Krishna
Elita
- Poruka
- 24.125
Имаш ли неки лични или можда финансијски разлог што си у "крсташком" рату против тзв. деретићеваца?Netačno.
1) Svojih teza nikakvih o pitanju porekla Albanaca nemam. Nisam apsolutno ništa izbacio po tom pitanju. Oni koji me napadaju, pa među njima i Kole11, napadaju samo glasnika (ili preciznije to koriste samo kao izgovor...a zašto i po čijem nalogu, svi znamo).
2) Od postojećih teza u nauci, izjavio sam (amaterski, plustidljivo i bez nekih kasnijih ubeđenja) da mi teza o severnoj seobi najviše pije vodu, te tako i da su njihovi preci u nekom trenutku došli na (sva njihova) današnja staništa.
3) Njihova istorija i poreklo me ne interesuju. Da me interesuju, naučio bih i albanski i posle svih ovih godina krenuo da proučavam ozbiljnu literaturu. Temu o poreklu Albanaca, pa i sve što sam pisao na tu temu, otvorio sam i postavio isključivo zbog laži dererićevaca. Iliti, sa namerom da se pokažu, raskrinkaju, demantuju i da ljudi na ovom forumu i društvenim mrežama prestanu da ih dele. A da li su oni turkmensko pleme došlo s Osmanlijama, Iliri, vanzemaljci, srpsko pleme kako kaže Miroljub Petrović i šta god drugo, zapravo mi je bitno koliko lanjski sneg. Dupe me boli. Interesuju me samo lazi i obmane dereticevaca.
Ово није уперено против тебе само је моје мишљење, мени се чини да се бориш против ветрењача. Алтернативна историја је у ширим народним масама у експанзији из године у годину и не видим да би то могло зауставити и окренути у супротном смеру. Тешко да тој бујици која шиба могу ишта хиљаду Радивоја Радића, Зорана Буљугића, Славена итд.