- Poruka
- 50.363
...u krevet...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UBacice me cure na jedan fini parti pa se nadam zgoditkuI s kim
Nadate li se seksu?
I gde ćete za reprizu i s kim?
Da li postite?
Ne bih ja mogao tako ziveti od godisnjeg do gldisnjeg, cim se bavis?Na godišnji odmor.![]()
Niko te ne bije po ušima.Ne bih ja mogao tako ziveti od godisnjeg do gldisnjeg, cim se bavis?
NeNiko te ne bije po ušima.![]()
Strašno.Neja otpevam svoje, tu i tamo uzmem pare, i ne radim nista
Jes vala, pevas petak i subotu 2 h ili radis 5 ili 6 dana 8 h teska kalkulacija,ja tvoje 3 plate zaradim za sat vremenaStrašno.![]()
Aca Lukas?Jes vala, pevas petak i subotu 2 h ili radis 5 ili 6 dana 8 h teska kalkulacija,ja tvoje 3 plate zaradim za sat vremena
ne bre, rokamo Toni Brexon i to, imam neki visok glas pa mi leziAca Lukas?
Al'l si zato dosadan, za sve pare.Jes vala, pevas petak i subotu 2 h ili radis 5 ili 6 dana 8 h teska kalkulacija,ja tvoje 3 plate zaradim za sat vremena

smaras, starija zena a tako se ponasas.Al'l si zato dosadan, za sve pare.![]()
Ma muzicari klasika....klonim ih se...dve moje bivse muzicarke...a cura ortakinja prvo izlazili ona kao aj da pevam cimaj ovog cimaj onog pretproslu novu zablejali extra Nas desetak u lokalu a Evo nje Ovu novu tezzgari I zaboravila drustvo..a I koi ce nam bice do yaya I ovako ...Al'l si zato dosadan, za sve pare.![]()
A dok je ovaca bice I runa nek se Moroni razbacuju ja samo na dj zurke od skora...dj covjek iz naroda ne otudjeni muzicar I neki njegovi sta se qurce sa kacenjem tih nivcanica...seljanija...Jes vala, pevas petak i subotu 2 h ili radis 5 ili 6 dana 8 h teska kalkulacija,ja tvoje 3 plate zaradim za sat vremena
Neka šiša ovce za pare,... ko mu brani.A dok je ovaca bice I runa nek se Moroni razbacuju ja samo na dj zurke od skora...dj covjek iz naroda ne otudjeni muzicar I neki njegovi sta se qurce sa kacenjem tih nivcanica...seljanija...
Kaces ti postati modom mene zanimaNeka šiša ovce za pare,... ko mu brani.
Sreća pa mi nije blizu u reali, da mu pljusnem dva šamara, da se onesvesti.
Ustvari,...krivi su roditelji. Napucan i nevaspitan.
Neka 'fala! Ni za zilion dolara.Kaces ti postati modom mene zanima
Steta...fali pedagoskih kadrova...ae odmori se na odmorNeka 'fala! Ni za zilion dolara.![]()
Svirkam rok i pop muziku, ds rsdim narodnjake imso bij mnogo vise para.Neka šiša ovce za pare,... ko mu brani.
Sreća pa mi nije blizu u reali, da mu pljusnem dva šamara, da se onesvesti.
Ustvari,...krivi su roditelji. Napucan i nevaspitan.
Imas li neki snimak na ytSvirkam rok i pop muziku, ds rsdim narodnjake imso bij mnogo vise para.