Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
Od sankcija nema nista .... probajte sa necim laksim.....
pocnite sa krivim krastavcima .... to se vec moze razmotriti ....
pocnite sa krivim krastavcima .... to se vec moze razmotriti ....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mizerna ucena belosvetskih protuva !
A ne Sibir je druge.Pa i Srbija ima interesa sa EU , npr. razni fondovi, slobodna trgovina, investicije itd. a sa Rusijom ''bratsvo ''...
Negde u Sibirska prostranstva
Ucena?
Pa tacno smo svi mi zasluzili nesto mnoog mnogo gore od Milosevica,Djindjica i Vucica zajedno.
Pre drugog svetskog rata Nemaci nam ponude fakticku neutralnost, luku Solun, mi potpisemo pa ih zaj.ebemo.
i onda nas oni polupaju, kao sto bi svako od nas polupao nekog pored sebe koji danas kaze jedno a sutra drugo.
1991.godina, svi na svetu upadljivo cute celih desetak dana, dajuci vremena JNA da porazi Slovence i ugusi pobunu.
Onda odjednom Milosevic sklopi dogovor i povuce se iz Slovenije.
Jel` hocete tako?
Pa dobro, sad cemo mi sve priznati redom, da nas vi vise ne bi zaje.bavali.
Od pada Milosevica mi damo skoro 8 milijardi evra donacija, a vi opet svrsavate na Putina?
Pa nece to da mzoe tako.............Opet cemo vas polupati, jer ste zasluzili.
ZAR TI NIJE JASNO DA CEMO NAHEBATI KAKO GOD SE OKRENE.
AKO JE VEC TAKO.... BOLJE JE IZGINUTI KAO HEROJ, NEGO KAO SILOVAN I HEBAN U MOZAK.
Ucena?
Pa tacno smo svi mi zasluzili nesto mnoog mnogo gore od Milosevica,Djindjica i Vucica zajedno.
Pre drugog svetskog rata Nemaci nam ponude fakticku neutralnost, luku Solun, mi potpisemo pa ih zaj.ebemo.
i onda nas oni polupaju, kao sto bi svako od nas polupao nekog pored sebe koji danas kaze jedno a sutra drugo.
1991.godina, svi na svetu upadljivo cute celih desetak dana, dajuci vremena JNA da porazi Slovence i ugusi pobunu.
Onda odjednom Milosevic sklopi dogovor i povuce se iz Slovenije.
Jel` hocete tako?
Pa dobro, sad cemo mi sve priznati redom, da nas vi vise ne bi zaje.bavali.
Od pada Milosevica mi damo skoro 8 milijardi evra donacija, a vi opet svrsavate na Putina?
Pa nece to da mzoe tako.............Opet cemo vas polupati, jer ste zasluzili.
Svaki treci muskarac je poginuo u Prvom svetskom ratu, a ko zna koliko u drugom a moglo se mozda izbeci.
Ali bolje rat nego pakt.
А Хрватска је баш слободарска земља протерала скоро све домицијалне Србе!?Moralna obaveza svog slobodnog sveta.
Moralna obaveza svog slobodnog sveta.
Moralna obaveza svog slobodnog sveta.
Па ми још нисмо чланица ЕУ.
Kолико видим за тебе то није исто зато сам те и ословио Босанцем, али видим не капираш
Е сине тако су и Руси и Срби једно те исто!
Naravno da mora... Nema tu trte-mrte !