Zlatko 01
Poznat
- Poruka
- 8.302
nepotreban trosak...kome je ovo potrebno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Kerkyra , mislim da se sećam i svog prvog učlanjivanja na forum. Tada su ljudi uzeli da ismevaju moj nick, a ti si se našla kao neki pravednik, pa si došla da me braniš. Mislim da je to moje prvo sećanje na forum. Tada si se drugačije zvala. Ja sam tada bio samo Tenkre-bez 2
1- Srbija je takodje modernizovala tenkove T-55 i prodala je 300 komada pakistanu 2015te (tih godina). Pre toga su postojali projekti da se ugrade T-55ice za eksport ali nije realizovano jer nije bilo zainteresovanih. Bilo je i tu prodaja samih tenkova (ispravnih) ali i starudije na kiloTo nije istina.
Uništavani su tenkovi T55.
Slovenija je svoje modernizirala i pokazali su se dobro u Ukrajini.
Na kraju krajeva, mogli su se i prodati.
Unistavana su inžinjerijska vozila što je najveća debilana od svih.
Uništavane su Strele 2M pod izgovorom da bi mogle pasti u ruke terorista.
![]()
Rusi te stare tenkove koriste kao BVP, ima oklop, top, pruža zaštitu1- Srbija je takodje modernizovala tenkove T-55 i prodala je 300 komada pakistanu 2015te (tih godina). Pre toga su postojali projekti da se ugrade T-55ice za eksport ali nije realizovano jer nije bilo zainteresovanih. Bilo je i tu prodaja samih tenkova (ispravnih) ali i starudije na kilo
2- Slovenija je jos 90ih ugradjivala te tenkove T-55 u T-55S (bas mali broj) koji je imao NATO top od 105 milimetara i poboljsani elektroniku i municiju. Medjutim jos u startu je taj tenk bio kompletno zastareo, nije imao fugasnu granatu na usluzi i nije parirao niti jednom tenku u upotrebi jos tada. Slovenija ih je onda i penzionisala i nisu znali sta ce da rade dok nisu dobili najmodernije MANove najmodernije vojne kamione (koji kostaju 400 hiljada evra komad, dobili su 2 po 1 tenku - oko 40tak).
Niko nije hteo da kupi slovenacke tenkove, jedva su ih nemci kupili i to su previse platili. Glupost je kukati o nekoj "demobilizaciji" jer su samo starudije bile unistene
Nemaca i Austrijanaca je bilo vise posle mira u Brest Litovsku ali samo za kratko posto su Centralne sile imale problema u Francuskoj nemacke su trupe napustile Solunski front, na pocetku proboja bilo ih oko pet posto, ne trazi mi se tacan broj. Prilikom primirja, kapitulacije Bugarska je imala dosta manje gubitaka od saveznika a Srbi manje od Britanaca, Francuza ili Grka sto opet govori da nisu saveznici isturili Srbe napred i gledali sa strane. Posle sklapanja primirja 29. sep. vise nije bilo borbi sem zarobljavanja po ugovoru o primirju dva bataljona Nemaca kod Nisa koje su Francuzi pustili nakon nekoliko dana. Sramota je kada ti neko ucini dobro da mu se revansiras ogovarnjem i potcenjivanjem.Bilo ih je dovoljno.
Pitanje za tebe, zasto ih nije bilo vise?
Nisu ocekivali.
Nemce, osmanlijske Turke i Austrougare.Nisu uopšte bili “sami”: imali su brojčanu nadmoć na fortifikovanim pozicijama i Nemce i Austrougare na frontu.
Nisu dobili ni jednu bitku bez Srba i srpske vojske :-)Dobili su neke vaznije.
Modifikovana kupola, sada je pozadi, kao kod mačaka.Nemaš ti pojma o čemu pišeš. "Ne nose više municiju u kupoli", nego gdje, u prikolici zakačenoj za tenk?
ti ćeš meni da kažeš?
Pa ja sam bio tamo prisutan.
ebo te studenti
Jako sam ponosan što je jedan Zolika ponosan na Vojsku Srbije.
Srbi bili glavni kod Verdena.Nisu dobili ni jednu bitku bez Srba i srpske vojske :-)
Sećam se toga. Evo, ja ne mogu da se setim svog prvog nika. Jbg, ni godine. Već sam bio otišao vani i na Krstu sam dolazio da se informišem, a da ne pratim medije. Nisu tad ni imali svoje portale.Iz vremena kad je Tihi bio jos Jerry Ropero i za radikale.![]()
Bujna masta moze svasta.U Ukrajini služe kao samohodna artiljerija, a kad im top otkaže ubaci se kit za daljinsko upravljanje, napuni se eksplozivom koliko može da stane u njega i pošalje u goste kod druge strane.
Troluj, troluj.Bujna masta moze svasta.
Ja pamtim sve lepo, humoristicno, i samo ponesto sto je izrazito ruzno.Sećam se toga. Evo, ja ne mogu da se setim svog prvog nika. Jbg, ni godine. Već sam bio otišao vani i na Krstu sam dolazio da se informišem, a da ne pratim medije. Nisu tad ni imali svoje portale.
Mnogo lupetašSrbi bili glavni kod Verdena.
Јесу, јер се Западни фронт урушио после пробоја Солунског.Srbi bili glavni kod Verdena.
Ne fantaziraj, to bi podrazumijevalo potpuno novu kupolu sa novim topom bez autopunjača ili novim autopunjačem sa modifikacijom tijela tenka. To se ne isplati za staru ragu poput T72, ni Rusi to ne pokušavaju.Modifikovana kupola, sada je pozadi, kao kod mačaka.
Sećam se toga. Evo, ja ne mogu da se setim svog prvog nika. Jbg, ni godine. Već sam bio otišao vani i na Krstu sam dolazio da se informišem, a da ne pratim medije. Nisu tad ni imali svoje portale.
Najlakše je reći "kriv mi Ajron" a ne napisati kompletno.Dugo si ti @miso6207 , a još ranije si imao isto tako neki pitomi nik, čini mi se na N nešto.
I @Kerkyra je imala jako lep nik, setiću se i baš sam bila iznenađena kad ga je promenila ali i ovaj je super...obožavam Krf i dobro ga poznajem
Moj prvi je bio SanndrinaBG ali ga je Ajron ubio u napadu nekog svog ludila iako sam bila fina spram njega, @Stojkov Menidjer , oprostila sam ti odavno, duhovit si, a to je danas skoro pa raritet
Posle njega sam dugo imala Rebeccu, sigurno 15-tak godina unazad i msm da mi nije ubiven, nisam ni proveravala ali sam jedan dan uspela da ubijem i veš mašinu, istiskala u sekundi sve moguće tipke, menjala programe, ubila i aplikaciju i ona jadna odustala, a povrh toga ubijem i svoj stari mail i šporet i odustanem za taj dan.
Ovaj sam izabrala brzinski, po navici, imenu i mislila sam da se i neću zadržavati.
Mislim da se pravilno kaze "Krivi Stojko".Najlakše je reći "kriv mi Ajron"
Hvala! Ja, zanimljivo, nikad nisam bila na Krfu a imam toliku zelju da odem!Dugo si ti @miso6207 , a još ranije si imao isto tako neki pitomi nik, čini mi se na N nešto.
I @Kerkyra je imala jako lep nik, setiću se i baš sam bila iznenađena kad ga je promenila ali i ovaj je super...obožavam Krf i dobro ga poznajem![]()
Moj prvi je bio SanndrinaBG ali ga je Ajron ubio u napadu nekog svog ludila iako sam bila fina spram njega, @Stojkov Menidjer , oprostila sam ti odavno, duhovit si, a to je danas skoro pa raritet
Posle njega sam dugo imala Rebeccu, sigurno 15-tak godina unazad i msm da mi nije ubiven, nisam ni proveravala ali sam jedan dan uspela da ubijem i veš mašinu, istiskala u sekundi sve moguće tipke, menjala programe, ubila i aplikaciju i ona jadna odustala, a povrh toga ubijem i svoj stari mail i šporet i odustanem za taj dan.
Ovaj sam izabrala brzinski, po navici, imenu i mislila sam da se i neću zadržavati.