Bole, nisi u toku. Dozvoli da to ukratko objasnim.
Mrkalj, koji je inače na društvenim mrežama dobro poznat kao prevarant koji se lažno predstavlja o sopstvenoj nacionalnosti i veroispovesti (glumio je i da je Italijan, menjao je čak i pol, predstavljajići se kao žena, da je po poreklu Arapin, Bunjevac) učestvuje u lovu na veštice protiv mene. Taj čovek je već duže vreme opsednut sa mnom u potpunosti u blago rečeno progoni me. Zbog toga što mu se ne sviđa šta pišem i zato što sam nekada na ovom forumu služio se ijekavskim narečjem, došao je na ideju da ubedi jedan izvesni broj forumaša da sam ja jedan Bošnjak iz Novog Pazara. Iako mu, naravno, nije to pošlo za rukom kod većine, postoji nekoliko ljudi kojima on uspešno vrti ih oko malog prsta. Pošto je izgubio status moderacije i zbog toga što hoda po tankom ledu, on je odlučio da koristi druge ljude za svoj privatni rat protiv mene koji vodi na Krstarici, odnosno da se jednostavno rečeno sakrije iza njih. I uz sve to, naravno, vršeći projekciju sopstvenih poteza na internetu na mene.
Forumaš Kole11 jedan je od tih nekoliko kojima on aktivno manipuliše. Osim toga, Kole11 je uveren da ja na ovom potforumu imam dvocifren broj klonova; zapravo da su većina moji nalozi, a možda ih imam i među moderatorima. Zvuči totalno nebulozno, naravno, ali nažalost istina je.
Poruka na koju si ti odgovorio trebalo bi da bude polusuptilna insinuacije da je Vitez123 još jedan u nizu mojih klonova.