a koji je srbija nabavila? krasuhu minus 5?a među najefikasnijim su svakako sistemi iz porodice "krasuha", tj. 1L269 "krasuha-2" i 1RL257 "krasuha-4".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a koji je srbija nabavila? krasuhu minus 5?a među najefikasnijim su svakako sistemi iz porodice "krasuha", tj. 1L269 "krasuha-2" i 1RL257 "krasuha-4".
Njihov čovek, pa poslali iz Francuske da se kurci njihova kuckica
koriste ga vec 1300 dana i prekjuce ukrajinski dronovi napali tajni stab ruske armije u sociju pola sata nakon sto je putin napustio sastanak sa ruskim marsalima tamoRUSI GA OD PRVOG DANA KORISTE U UKRAJINI: Na vojnoj paradi u Beogradu prikazana "Krasuha", najnoviji sistem za elektronsko ratovanje
Новости онлине
20. 09. 2025. u 14:39
SRBIJA KOMPLETIRALA ODBRANU SVOG NEBA! Si poslao ubicu aviona, OBARA IH KAO MUVE ZUNZARE!
Posle fk-3, iz Kine stigao i najnapredniji PVO sistem hq-9, čija je smrtonosna efikasnost već dokazana u ratu-
![]()
https://www.republika.rs/vesti/politika/685718/pvo-vojska-srbije-sistem-hq-9-nabavka
Ovaj sistem je skoro oborio 5 indijskih modernih Miraz aviona u cugu znaci dokazano je efikasan i ubitacan....
Da li vas je strah?
Hvala Kini! Hvala predsedniku Siju! Srbija + Kina = SAVEZNICI ZAUVEK!
Prema javno dostupnim podacima, Srbija je isplatila dve rate od po 400 miliona evra, a plaćaće i u predstojećim godinama dok se ne realizuje ispuni rok dostave a to je kraj 2028. A ako se ne dostave, onda ništa ide se dalje.samo ce traziti istovremeno roba i pare, nema nista avansno, nego, platio sam jedan, ne placam drugi, dok mi taj prvi ne isporucis, postoji nesto sto se zove dinamika ugovora, a srbija vec vise godina placa te rafale, zaduzila se unapred, koliko jos treba dok ne dobije prvi, sve komplet da ih isplati? oni se za nas proizvode po nekoj dinamici isto, nece ih odjednom sve napravitI ZA SRBIJU
pitanje je veliko
I Rusija je deo NATO-vog programa partnerstva za mir, pa taj isti NATO ne drži Rusiju pod kontrolom.da, prvo si u partnerstvu za mir,. kao srbija
Partnerstvo za mir | Vojska Srbije
Partnerstvo za mir | Ministarstvo odbrane Republike Srbije
vids, ovaj nas tramp je makar posten, ima ministarstvo za rat, a ne laze da je vojska za mir, vec za mir trazi nobela on licno, ne znam jel mozes da shvatis razliku, evo ti kakvu promenu je on napravio, pa zato smo ga i postavili samo da NE LAZU vise kojekakvi prevaranti
Trump rebrands Department of Defense as Department of War
Čijom okupacijom? NATO?Na one koje si nabrojao? Jel su bile pod okupacijom ili ne, u tom momentu odbijanja zahteva?
Srbija je okupirana zemlja.
Jašta, vozili tenkovi Tigar, Panter, ili tako neka mačka po ulicama Zagreba.Код вас је још увек 1941. јер ви ни то немате.
caci pamet, citaj:I Rusija je deo NATO-vog programa partnerstva za mir, pa taj isti NATO ne drži Rusiju pod kontrolom.
aljek nejaki salje zenu tamaru u ratno podrucje u kijev, a on sam kaze municija je srpski interes, a nije sto on podrzava zelenskog, brata po koki
DaČijom okupacijom? NATO?
a za to vreme sns botovima nalozeno da kukaju za kokainom koji uvoze iz juzne amerike oskar i narko-mafija, jer je tramp pogodio neke glisere svercerske, i sad ce odjednom da osvaja venecuelu
Čovek da ne poveruje kakve gluposti oni moraju da rade.a za to vreme sns botovima nalozeno da kukaju za kokainom koji uvoze iz juzne amerike oskar i narko-mafija, jer je tramp pogodio neke glisere svercerske, i sad ce odjednom da osvaja venecuelu
oni osvajajuu hrvatsku sa aljekom, ali i brane venecuelu umesto kosova, tamo krim povracuju, sns sekta maloumnika, ne znam ko ce posle sve ovo njihovo stetocintvo da poplaca, i izvadi mastČovek da ne poveruje kakve gluposti oni moraju da rade.
Ko zna šta im traže da rade u večernjim satima.
Da, to je taj rad.oni osvajajuu hrvatsku sa aljekom, ali i brane venecuelu umesto kosova, tamo krim povracuju, sns sekta maloumnika, ne znam ko ce posle sve ovo njihovo da poplaca
Da, jer su želele da postanu članice tog vojnog saveza. Pristupile svojom voljom podnevši zvaničan zahtev za članstvo.Dvanaest zemalja koje su bile članice programa u međuvremenu je pristupilo NATO paktu.