light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
znaci ako ti se ebe nisi fina i moras da izigravas seosku snajku..dobro ucim polako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hmmm...ako pricamo o ovom sto si ti napisao...jok.![]()
To je nemogutje nauchiti,sa time se RADJASH ili ne.
Pitam se šta se desilo sa onom "finim devojkama".Pa iskreno rečeno devojke nisam neki seljak, ali nemogu da shvatim kako vam može može biti normalno da se yebet sa masom od muškaraca.
Gde vam je taj ženski ponos nestao ?? Naravno na to svaka devojka ili žena odgovara PA VI MUŠKARCI STE ISTO ŠTO I MI NEMOŽEMO DA RADIMO ISTU STVAR, dosta mi je tih feminističkih priča.
Pod prvo NISMO mi svi muškarci pez ponosa i nije istina da mi ležimo na svakim drugo ZAR se ne osaćete prljavo i iskorišćene ako vas 20 frajera kara ? Pa današnje devojke misle da je to fora ,yebati se sa više muškaraca...a,neshvataju da ih tipovi samo ismejavaju.
Pitam se gde su nestale te fine devojke?....
Vaspitanje samo po sebi nije dovoljno ni jedino shto chini damu.
Jeste preduslov ali mozesh recimo Isidoru Bjelicu da vaspitavash 10 zivota ona nikada nece biti dama ma koliko se trudila da se kao neka shokantno-fensi dama prikaze.
Ja mislim da kod nje a i uopshte nije stvar do toga..ko i sa recimo delikvencijom.
Moze porodica da bude super,vaspitanje,podrshka i sve to a dete ipak ispadne kriminalac.
Predodredjenost.
June, ja sam polaskanaEvo posto neces spavati nocas citaj se malo..sujeta je blaga rec..ako mislis da se izdignes iznad muskaraca ovako onda imas veci problem.
sve si pročitao
1. Nisi i nećeš. Mada... možeš da maštaš...1...yebo te retard...
...2...pogrešan zaključak....
...3...tebi svarno danas nije dobro.....

To moja baba stalno govorila@tema
u dupe na vašar =D

Ne znam zašto ali imam utisak da si ti jedan od onih likova koji mi obično padnu na pamet dok pišam.Zene nikada nisu ni imale ponosa.Samo je to danas uocljivije. I te fine su uvek knjizile karu u ogromnim kolicinama al se to nije znalo.
...mozesh recimo Isidoru Bjelicu da vaspitavash 10 zivota ona nikada nece biti dama ma koliko se trudila da se kao neka shokantno-fensi dama prikaze.
Čoveče...a šta ako i ona visi ovde, među forumašima...neće valjati ako pomahnita...
Čoveče...a šta ako i ona visi ovde, među forumašima...neće valjati ako pomahnita...
![]()

Dženis? Ti li si?
"Fina devojka"...
..."...moja devojka je najlepša...i stalno smeje se..."...peva njen dečko. 
Pitam se šta se desilo sa onom "finim devojkama".Pa iskreno rečeno devojke nisam neki seljak, ali nemogu da shvatim kako vam može može biti normalno da se yebet sa masom od muškaraca.
Gde vam je taj ženski ponos nestao ?? Naravno na to svaka devojka ili žena odgovara PA VI MUŠKARCI STE ISTO ŠTO I MI NEMOŽEMO DA RADIMO ISTU STVAR, dosta mi je tih feminističkih priča.
Pod prvo NISMO mi svi muškarci pez ponosa i nije istina da mi ležimo na svakim drugo ZAR se ne osaćete prljavo i iskorišćene ako vas 20 frajera kara ? Pa današnje devojke misle da je to fora ,yebati se sa više muškaraca...a,neshvataju da ih tipovi samo ismejavaju.
Pitam se gde su nestale te fine devojke?....
ja sam vec udata, ali moja vencana kuma npr nije... isto smo godiste, ona jos decka nije imala nikad, a slatka je, pametna itd... ali ko zna zasto muskarci traze samo one visoke plavusice u roze minicu i belom topicu... ja znam minimum 10 finih devojaka... fine po zenskom merilu! A to definitivno nije isto kao musko... 
u dupe na vašar

To moja baba stalno govorila![]()

Ne verujem da muskarci traze fine devojke... a i sta podrazumevas pod fine devojke?! Da bude obrazovana, lepa, dobra u krevetu (mozda devica ili 1 do max 2 decka pre tebe)... sta je fina devojka?!ja sam vec udata, ali moja vencana kuma npr nije... isto smo godiste, ona jos decka nije imala nikad, a slatka je, pametna itd... ali ko zna zasto muskarci traze samo one visoke plavusice u roze minicu i belom topicu... ja znam minimum 10 finih devojaka... fine po zenskom merilu! A to definitivno nije isto kao musko...
![]()

Prijateljice moja najidealnije bi bilo kad bi se ta muška i ženska merila podudarala, u stvari kada bi se podudarila pri razmatranju osobina neke "ciljane" devojke, to bi defitivno bila ta "fina", ali...![]()

, ali... zivot nije bajka!![]()
![]()
(cisto da nastavim gde si stao!)![]()
Što će reći - ne znamo gde su nestale, ali sigurno ih ni nema, čim ih nismo ulovili...