Gej parada u Beogradu 2008.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
~Petar~:
ma sad si sve objasnio . gasi sve, obustavljaj i eurosong, modernu sodomu
sodoma i gomora mogu da budu i moderna i
staromodna ali uvijek su sodoma i gomora

Što bi trebalo da se ide na paradu s porukama

"Hoćemo sodomu i gomoru"
"Cjelodnevno napaljivanje bez penetracije"
"Vise vanbracnog sexa"
"Je*bes zenu dajte mi tipa"
"Hocu dijete iako sam musko"
i sl.

jel bi to trebalo? :confused:

Kakav je ovo paradoks........

Marlon , guru male grupice pe*dera na formu, ima nesto protiv gej parade :D :D

Marlone, zaboravio si vasu himnu, od prosle godine :D :D :D

Mala grupa pedera

Ja sam srecan sto postojim
mene ljubav vukuje
treba samo malo volje
da se covek raduje

Jako srce, dobra dusa
niko drugi da se slusa
stara ljubav iza osta
svega nam je vala dosta

Nemoj reci da se plasis
ko se plasi propada
ako svoju srecu trazis
ona s neba ne pada

Moras ti po nju da dodjes
mnogo toga sam da prodjes
soba nam je otkljucana
bice nama boljih dana

Ref.
Mala, mala, mala, grupa pedera
dugo nam je vala smetala
mala, mala, mala, mala mi je da
soba nam je mala, al' je kuca velika

medved_bg:
Offtopic: svašta 8-)

Ontopic: Ne znam, kažem ono što vidim. Te parade su izgleda previše guranje prsta u oko ovdašnjim ljudima. Mi smo ipak tradicionalnija sredina od mnogih npr. evropskih, gde je isti metod imao više uspeha (i to možda, jer zaista ne znam koliko su prihvaćeni realno, a koliko samo deklarativno). A za ovakve stvari ne ide inat. Kao "svi nas smatraju nakazama i izopačenima, pa ćemo iz inata tako da se ponašamo". Ne vidim kako to može da dovede do prihvatanja.
znaš kako se liječi strah od npr zmija, najprije ti daju da gledaš slike zmija, pa onda da sliku uzmeš u ruku, pa te stave pred terarij sa zmijama i polako dodješ do toga da možeš uzet u ruku zmiju bez straha.

mozda to i na homosapiense pali.

Jerry Ropero:
inagadavida oces i ti biti na ovoj gay paradi, ako oces onda obavezno dolazim da ti razbijem picku :D

Ja nemam tamo sta da trazim, ozenjen sam , imam dvoje dece......nije to za mene

A ovo za picku..... :D :D :D
Decko, nemoj da se kurchis, kada znas, da si mala sisa, i da bi te drzao u sahtu tri dana i noci, kada bi hteo........izvodio bi te nocu , samo, da te yebu lokalni pijanci iz Brace Jerkovica , za gajbu piva........

Mali si ti , da se toliko kurchis.......ali , posto je ovo virtuelno, dozvoljeno ti je,,,,,,

Ako pozelis da stvarno vidis sta su muke malog Radojice, ti se uozbilji, pa cemo se sresti ;-)

SargeBG:
"SPEKTAKL PEDERLUKA

Gej aktivisti najavljuju drugi „prajd" u Beogradu u vreme „Evrosonga" i očekuju dolazak 30.000 homoseksualaca iz inostranstva

Najmanje 30.000 pedera, prema našim proračunima, dolazi na „Evrosong" u Beogradu 2008, jer je to najpopularniji gej događaj u svetu. U Helsinkiju je ove godine bilo 15.000 pedera, koji su uz slavlje pratili „Evrosong" po ulicama grada uz video-bimove, a sledeće će beogradski Trg Republike biti u duginim bojama. Tolike strance policija će morati da zaštiti, inače će država plaćati tri miliona evra po pretučenom pederu - najavljuje gej aktivista Boban Stojanović ekskluzivno za Press.

Gej hoteli

Imajući u vidu kako je neslavno prošla prva „parada ponosa" u Beogradu, kad je oko 1.000 navijača i „obrazovaca" pretuklo nekoliko gej osoba s objašnjenjem da spreče „nemoral" i „pojavu lezbijstva", situacija je prilično neizvesna.

Zoe Budaković iz „Kvira" potvrđuje da će gej pokret iskoristiti „Evrosong" kao povod za drugi srpski „prajd".

- Na prajdu 2001. godine bilo nas je mnogo manje nego fašista i tukli su nas svi redom, od huligana do policije. Ako povod bude „Evrosong", vlast će morati da razmisli. A niko ne zna kako je biti jedan dan u koži gejeva i lezbijki. Kriješ se u kafiću, pričaš tiho, ne smeš nikog da dodirneš, a ulica uvek deluje preteći - žali se Zoe na društvo u kojem je nasilje prema gej populaciji legitimno.

Boban Stojanović najavljuje da su im već stigle ponude od gej populacije iz Austrije i preporučuje državi da se opameti i dobro naplati „Evrosong".

- Publika koja bodri izvođače je sve go pederluk i prosto je tako. Zato, da smo pametni, proglasili bismo na tri dana gej kafiće, gej klubove i gej hotele. Šta nas briga da li je neko ***** ili nije, važno je da troši pare - kaže Stojanović i obećava da će biti u prvim gej redovima.

Vladimir Šavija, vođa „delija", pak, tvrdi da nema šanse da se gej parada održi u Beogradu.

- Napašćemo svim sredstvima, ma nema tu priče, to je bolesno i mi nećemo mirno gledati da se tako nešto dešava u našoj zemlji. A šta ćemo uraditi, videćemo - tajanstven je Šavija.

Smrtna kazna

Predsednik „Obraza", istoričar Mladen Obradović, kaže da je sa tačke gledanja pravoslavlja homoseksualizam jedan od najgorih grehova i najveća izopačenost.

- Ako se neko usuđuje da još i promoviše svoju nastranost, to dovoljno govori o njegovoj prisebnosti. Mi smo narod s abortusima i belom kugom na grbači i sad nam još fali da masovno krenemo u pedere - kaže Obradović, za kojeg nije agresija kad se brani nacionalni identitet naroda.

Obradović tvrdi da niko od „obrazovaca" neće ići od kuće do kuće i proveravati da li je neko nastran, ali neće ni dozvoliti da se promoviše „nešto što je zlo i naopako".

- Ako homoseksualci nemaju srama, biće sprečeni kao i 2001. godine. Po zakonopravilu svetog Save za polne izopačenosti i homoseksualizam bila je predviđena smrtna kazna, jer se tada vodilo računa o duhovnom zdravlju nacije - izričit je on.

Predrag Simić, poznatiji kao Sima Srbija, vođa navijača Partizana, tvrdi da „parada ponosa" u Beogradu ne može da prođe.

- Ne kažem da treba da ih tuku po ulici, ali nisam za takvu vrstu tolerancije. Te seksualne nastranosti treba da budu daleko od javnosti. Nemam ništa protiv da spavaju i sa kanarincem ako im je volja, ali ne i da to javno ispoljavaju - kaže Sima Srbija, koji se nada da nam je društvo dovoljno zdravo da „tako nešto ne dozvoli".

- Ja čak imam i druga koji ima takve sklonosti i kažem mu otvoreno da je bolestan, ali mi ne smeta da se družim s njim. Ipak, ne znam kako bih svom sinu objasnio šta je to gej parada i ko su ti ljudi. Zato bih tog dana izbegao da idem u grad - tvrdi Sima.

Peđa Azdejković, urednik veb portala „Kvirija", pridružuje se Siminom bojkotu.

- Ne bih otišao na srpsku gej paradu, jer kao gej neću da rizikujem svoje lepo lice i svoj život zbog pedera u Srbiji. Oni su kukavice i ne zaslužuju da se neko drugi bori za njihova prava, a ja sam se za svoja prava izborio - kaže Azdejković.

- Ljut sam na gej populaciju u Srbiji jer njih ništa drugo ne zanima osim seksa. Srpski ****** vode se devizom: super bi bila naša prava, ali da ne mrdnemo dupetom - ogorčen je Azdejković.

Gej parada na Skenderiji

Posle Hrvatske i Srbije, gej parada će sledeće godine biti održana u Sarajevu oko 28. juna. Iako se to moglo čuti, parada definitivno neće biti održana na Baščaršiji, jer kao mesto tradicije ne trpi takve manifestacije, pa se razmišlja o Trgu oslobođenja, Trgu BiH i Skenderiji. Najvećom pretnjom učesnicima skupa smatraju se vehabije i navijači Železničara i Sarajeva, dok su političari vrlo kritični ili skeptični."

ala ce da bude guzve.... :shock:

AGENCIJA ZA ISPITIVANJE JAVNOG MNJENJA: "SIGMUND LORD"

[IZUZETNO SUMNJIVI]
nick/ broj poruka

medved_bg 15
sevilja 10
klikk 8
tokyo 7
Karlito Brigante 6
KoscheiBesmertnii 6
Alekasandar3 5
Banshee 4
svetolik trpkovic 4
~Petar~ 4
cash 3
Pepeo 3
porin50 3
Шон 3
misoni 3

[SUMNJIVI]
nick / broj poruka

Jerry Ropero 2
goxy 2
eremita 2
inagadadavida 2
volunteer 2
Registra 2
SargeBG 2

[SLUČAJNI PROLAZNICI]
nick / broj poruka

Yopa 1
Ha-Nocri 1
Hari_Haler 1
malaaleja 1
minos 1
Zex 1
filatelista, pa šta? 1
SiIent Bob 1
LEDENA 14 1
moonja 1
Nexus 6 1
Iron Lord 1

pa ne zanimaju mene gej destinacije i ne razumem o kojim clanovima pises.

ja pricam o zadrtoj sredini i to je sve.eto tipa ti tvoji gresi koje je pisao ko zna koji nesrecnik u celibatu :lol: mos misliti vanbracni odnosi :shock:

ne nisam vernik,nemam sta da priznajem,to sam sto puta rekla...

svetolik trpkovic:
ma kakvi Hvar je glavna gey frendly destinacija u Cro ima ih najvise, a mestanima nista nije jasno sta oni tamo rade :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

inaće ako niste znali ima i gay clubova i kafića u Hrvatskoj
kako u Zagrebu tako i na Jadranu

kod vas samo u Bg i to ne zvanično

toliko o toleranciji

bit će veselo iduće godine kad nahrupe na batine u Bg :mrgreen:

e ne mogu da verujem jbt pedera ima sve vishe i vishe.Evo ja sada na odmoru e i video sam jedno 4-5 gay parova jbt ako ce to da se desi i u Srbiji nemam rechi.Ja mislim da ne treba da idemo tamo i da ih bijemo vec samo da protestvujemo protiv njih.Ipak ljudi kada bismo ih tukli jbt 3.000.000 evra po jednom pederu srbija bi odma otisla u ****

Alekasandar3:
Знате како људи. Нико се ниј еродио као нациста али уз пропаганду и усмеравање, пола Европе су били убеђени нацисти....

Јес' вала......
prod__BLG1000

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back