Вучић: Да признамо Kосово и уведемо санкције Русији били бисмо одмах у ЕУ

Pa vi ste ga izabrali, sto ga ne smenite ? A jes kod vas nema droge, kriminala 😀
Нема.Никад није било.
Неки ситни елементи,у промилима гледано ,у Сарадњи са ДБ су се бавили Наркотицима.
Ми смо један равничарски НАРОД,НАВИКЛИ ДА ЖИВИМО од ПАМТИВЕКА од Сточарства и Пољопривреде на нашој ПЛОДНОЈ Земљи,Србији.

Нема.Никад није било.
Неки ситни елементи,у промилима гледано ,у Сарадњи са ДБ су се бавили Наркотицима.
Ми смо један равничарски НАРОД,НАВИКЛИ ДА ЖИВИМО од ПАМТИВЕКА од Сточарства и Пољопривреде на нашој ПЛОДНОЈ Земљи,Србији.
Ahhha pa to su sitnice u uredjenim drzavama poput Svajcarske, Danske , Norveske

Ко у оном вицу са бродоломницима у дивљој Африци. Европа је дивља Африка, ми смо ти бродоломници.

Кажу дивљаци бродоломницима: Оћете Смрт или АБАЉАБА? Нико не сме да се одлучи. Јави се први добровољац. Каже.. не умире ми се још... ја би АБАЉАБА. Племе никад веселије, скачу вичу, певају углас. Кад... објаснише му. АБАЉАБА то је кад те вежу, па на тебе онда навали цело племе, па ко те шта довати ко играчку и се за шта огребе. Кад су га дооообро издрндали, овај се већ скоро сасвим мртав једва отетура, ови га испрате. Опет питају бродоломнике, има ли неки добровољац... јер сви ће морати да се изјасне за шта су. Изађе други.. шта ћеш? Овај.. ајд тај АБАЉАБА па да идемо кући. Понови се све. И он крене кући онако очукан скроз. Одвалили га од "работе"... На крају се сети један поштен човек међу бродоломницима и каже им онако у лице: Е, нећете ви нама то радити тако. Ја бирам СМРТ. А племе оно дивље тек тада радосно крикне. Бравоооо! Хајмо Африканци.. овај оће АБАЉАБА ДО СМРТИ...

Наравоученије: ако си већ народ, увек прво бирај смрт. Немој да се надаш да је душману до тога да те поштеди срамоте. И ако имаш неки свој бродић, нек је и трошан, нека га. Нек је трошан. Боље он такав него да идеш међу црне и непоштене дивљаке (Европу).

Zasto Tamara V. ima tri ruke?

IMG_20241023_071036.jpg

au opet ti o brodovima
zasto mi skripta ne da da ti repliciram jos 1 repliku, za kazimirov efekat?
Право да ти кажем. Кад год почну неке тешке расправе овде на форуму, често се сетим како је лепо кад имаш свој бродето, чамац, чунић.. па изађеш или на дебелу реку, или дебело море... па... оно.. видиш како се слика форума губи и нестаје а почиње излазак Сунца...

Pa vi ste ga izabrali, sto ga ne smenite ? A jes kod vas nema droge, kriminala 😀

Нисмо га ми бирали већ је он дете/унук комунизма које је Броз дотерао преко дрине 1944.г., напао и освојио Србију.

Владају деца и унуци ОЗНА-е - терористи !!!

Као и код вас што владају терористи !

Вучић: Да признамо Kосово и уведемо санкције Русији били бисмо одмах у ЕУ

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да не може да се сложи са оценом да су евроинтеграције у Србији "заглављене", али да може да каже да иду споро, и нагласио да би Србија, када би признала независност тзв. Kосова и увела санкције Русији била одмах примљена у ЕУ.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...uvedemo-sankcije-Rusiji-bili-bismo-odmah-u-EU
Znaci litijum ne mora da se kopa ?

:think:
I da se verovatno odreknemo Repblike Srpske. Verovatno je upravu!

Вучић ВАМА СРЕЂУЈЕ ТРАНСПОРТ ДРОГЕ од чега живите цео свој хебени шиптарски живот
neodpustivo
и узима велике паре за то.
nedopustivo!

ogromen uvrede i optuzbe bezvaljanog pokrica i bilo kakvih dokaza!

Back