Hladan ili zagrejan?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E to ne mogu
To je cokolada a ja jako volim da jedem hehe
Мислиш...

мозак (рацио) ти каже:"Немој ту чоколаду, евентуално једну коцкицу"

а душа ти иште,

па не можеш да одолиш емоцијама према чоколади, без обзира шта мозак говори,

те је зграбиш и прождереш, са све целофаном?

Ред црне 72% чокаладе не може 'наудити' линији .. може само нагласити закривљеност .. и дати сјај и кожи коси ... што је корисно у мраку

Volim čokolade, ali još više da budem zgodna 🙃

@Alter_Ego_ šta misliš šta je bolje dal da se najedem čokolada ili da budem zgodna? 😊

Умереност у свему је велика мудрост, тако да ћемо одговор наћи у умерености,

дакле,

битно је да будеш згодна, али и да повремено поједеш чоколаду. Какав је то живот без чоколаде.

Чоколаду ћемо да једемо сваки пут кад нам се уклопи у дневни унос калорија. Ако смо се трошили тог дана, може чоколада, ако смо тог дана јели калоричнију храну, онда нема чоколаде.

Izlaze mi neke glooposti na tweeter.

Screenshot_20231114_122120_X.jpg

Ljudi cesto ne prave razliiku izmedju postupaka i onoga sto su. Ako neko ima hladne postupke, ne znaci da je hladna osoba. Verbalizujes brate. "salter" filozofija
Sta je problem samo joj se u jednom, momentu okrenuti i reci joj, aj bas ne pred ostalima: koji si ti smor brate.
I ostavis je tako s prosutim klikerima u glavi.
A ubio si dve muve. Prvo si probio tu nekonstruktivnu barijeru ljubaznosti, drugo ako i jeste smor, barem zna da tebe ne smara hehe

P kako ce te vi tu musku decu vaspitavati sunce vam zarko? Kad ga ostavi prva ljubav pa pobenavi pa postane ko ogledalo. Svaku narednu on ostavlja i slama srcad. Ko hronicni lutrijski bunt. Ko Fenrir Vuk pokrice ljubav tamom. I jos ce znati istinu ko ja sto je zna. I nece moci majci da rekne. Da joj srce na razbije od pod. Da joj suze ne poteknu niz lice. Da sebe ne okrivi i u sebe ne posumlja.

Back