Gej parada u Beogradu 2008.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
medved_bg:
Joj, bre, sevilja, a jel' ti misliš da ja to ne znam?
Verujem da znaš.
Al' onda ne smeju da te smaraju ti snimci sa makljažama. ;)
Da znam da ih mogu pobediti, borila bih se protiv tih njihovih duplih standarda, ali pošto sama, a ni mi sve skupa to ne možemo, dajem sebi za pravo da ih osudjijem i da predočavam istinu onima koji možda ne vide dovoljno jasno i onima koji hoće da vide.
Dovoljno je samo na te sitnice obratiti pažnju da bi shvatio koliko nam žele dobro i šta nam spremaju po ulasku u EU.

Sve te gay fore služe samo jednoj stvari.

sevilja:
Verujem da znaš.
Al' onda ne smeju da te smaraju ti snimci sa makljažama. ;)
Da znam da ih mogu pobediti, borila bih se protiv tih njihovih duplih standarda, ali pošto sama, a ni mi sve skupa to ne možemo, dajem sebi za pravo da ih osudjijem i da predočavam istinu onima koji možda ne vide dovoljno jasno i onima koji hoće da vide.
Dovoljno je samo na te sitnice obratiti pažnju da bi shvatio koliko nam žele dobro i šta nam spremaju po ulasku u EU.

Sve te gay fore služe samo jednoj stvari.
Nisi ti mene ništa razumela.
Znam ja kakva se slika plasira preko (ja lično, doduše, nikad nisam imala bilo kakvu neprijatnost, ni pogled iskosa, ali ajde, možda slučajnost, možda ne).
Ali zašto da se ne pomuče malo da iskopaju nešto negativno? Zašto da im svakom prilikom dostavljamo kompletan materijal DHL-om da što pre stigne, sa sve mašnicom i porukicom "Objaviti - URGENT". Pogotovo za gluposti ovog kalibra, gde je nekim tamo agresivcima iz raznoraznih razloga dunulo da leše neke druge budale...Za takve stvari ne mogu da krivim medije koji to potenciraju (mogu da kažem da su smradovi, ali to je nešto drugo), već samo ove genijalce koji doslovno smeštaju sopstvenoj zemlji. Ili pomažu smeštanje, u najboljem slučaju.

klikk:
nažalost!

moj moto je: live and let live

Ljudima smeta da se "oni" ljube na ulici a ovi će to namjerno radit baš u inat, dok ih jednom ne prihvatimo kao ljude. pa neće imati potrebe za ovakvim paradama.
Ma parade su potpuno pogrešan način.
Ako ti je cilj prihvatanje okoline, da li se to postiže inatom? Teško.
Ja ću uvek stati protiv bilo kakve diskriminacije, kako zbog boje kože, tako i zbog seksualnog izbora, ali valjda je poenta da pokažeš okolini, zajednici, da te razlike nisu ni bitne ni nepremostive, da ističeš da nam je svima krv crvena itd., ukratko, da ističeš sličnosti i tako postaneš deo zajednice.
Parade samo ističu različitost i povećavaju jaz i apsolutno sam protiv takvih akcija. Em su kontraproduktivne, em organizatori sopstvene ljude izlažu ozbiljnim opasnostima.

medved_bg:
Nisi ti mene ništa razumela.
Znam ja kakva se slika plasira preko (ja lično, doduše, nikad nisam imala bilo kakvu neprijatnost, ni pogled iskosa, ali ajde, možda slučajnost, možda ne).
Ali zašto da se ne pomuče malo da iskopaju nešto negativno? Zašto da im svakom prilikom dostavljamo kompletan materijal DHL-om da što pre stigne, sa sve mašnicom i porukicom "Objaviti - URGENT". Pogotovo za gluposti ovog kalibra, gde je nekim tamo agresivcima iz raznoraznih razloga dunulo da leše neke druge budale...Za takve stvari ne mogu da krivim medije koji to potenciraju (mogu da kažem da su smradovi, ali to je nešto drugo), već samo ove genijalce koji doslovno smeštaju sopstvenoj zemlji. Ili pomažu smeštanje, u najboljem slučaju.
Ovakav je sled stvari Medo: ( u mom logičkom sistemu)
Desio se rat.
Stavili nas pod sankcije.
Narod prestao da putuje dalje od CG.
Nema mešanja sa drugim narodima i kulturama.
Ispadamo, polako, iz svetskih tokova.
Ljudima se sužava svest ( po pitanju mnogo čega).

Prihvaćen homoseksualizam je u neku ruku svetski trend i definišu ga kao posledicu širenja svesti o različitostima. ( inače, bitno je naglasiti da je ova definicija, definicija za raju)
Oni su nas prikovali za Srbiju, oni su odgovorni za sve loše što se ovde izdešavalo.
Nismo sami sebi uveli sankcije i osudili se na zaostajanje.
Ja sve vreme o tome pričam.

Ja vidim krivce u njima, a ti u nama.
Zato imaš utisak da te ne razumem.
Posmatramo problem iz različitog ugla.

E sad, ti isti koji su nas doterali ovde gde smo, plasiraju o nama priče iz kojih se može jedino zaključiti da smo divljaci, teroristi i ubice.
I da nije gay parada, oni bi iskopali nešto drugo kako bi nas nazvali divljacima.
Jel ok?
I još nešto, oni ne samo da prenose dogadjaje koji su realni, već izvrću realnost i predstavljaju nas gorima nego što jesmo.

Jel shvatas perfidnost zapadne politike: oni su odgovorni za to tabanje. Da smo se razvijali normalno, kao Slovenci npr. , toga ne bi bilo.
Oni su odgovorni sto ti misliš da smo mi odgovorni.
Lukavi su, poznaju našu psihologiju.

U Nemačkoj na gay paradi su sa strane kidisali na njih Nacisti i Skinsi.
Jel to negde objavljeno.
Naravno da nije.

Nemci zabrane izgradnju džamija, jel se to negde definiše kao nedemokratija i netolerancija prema drugim veroispovestima.
Jok!

Zašto pitam se?
I pitam se u čemu je razlika izmedju ovog sto se dešava kod nas i toga kod njih?
Suština je ista, samo forma malko drugačija.

Zato ne reagujem na snimke bilo kakve, niti na tuču homića.
Zašto bih, kad shvatam postojanje duplih standarda i to propagiranih upravo od onih koji se ''najviše'' bore za jednakost i ljudska prava, od najvećih demokrata?!

Што се мене тиче, тотално сам индиферентан према гејевима,
шта човек воли и кога, његова ствар...... :wink:

Ал сам против геј параде, као и против било какве параде..... :wink:
само нам још то треба у оваквој држави.... :wink:

sevilja:
Oni su nas prikovali za Srbiju, oni su odgovorni za sve loše što se ovde izdešavalo.
Nismo sami sebi uveli sankcije i osudili se na zaostajanje.
Ja sve vreme o tome pričam.

Ja vidim krivce u njima, a ti u nama.
Zato imaš utisak da te ne razumem.
Posmatramo problem iz različitog ugla.

Jel shvatas perfidnost zapadne politike: oni su odgovorni za to tabanje.
Shvatam razliku u mišljenju. Ti u potpunosti aboliraš "naše".
Kad se navijači dva fudbalska tima šibaju redovno i razvaljuju stadione, meni je isključivo kriv naš pravosudni sistem i policija, jer ne raguju adekvatno da bi se to iskorenilo. "Rasli smo teško" nije opravdanje. Objašnjenje može da bude, opravdanje nikako. Po meni, naravno.
Jbt. čini mi se da samo u ovom gradu ima više bejzbol-palica nego na Svetskom prvenstvu u bejzbolu! I ako svaka budala se bude osećana aboliranom od svake odgovornosti da svoje emocije ispolji istim sportskim rekvizitom, na šta će to da liči?
Znam ja da će preko da izvrnu, okrenu, ali crnjak je što ponekad i ne moraju. Ajde neka se samo malo pomuče.

Onog momenta kad smo pobedili, smučila mi se pomisao tog organizovanja kod nas
inače takve stvari prate i organizuju mahom homoseksualci...nije pravilo ali je veliki broj i sada kad nagrnu da dolaze, biće svašta, a u stvari baš ništa.
Samo se pitam jel Dolče i Gabanu nose ovi što bi makljali :roll: :roll:

medved_bg:
Ma parade su potpuno pogrešan način.
Ako ti je cilj prihvatanje okoline, da li se to postiže inatom? Teško.
Ja ću uvek stati protiv bilo kakve diskriminacije, kako zbog boje kože, tako i zbog seksualnog izbora, ali valjda je poenta da pokažeš okolini, zajednici, da te razlike nisu ni bitne ni nepremostive, da ističeš da nam je svima krv crvena itd., ukratko, da ističeš sličnosti i tako postaneš deo zajednice.
Parade samo ističu različitost i povećavaju jaz i apsolutno sam protiv takvih akcija. Em su kontraproduktivne, em organizatori sopstvene ljude izlažu ozbiljnim opasnostima.
po tome ispada da se ni crnci nisu trebali u americi boriti za svoja prava :confused:

nego su lijepo trebali sjedit u zadnjem redu autobusa ici na posebne škole itd itd.

oni su ravnopravnost u americi stekli baš putem prosvjeda, i marševa :idea:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back