blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 4.497
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to me mnogo za.ole!Svirkam rok i pop muziku, ds rsdim narodnjake imso bij mnogo vise para.
I mene, stara baba a glumis ribu, ja san se prema tebi uvek ponasao sa postvanjem.I to me mnogo za.ole!![]()
Za novaka ću 99% raditi, sad dal prvu, dal drugu, to ćemo videti.I s kim
Nadate li se seksu?
I gde ćete za reprizu i s kim?
Da li postite?
menjaj posao ženo božja!!!Za novaka ću 99% raditi, sad dal prvu, dal drugu, to ćemo videti.
Sa kim? Nemam pojma ko će biti u smeni.
Seksu se ne nadam, nije dozvoljeno na radnom mestu.
Ne postim, možda ću samo 19. da postim.
Nisam udata za boga a posao je ok. Neko mora da radi i za praznike.menjaj posao ženo božja!!!
NIko ne mora da radi za praznike, kada se promeni ova vlast i najzad mi preuzmemo pozicije, prva od stvari za koju ću se zalagati je upravo radnik i njegova prava da ne radi praznikom, nedeljom i bilo kada kada to nije apsolutno neophodno!Nisam udata za boga a posao je ok. Neko mora da radi i za praznike.
I kad se neko razboli na praznik šta? Neka umre? Neko mora da radi i praznikom.NIko ne mora da radi za praznike, kada se promeni ova vlast i najzad mi preuzmemo pozicije, prva od stvari za koju ću se zalagati je upravo radnik i njegova prava da ne radi praznikom, nedeljom i bilo kada kada to nije apsolutno neophodno!
Ne slavimo ni ovu godinuMislim da ću biti u Srbiji, verovatno u Novom Sadu.
TacnoI kad se neko razboli na praznik šta? Neka umre? Neko mora da radi i praznikom.