Pingvin Mića
Domaćin
- Poruka
- 4.309
Sledeca tema: gde su nestali fini mladici?![]()
...oni su zajedno sa finim devojkama..zato je ostao samo sljam da se pita ovakva i slicna pitanja..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili se drogiraju tu iza coska!!!Sto neko napisa tu negde na forumu: Piju pivo u kladionici i to je to :-)

Sto neko napisa tu negde na forumu: Piju pivo u kladionici i to je to :-)
Ili se drogiraju tu iza coska!!!![]()

Upravo tako!!!Dakle, neupotrebljivi![]()

Ili se drogiraju tu iza coska!!!![]()

Moze... Ponavljanje je majka znanja!!!Ma, moze i "fini" da "kresne" kako treba![]()

Ma, moze i "fini" da "kresne" kako treba![]()
Ma, moze i "fini" da "kresne" kako treba![]()

Meni se uglavnom svidjaju ti "fini"...
Ali cesto ne bude nista od toga...fin on...fina ja![]()
...ebi ga sad
Muškarac je postavio temu. Valjda. Je l' možda treba da odgovaram na pitanje o "finim devojkama" u smislu koja se s kim yebala? Brinite svoju brigu i živite svoj život.#166..sve se vrti oko jednog muskarca..obracas se muskarcima..a tema je o zenama
) bila devica.Meni se uglavnom svidjaju ti "fini"...
Ali cesto ne bude nista od toga...fin on...fina ja![]()

ti fini kresu najbolje
cute....i rade![]()
Ako mislis "fin" u smislu da nije seljak, da, ali ako igleda kao bogdan diklic u maratoncima onda nema nista od sexa :-)

I sta sad..opet dodjosmo na to da trazite lose momke![]()

Muškarac je postavio temu. Valjda. Je l' možda treba da odgovaram na pitanje o "finim devojkama" u smislu koja se s kim yebala? Brinite svoju brigu i živite svoj život.
Nema te "fine" koja će da se smuva sa retardom koji bi da se ona yebe sa njim kao štuka ali da je pre toga (a boga mi i posle) bila devica.
Tip: moj prvi post na ovoj temi, tj. citat u njemu.

Retard je što hoće da se ona yebala sa manje njih nego on. Šta ti nije jasno June? Ne zaključujem ja pogrešno nego se ti praviš glup. Lepo ti rekoh da pojedeš nešto, nervozan si. Vrućina je, a ti gladan.Ne vredi..zakljucujes opet i opet iste gluposti..retard je sto hoce devojku a ne drolju..bravo![]()
i "fini" momci znaju da budu jako privlacni....nisu "fini" momci nuzno i ruzni momci
![]()