- Poruka
- 82.511
Koji predmet ste najviše mrzeli u školi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uuuuu a meni to tri omiljena predmeta.ja engleski u srednjoj. I Istoriju. I Geografiju.
Istorija mi je bila najveći smor.
Klupu
To je bitna razlika. Da li ti je dosadan sam predmet ili ti je mrzak za učenje.Nisam mrzeo nijedan predmet, ali mi je najdosadnija za učenje vazda bila istorija.
i to, nisam ni isao na fizicko kasnije, kad je fizicko ja odem u bioskop da gledam neki dobar film.Sport, bilo mi se mrsko presvlačiti.
Obično lakše učiš predmet koji ti je zanimljiv. Čitaš i upijaš informacije koje svakako želiš da saznaš, često iz prvog čitanja.To je bitna razlika. Da li ti je dosadan sam predmet ili ti je mrzak za učenje.
Meni su čak i ustav i sociologija bili dobri u smislu da slušam predavanja, ali učiti ustav je jezivo- ne postoji hronologija, priča, ništa nije sistematizovano, samo se vrte neke dugačke rečenice bez jasnog subjekta, predikata...ma užas.
Kao u pjesmii to, nisam ni isao na fizicko kasnije, kad je fizicko ja odem u bioskop da gledam neki dobar film.