i na neko moje mišljenje o toj problematici.
![]()
Pa slab sam sa tom problematikom.ovako su se dvoje smuvali![]()
ček bajo, na ovom forumu ja najviše mrzim mislimane i osetim ih na kilometar. šta oćeš, da mi uzmeš titulu.Tako je, ti si sandzaklija koji mesetari ovim forumom. Mada, administrator ti je rekao da nisi ti taj. Da li mu verujes?
ma bate zajebbavam sePa slab sam sa tom problematikom.
Ne znam ko je ko i slabo se interesujem za to.
Западнохерцеговачки католици, без оних из Чапљине, Мостара и Дувна.ček, ne razumem. ko su Škutori?
i sunce ti Paganija i zaledjeЗападнохерцеговачки католици, без оних из Чапљине, Мостара и Дувна.
Шкуторија је отприлике област омеђена Међугорјем, Читлуком, Широким Бријегом, Кочерином, Посушјем и Имотским, као што је приказано на карти (то је крај из којег су регрутоване најекстремније усташе) https://www.vrisak.info/magazin/znate-li-sto-su-skutori-i-sperci/
Pogledajte prilog 1007185
Да, налази се делу некадашње Паганије и Захумља.i sunce ti Paganija i zaledje
To je sve prošlom mimo nas ( msm na mene, krishnu i jos neke), nas slabo interesuje ko je ko, većinom smo bazirani na istoriju i pisanje pojedinaca.Kako ono beše...ne mogu da im sve teze pohvatam...
Dakle žestoko smo protiv Đukanovića i dukljanomontenegrina jerbo nam je podelio Sandžak i tamo radi na denacionalizaciji.
Protiv Hrvata jerbo pljuc po njima, ba.
A protiv Zukorlića jerbo su to borbe dve moćne struje za prevlast u Sandžaku; lome se koplja oko centara moći, a Krstarica će presuditi ko će nositi alah-barjak u Novibazaru.![]()
Široki i Posušje treba to malo više ofarbat, mada i Mostar je doživio promjenu.Западнохерцеговачки католици, без оних из Чапљине, Мостара и Дувна.
Шкуторија (неформални назив)је отприлике област омеђена Међугорјем, Читлуком, Широким Бријегом, Кочерином, Посушјем и Имотским, као што је приказано на карти (то је крај из којег су регрутоване најекстремније усташе) https://www.vrisak.info/magazin/znate-li-sto-su-skutori-i-sperci/
Pogledajte prilog 1007185
Tako je, ti si sandzaklija koji mesetari ovim forumom. Mada, administrator ti je rekao da nisi ti taj. Da li mu verujes?