Gde su nestale"fine devojke"?

• Začetnik teme Začetnik teme Fang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam rešio da uboodooće boodem skroz aseksooalan ...ako mi se sad nešto izjalovi...neću da goobim vreme...ni na sex......ništa sex....samo alkoholi i droze..... koj će meni koorac da se nerviram zbog nekog....ša će mi to.....da se ja vezoojem...a sex neću da imam....jer je zaraza svooda....svooda je taj herpes i triša....

Ma, moze i "fini" da "kresne" kako treba:p

match.gif
:lol:

#166..sve se vrti oko jednog muskarca..obracas se muskarcima..a tema je o zenama
Muškarac je postavio temu. Valjda. Je l' možda treba da odgovaram na pitanje o "finim devojkama" u smislu koja se s kim yebala? Brinite svoju brigu i živite svoj život.

Nema te "fine" koja će da se smuva sa retardom koji bi da se ona yebe sa njim kao štuka ali da je pre toga (a boga mi i posle :lol: ) bila devica.

Tip: moj prvi post na ovoj temi, tj. citat u njemu.

Muškarac je postavio temu. Valjda. Je l' možda treba da odgovaram na pitanje o "finim devojkama" u smislu koja se s kim yebala? Brinite svoju brigu i živite svoj život.

Nema te "fine" koja će da se smuva sa retardom koji bi da se ona yebe sa njim kao štuka ali da je pre toga (a boga mi i posle :lol: ) bila devica.

Tip: moj prvi post na ovoj temi, tj. citat u njemu.

Ne vredi..zakljucujes opet i opet iste gluposti..retard je sto hoce devojku a ne drolju..bravo:ok:

Back