Gde su nestale"fine devojke"?

• Začetnik teme Začetnik teme Fang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je nemogutje nauchiti,sa time se RADJASH ili ne.

Не бих се могао сложити с тобом да се жене рађају као даме.
Оне то постају васпитањем.
Проблем је у томе што се данас полази априори од става да је нека жена у исто време и дама, што је порилично погрешно.
Рецимо, на овом форуму има неколико заиста дивних дама али и неколико оних које на даме само личе.
Наиме, дамско понашање се не заснива само на уљудности и образовању већ и на породичном васпитању...

Poslednja izmena:
Pitam se šta se desilo sa onom "finim devojkama".Pa iskreno rečeno devojke nisam neki seljak, ali nemogu da shvatim kako vam može može biti normalno da se yebet sa masom od muškaraca.

Gde vam je taj ženski ponos nestao ?? Naravno na to svaka devojka ili žena odgovara PA VI MUŠKARCI STE ISTO ŠTO I MI NEMOŽEMO DA RADIMO ISTU STVAR, dosta mi je tih feminističkih priča.

Pod prvo NISMO mi svi muškarci pez ponosa i nije istina da mi ležimo na svakim drugo ZAR se ne osaćete prljavo i iskorišćene ako vas 20 frajera kara ? Pa današnje devojke misle da je to fora ,yebati se sa više muškaraca...a,neshvataju da ih tipovi samo ismejavaju.

Pitam se gde su nestale te fine devojke?....

Zene nikada nisu ni imale ponosa.Samo je to danas uocljivije. I te fine su uvek knjizile karu u ogromnim kolicinama al se to nije znalo.

Vaspitanje samo po sebi nije dovoljno ni jedino shto chini damu.
Jeste preduslov ali mozesh recimo Isidoru Bjelicu da vaspitavash 10 zivota ona nikada nece biti dama ma koliko se trudila da se kao neka shokantno-fensi dama prikaze.

Њој управо недостаје породично васпитање.
Ја сам пре неких 10-11 година имао прилику да упознам њеног оца.
Диван човек али у великој мери аутистичан...
У породици у којој је отац такав тешко је доћи до квалитетног васпитања...

predodredjenost van utucaja okoline postoji u svemu
da nije tako ne bi mogao sin stolara da bude jedan od najvecih filozofa chovechanstva
imash takvih primera recimo chitao sam neki indijac koji nije znao ni da chita,nikakvo obrazovanje u nekoj Indijskoj vukoyebini i ne znam kakvim spletom okolnosti se dochepao neke matematichke zbirke...itd.,itd.,...na kraju postao profa razne probleme iz matematike fizike reshavao ko od shale,postavljao nove teoreme...itd.I sve to bez ikakvog obrazovanja,zaledjine...predodredjeno rodjen za to...sa sklonoshcu ka.Isto vazi i za dame.Stvar je u karakteru individue i onome shto nosi u sebi a shto ne moze da se nauchi.Vaspitanje to predodredjeno moze samo da razvije,uoblichi,ali ako ga nema,dzaba.
Ovo gore je naravno extrem,nemaju svi podjednake kapacitete.

Pitam se šta se desilo sa onom "finim devojkama".Pa iskreno rečeno devojke nisam neki seljak, ali nemogu da shvatim kako vam može može biti normalno da se yebet sa masom od muškaraca.

Gde vam je taj ženski ponos nestao ?? Naravno na to svaka devojka ili žena odgovara PA VI MUŠKARCI STE ISTO ŠTO I MI NEMOŽEMO DA RADIMO ISTU STVAR, dosta mi je tih feminističkih priča.

Pod prvo NISMO mi svi muškarci pez ponosa i nije istina da mi ležimo na svakim drugo ZAR se ne osaćete prljavo i iskorišćene ako vas 20 frajera kara ? Pa današnje devojke misle da je to fora ,yebati se sa više muškaraca...a,neshvataju da ih tipovi samo ismejavaju.

Pitam se gde su nestale te fine devojke?....

Ne verujem da muskarci traze fine devojke... a i sta podrazumevas pod fine devojke?! Da bude obrazovana, lepa, dobra u krevetu (mozda devica ili 1 do max 2 decka pre tebe)... sta je fina devojka?! :eek: ja sam vec udata, ali moja vencana kuma npr nije... isto smo godiste, ona jos decka nije imala nikad, a slatka je, pametna itd... ali ko zna zasto muskarci traze samo one visoke plavusice u roze minicu i belom topicu... ja znam minimum 10 finih devojaka... fine po zenskom merilu! A to definitivno nije isto kao musko... :bye:

Ne verujem da muskarci traze fine devojke... a i sta podrazumevas pod fine devojke?! Da bude obrazovana, lepa, dobra u krevetu (mozda devica ili 1 do max 2 decka pre tebe)... sta je fina devojka?! :eek: ja sam vec udata, ali moja vencana kuma npr nije... isto smo godiste, ona jos decka nije imala nikad, a slatka je, pametna itd... ali ko zna zasto muskarci traze samo one visoke plavusice u roze minicu i belom topicu... ja znam minimum 10 finih devojaka... fine po zenskom merilu! A to definitivno nije isto kao musko... :bye:

Prijateljice moja najidealnije bi bilo kad bi se ta muška i ženska merila podudarala, u stvari kada bi se podudarila pri razmatranju osobina neke "ciljane" devojke, to bi defitivno bila ta "fina", ali... :)

Back