Gde su nestale"fine devojke"?

• Začetnik teme Začetnik teme Fang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam gladan..nesto je masno za moj ukus..nego piskim od lubenice..a kako ti znas da on ili oni hoce da se ona nije to bla bla..kao zensko?
Ma može i losos, meni svejedno. Samo da je kalorično, kad nije počneš vremenom da se tresuljiš, padne ti šećer i da ne nastavljam :(

LM, tip: moj prvi post na ovoj temi, tj. citat u njemu.

Da ti napišem ovo još dvadesetak puta ili ćeš ipak uzet' koru 'leba u usta?

Zar samo sexualna aktivnost odredjuje da li je neka devojka fina ili ne?
Valjda se misli na jos nesto,jos neke moralne karakteristike. :confused:
Kad sam rekla da volim fine,nisam mislila da su to oni koji nemaju sex :confused:
Da ako si povrsna kao nesto
To je bila sala, nisam bila sa losim u smislu da me laze, vara i slicno. Od toga bezim. Startovali su me oni najveci tzv. "smekeri", ali odgovor je ne.
Ti najveci smekeri su inace uvek losi momci.;)

Pokazuje svu musavost vas. Forumskih dečaka.

"Znam nekoliko finih devojaka (u smislu, to im je + što se ne yebu sa svakim :lol: ) ali te i takve neće da se yebu" :shock:

Al' šta će im fine kad takve neće da se yebu (ni sa njima)?! :lol:
Mislim da sam shvatila šta vi hoćete od devojaka. Od svake devojke.
Da ne bude promiskVitetna, da se ne yebe sa svakim, ali sa vama u svako doba i svuda. Znači kad bi svaka devojka htela da se yebe uvek i samo sa svakim od vas (mislim, u vašem malom... vrlo malom uUniverzumu :mrgreen: ) svi ste vi bogom dani da se svaka yebe baš sa vama i ni sa kim drugim, jer je onda droca :lol:

Znači hoće da se yebu samo sa onima koji im se sviđaju al' HOĆE?! Sram ih bilo :whistling:

A šta bi sa fenomenom muškarca koji bi yebo i raspali leš koze na putu ako je u pozi da se vidi ****?! :confused:

Htela sam da kažem, June, da sve vi muškići počesto, ako ne i svi do jednog, toliko bolesno iskompleksirani da ste ubeđeni da sa devojkom nešto nije u redu ako neće da vam "daa" mesec dana, a da sa njom definitivno nešto nije u redu ako hoće da vam "daa" odmah, jer postoje šanse da tako sa svima.
Znači svaka devojka treba da se yebe samo sa svakim od vas? Tj. sve i jedan misli da svaka treba da se yebe samo sa njim i ni sa kim više? Obzirom na ovu temu, i na činjenicu da čim smo nervozne fali nam ****. Baš vaš. Naravno.

Muškarac je postavio temu. Valjda. Je l' možda treba da odgovaram na pitanje o "finim devojkama" u smislu koja se s kim yebala? Brinite svoju brigu i živite svoj život.
Nema te "fine" koja će da se smuva sa retardom koji bi da se ona yebe sa njim kao štuka ali da je pre toga (a boga mi i posle :lol: ) bila devica.

Retard je što hoće da se ona yebala sa manje njih nego on..

Evo posto neces spavati nocas citaj se malo..sujeta je blaga rec..ako mislis da se izdignes iznad muskaraca ovako onda imas veci problem.

Back