medved_bg:
Nisi ti mene ništa razumela.
Znam ja kakva se slika plasira preko (ja lično, doduše, nikad nisam imala bilo kakvu neprijatnost, ni pogled iskosa, ali ajde, možda slučajnost, možda ne).
Ali zašto da se ne pomuče malo da iskopaju nešto negativno? Zašto da im svakom prilikom dostavljamo kompletan materijal DHL-om da što pre stigne, sa sve mašnicom i porukicom "Objaviti - URGENT". Pogotovo za gluposti ovog kalibra, gde je nekim tamo agresivcima iz raznoraznih razloga dunulo da leše neke druge budale...Za takve stvari ne mogu da krivim medije koji to potenciraju (mogu da kažem da su smradovi, ali to je nešto drugo), već samo ove genijalce koji doslovno smeštaju sopstvenoj zemlji. Ili pomažu smeštanje, u najboljem slučaju.
Ovakav je sled stvari Medo: ( u mom logičkom sistemu)
Desio se rat.
Stavili nas pod sankcije.
Narod prestao da putuje dalje od CG.
Nema mešanja sa drugim narodima i kulturama.
Ispadamo, polako, iz svetskih tokova.
Ljudima se sužava svest ( po pitanju mnogo čega).
Prihvaćen homoseksualizam je u neku ruku svetski trend i definišu ga kao posledicu širenja svesti o različitostima. ( inače, bitno je naglasiti da je ova definicija, definicija za raju)
Oni su nas prikovali za Srbiju, oni su odgovorni za sve loše što se ovde izdešavalo.
Nismo sami sebi uveli sankcije i osudili se na zaostajanje.
Ja sve vreme o tome pričam.
Ja vidim krivce u njima, a ti u nama.
Zato imaš utisak da te ne razumem.
Posmatramo problem iz različitog ugla.
E sad, ti isti koji su nas doterali ovde gde smo, plasiraju o nama priče iz kojih se može jedino zaključiti da smo divljaci, teroristi i ubice.
I da nije gay parada, oni bi iskopali nešto drugo kako bi nas nazvali divljacima.
Jel ok?
I još nešto, oni ne samo da prenose dogadjaje koji su realni, već izvrću realnost i predstavljaju nas gorima nego što jesmo.
Jel shvatas perfidnost zapadne politike: oni su odgovorni za to tabanje. Da smo se razvijali normalno, kao Slovenci npr. , toga ne bi bilo.
Oni su odgovorni sto ti misliš da smo mi odgovorni.
Lukavi su, poznaju našu psihologiju.