- Poruka
- 71.642
Bitka kod Kajmak Salama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a... svega ima... i gluposti i ludosti i pogrešnih koraka, poteza, straha...A šta je sa ženama?šta mi radimo?
I mi nekada ne želimo da čujemo. A i ostavljamo protivrečne signale.
Mada mi glupo da pišem u množini
а како заводиш?Zanimljivo pitanje.
Ako baš samo odgovaram na pitanje, bez analiza i dodavanja komentara, padam:
na one što me žele.
Evo objašnjenje:
Nisam se nikada ložila samo na hladnog i distanciranog, ali dopadali su mi se distancirani/hladni/povučeniji/mirniji/inteovertni momci, ali kojima se i ja dopadam. A mi žene to pročitamo da li se muškarcu sviđamo.
Nisam nikada imala želju da nekog osvajam, jednostavno smatram da je to muški dio posla. Ali da je, zavođenje, moj dio posla.
Zato nisam nikad željela samo distanciranog i hladnog momka, a kojem se ne dopadam - nisam nikada o takvome razmatrala, jer bi to značilo da se mislim kako da mu privučem pažnju
Muškarac ako nije zainteresovan mojim izgledom, energijom, nemamo onda šta tu tražiti, jer su muškarci više vizuelni - nisam njegov tip i ne mogu ja na sebi mijenjati nešto fizički, da bih de svidjela distanciranom. Ma zabole me za njime - ima zainteresovanih haha
A i jedna žena se uvijek dopada mnogo muškaraca, tako da ima među njima posla da se bira. Time sam ja bila zauzeta
Ima tu jos neceg. Zainteresovanost moze da se iskaze na vise nacina. Jedan od nacina je da je obasipas komplimentima i da joj udovoljavas. To moze da opali unazad ako doticna pocne da misli da preterujes tj. da nisi iskren. Drugi nacin je da joj ukazujes na greske. U tom slucaju, muskarac moze da bude bilo gde od "blago grub" pa sve do "vrlo grub". Moze da joj ukazuje greske na sto pazljiviji nacin a moze i da je podje.bava. Treci nacin je da se kombinuju te dve stvari. Sva tri nacina mogu da opale unazad ukoliko se previse cesto rade te stvari ili ukoliko se ne zna kada je trenutak a kada jeste. U svakom slucaju, u normalnoj musko-zenskoj dinamici, muskarac je taj koji je dominantan, ko zna vise i ko treba da usmerava, ogranicava, ispravlja, koriguje svog partnera. Mnoge zene to podsvesno znaju i ocekuju.Ne zna se koja je krajnost gora(za mene).
Prvi čičkovi prema kojima osećam sažaljenje.Drugi hladni i grubi , bez osećanja.
Izabrala bih neku sredinu, prisnost nastalu iz dužeg poznavanja .
Strahaa... svega ima... i gluposti i ludosti i pogrešnih koraka, poteza, straha...

Da. Pa vidi jedno je dostojanstvo drugo je pokazivanje zainteresovani sti.
Ovo što pišeš da je čekao na kiši, ili kada radimo nešto što bi bilo za nas ispod nekog kriterijuma onda nas drugi ne cene. Ali to nije nasuprot tome biti hladan. Biti zainteresovan ne znači biti paćenik. Meni se čini da to na temi neki muškarci brkaju.
Ne slažem se.U svakom slucaju, u normalnoj musko-zenskoj dinamici, muskarac je taj koji je dominantan, ko zna vise i ko treba da usmerava, ogranicava, ispravlja, koriguje svog partnera.
BrkajuDa. Pa vidi jedno je dostojanstvo drugo je pokazivanje zainteresovani sti.
Ovo što pišeš da je čekao na kiši, ili kada radimo nešto što bi bilo za nas ispod nekog kriterijuma onda nas drugi ne cene. Ali to nije nasuprot tome biti hladan. Biti zainteresovan ne znači biti paćenik. Meni se čini da to na temi neki muškarci brkaju.
Напоконе то ако имаш 18 годиница и ист е су твоја циљна групаMa treba bre biti hladan sa zenama. Win win situacija. I ako je lenstinica da se potrudi, oticice kod romea, romeo ce da zabrlja i onda ce ti se vratiti jos zeljnija. A i zabavnije je. Ona misli da je cekas, i cekas je i u pauzama se zabavljas.
Ганиша мили, али ти имаш списак и то подужи..онда ни ти ниси баш за ебавањеte zene sto imaju spisak sta se sve mora
ja to ne iebavam 2%
Svako ima spisakГаниша мили, али ти имаш списак и то подужи..онда ни ти ниси баш за ебавање![]()
Наравно да има, али када женско има, онда је блеса која чека принца ( а не искуствено освешћена шта јој прија а шта не) а када они имају спискове то је сасвим прихватљивоSvako ima spisak
Samo ovi nasi muski misle da su vrlo jedinstveni hehehe

Ala si me motivisala na starije zenskeuuuНапоконе то ако имаш 18 годиница и ист е су твоја циљна група
Цурице ће да јуре такве, кад сазру не занима их да јуре нити да се враћају јер уживају у животу и без мушкарца.
И мушкарац који уме да артикулише наклоност је далеко од ромеа, само показује да је зрео и самоуверен.
Tako jeНаравно да има, али када женско има, онда је блеса која чека принца ( а не искуствено освешћена шта јој прија а шта не) а када они имају спискове то је сасвим прихватљиво![]()
Ја ценим људе који имају критеријуме у одабиру партнера, не замерам ако се ја не уклапам рецимо јер истина је да постоје они којима се уклапамо. Мсм, у списак![]()
Напротив.Уколико је то твоја зона, онда си на правом путу. Само саветујем да мењате тактику са променом циљне групе.Ala si me motivisala na starije zenskeuuu
Po mom misljenju je ta tvoja drugarica otprilike u 10% zena posto bi 90% zena na te njegove erotske price i klipove reagovalo - ju kakav bolesni manijak - i otislo bi posle na ana.rs da se zali kako su muskarci i dalje svinje.Ali pazite. Imam drugaricu koja je lepa. I sad imala je 5-6 direktnih udvarača. Dvojica su joj se jako svidela, najlepši, ali jedan je, posle jedne večeri kada su se baš muvali posle bio prilično nezainteresovan. I nakon što mu je poslala jednom na insta poruku, on mlako odgovorio, i sad nije da više ona treba da piše, treba on, a on nije. Drugi je bio tu, ali se javljao na 5 dana. I sad, njoj je bilo jako krivo, ali jbg, osećala je da tu nešto nije u redu.
A bio je i jedan koji se na početku činio da nije neki izbor, no on je konstantno bio tu, pisao svaki da ali šale, zabavljao ju je, osetila je da mu je jako stalo, njemu je mogla da piše kako se oseća, zatim slao je sexy priče, klipove, sve više erotske priče.. i tako posle par nedelja ona reši da se ponovo vidi sa njim. I krene sa njim, a na ove ostale sasvim zaboravi. I oseća se fenomenalno što je željena. Da, čak mu je jednom rekla da nije zainteresovana, ali on je rekao ok, no nije prestajao da šalje te erotske sadržaje. I da bude tu kad god treba. mislim online.
Потцењујеш моћ онлајн комуникације, негде смо на 50- 50 око тога а тенденција је да се све више жена прима на такве изливе наклоности.Po mom misljenju je ta tvoja drugarica otprilike u 10% zena posto bi 90% zena na te njegove erotske price i klipove reagovalo - ju kakav bolesni manijak - i otislo bi posle na ana.rs da se zali kako su muskarci i dalje svinje.![]()
Brate...Напротив.Уколико је то твоја зона, онда си на правом путу. Само саветујем да мењате тактику са променом циљне групе.
На форуму сам запазила да има мушкараца који су у техници мувања остали код тинејџерског доба а годинице отперјале далеко далеко..па се чуде зашто су неуспешни.
Цурице од 18 неће трчати за старијим тек тако док за дечкићима хоће.