Вучић: Да признамо Kосово и уведемо санкције Русији били бисмо одмах у ЕУ

Kuku , al ga nategao ovaj voditelj.....uvek je bio tako mekan, sta se to desava?
Da ja nisam u zoni sumraka?
Žuta duboka država, žuti Bujke i Olja. :mrgreen:

Fpn_wXgPYS3yee7Rf00goVMAb4X_AMP28C_eAN6_3GCGVwn6v3knFfNcBGRWALAkcjfyVvaBnqHb5LV3XH-_odqRHlXGJH...jpg

jos jedan izgovor za probleme u srbiji...svi su krivi, a pogotovo oni pre nas..na primer, kriv je Josip Broz tito
Ma ti opet sa drugosrbijanstvom?

Zašto žuti nisu pretvorili Srbiju u Švajcarsku? Sećaš se šta ste obećavali? A mi žutokljunci vam tada hipnostisani aplaudirali i jurišali na Skupštinu. A posle, Čeda i “bitne su reforme kao takve”…

Moze to da se resi , donese se rezolucija da ce Srbija priznati Kosovo kao svoju teritoriju sa kojom ce zajedno u EU *tako ispada konfederacija , i uvesti sankcije Rusiji u roku od .......2 meseca od trenutka prijema u punopravno clanstvo i sengen listu EU, oba...da nas ne ebu jedno ili drugo...

Ako se ne ostvari, prvo , nece se ostvariti drugo, pa bi jos bilo negative zbog jasnog igranja EU sa Srbijom...

Sta se dobija tako ?
Dobija se da nema nista od rudarenja litijuma....ni pomenuto..
Dobija se da zajedno sa Kosovom ulazimo u EU , sto em prejudicira da je i dalje vezano kao paket, em probleme mora da resavaju sa njima kad naprave problem sa kosovarima...Nije toliko problem sto je vezan paket...bitnije je da postaje problem cele EU a politicki identitet stoji kod nas...pa ce EU morati ili da nam vrati integritet ili ce morati da resava problem sa Kosovom radi svoje homogenosti....
I trece, posto je najverovatnije da je to zvaka za seljaka od strane Vucica, to ce usvajanjem takve rezolucije, biti bez mogucih kompromisa i pregovora odmah jasno ili moze ili ne moze, ne moze Vucicizam, , ali tu je i najslabija tacka, Srbi su pi.zde skoro ceo narod...i lako ih je smotati da umesto da to bude bez pregovora naknadnih, da ih Vucic smota ko boraniju i pi.zdice, kao sto i jesu , da ce to biti kasnije i ovo i ono....svi mi to znamo , ebiga, imate roditelje, imate bracu , sestre, zene,sve to mirise na pi.....korumpirane lakome ljude..
Kakvo priznanje Kosova? O čemu bulazniš ti ? Treba te uhapsiti zbog separatizma

Poslednja izmena od moderatora:
Moze to da se resi , donese se rezolucija da ce Srbija priznati Kosovo kao svoju teritoriju sa kojom ce zajedno u EU *tako ispada konfederacija , i uvesti sankcije Rusiji u roku od .......2 meseca od trenutka prijema u punopravno clanstvo i sengen listu EU, oba...da nas ne ebu jedno ili drugo...

Ako se ne ostvari, prvo , nece se ostvariti drugo, pa bi jos bilo negative zbog jasnog igranja EU sa Srbijom...

Sta se dobija tako ?
Dobija se da nema nista od rudarenja litijuma....ni pomenuto..
Dobija se da zajedno sa Kosovom ulazimo u EU , sto em prejudicira da je i dalje vezano kao paket, em probleme mora da resavaju sa njima kad naprave problem sa kosovarima...Nije toliko problem sto je vezan paket...bitnije je da postaje problem cele EU a politicki identitet stoji kod nas...pa ce EU morati ili da nam vrati integritet ili ce morati da resava problem sa Kosovom radi svoje homogenosti....
I trece, posto je najverovatnije da je to zvaka za seljaka od strane Vucica, to ce usvajanjem takve rezolucije, biti bez mogucih kompromisa i pregovora odmah jasno ili moze ili ne moze, ne moze Vucicizam, , ali tu je i najslabija tacka, Srbi su pi.zde skoro ceo narod...i lako ih je smotati da umesto da to bude bez pregovora naknadnih, da ih Vucic smota ko boraniju i pi.zdice, kao sto i jesu , da ce to biti kasnije i ovo i ono....svi mi to znamo , ebiga, imate roditelje, imate bracu , sestre, zene,sve to mirise na pi.....korumpirane lakome ljude..
Malo manje mahnitanja.

Вучић: Да признамо Kосово и уведемо санкције Русији били бисмо одмах у ЕУ

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да не може да се сложи са оценом да су евроинтеграције у Србији "заглављене", али да може да каже да иду споро, и нагласио да би Србија, када би признала независност тзв. Kосова и увела санкције Русији била одмах примљена у ЕУ.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...uvedemo-sankcije-Rusiji-bili-bismo-odmah-u-EU
Znaci litijum ne mora da se kopa ?

:think:
mid-yuar-immunitet-dlya-uchastnikov-sammita-briks-ne-otmenyaet-order-mezhdunarodnogo-suda-1-1.jpgequal-symbol.jpg61KcBVl3gVL.jpg72552_eu-1000x0_f.jpgequal-symbol.jpgartworks-000652396621-0a006a-t240x240.jpgFPxu-J2WQAMah3s.jpg
308673009_184404374123089_3452750315467529364_n.jpg
hji.png

ja sam vam reko, sad kada se primite sta znam 30-40%, samo ce da doda, vazi dogovoreno, ali mora prvo u nafo, pa kako da pustimo kosovo ispred nas?

sta kazu sns botici, jel vire iz misijih rupa? ciju, ciju, a poglavlja? ona ne trebaju vise da se otvaraju.zatvaraju

ruski agresor neka se cuva, cek samo rafali da stignu, do tada cete znati da ste u nafou

ja sam vam reko, sad kada se primite sta znam 30-40%, samo ce da doda, vazi dogovoreno, ali mora prvo u nafo, pa kako da pustimo kosovo ispred nas?

sta kazu sns botici, jel vire iz misijih rupa? ciju, ciju, a poglavlja? ona ne trebaju vise da se otvaraju.zatvaraju

ruski agresor neka se cuva, cek samo rafali da stignu, do tada cete znati da ste u nafou

394279739_217785377986393_1589974204548649381_n.jpg

jos jedan izgovor za probleme u srbiji...svi su krivi, a pogotovo oni pre nas..na primer, kriv je Josip Broz tito
Taj najviše. Samo što je izgradio sve ono sto ovi sad ruše i oni što su rušili pre ovih sada. Postavio neke temelje drzave, Beograd je gradjen i u to vreme se znatno proširio.

Zašto žuti nisu pretvorili Srbiju u Švajcarsku? Sećaš se šta ste obećavali? A mi žutokljunci vam tada hipnostisani aplaudirali i jurišali na Skupštinu. A posle, Čeda i “bitne su reforme kao takve”…
pa sad su na vlasti žuti
žuti su na vlasti već 20 godina!!!

Poslednja izmena od moderatora:
A nama su Rusi lagano uveli sankcije kad je trebalo, tolko o "braći"..
"Браћа"???? Руси су нама Србијанцима тј правим органским Србима највећи непријатељи јер су санстефанским миром хтели Ниш, Лесковац, Врање и Пирот да дају својим пуленима Бугарима! А сада њихова агентура у Србији и Региону жели да прекине наш европски пут и осујети наше будуће чланство у ЕУ и НАТО-у!!

pretera ga covece...sada moram da ti kazem, da se ne krijes uopste...ti si jednostavno SNS bot...sumnjam, da uopste zivis u USA...kakve veze Zlatko, ima sa zutima...i zute i crvene i crne, a i sarene, sve to pravac Zabela

pa priznaj da vidimo svi kako te zaebavaju i doope ti pomeraju...a posle kazi ko djika, pogresio sam sto sam im verovao :lol:

ko za vrem nkvd-a kad lik kaze, a jel moze neko da kaze danas da je za ruse a sutra da se predomisli, a koznjak mu kaze, moze, al ne na slobodi :rotf:

To je drugo, donekle. Kosovo nije njihovo. Ukoliko bi Srbija priznala, to bi bio monumentalan iskorak koji bi se značajno više cenio.
Не, он је или наиван или будала па то рефлектује на народ. И да призна Косово нећемо ући у ЕУ, јер би онда имали много условљавања за улазак Косова. У том случају можемо ући истовремено, значи никада.

Back