blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 4.519
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to me mnogo za.ole!Svirkam rok i pop muziku, ds rsdim narodnjake imso bij mnogo vise para.
I mene, stara baba a glumis ribu, ja san se prema tebi uvek ponasao sa postvanjem.I to me mnogo za.ole!![]()
Za novaka ću 99% raditi, sad dal prvu, dal drugu, to ćemo videti.I s kim
Nadate li se seksu?
I gde ćete za reprizu i s kim?
Da li postite?
menjaj posao ženo božja!!!Za novaka ću 99% raditi, sad dal prvu, dal drugu, to ćemo videti.
Sa kim? Nemam pojma ko će biti u smeni.
Seksu se ne nadam, nije dozvoljeno na radnom mestu.
Ne postim, možda ću samo 19. da postim.
Nisam udata za boga a posao je ok. Neko mora da radi i za praznike.menjaj posao ženo božja!!!
NIko ne mora da radi za praznike, kada se promeni ova vlast i najzad mi preuzmemo pozicije, prva od stvari za koju ću se zalagati je upravo radnik i njegova prava da ne radi praznikom, nedeljom i bilo kada kada to nije apsolutno neophodno!Nisam udata za boga a posao je ok. Neko mora da radi i za praznike.
I kad se neko razboli na praznik šta? Neka umre? Neko mora da radi i praznikom.NIko ne mora da radi za praznike, kada se promeni ova vlast i najzad mi preuzmemo pozicije, prva od stvari za koju ću se zalagati je upravo radnik i njegova prava da ne radi praznikom, nedeljom i bilo kada kada to nije apsolutno neophodno!
Ne slavimo ni ovu godinuMislim da ću biti u Srbiji, verovatno u Novom Sadu.
TacnoI kad se neko razboli na praznik šta? Neka umre? Neko mora da radi i praznikom.
Ја не идем нигде и баш ме брига.Ko nema gde i s kim nek se javi u inbox pa da ga ismevamo.
Goljo!Ја не идем нигде и баш ме брига.
Признај, не иде ти се нигде, али мораш.Goljo!
Singl ili multiplejer?Tacno
Ja sam u sluzbi imao mnogo novih godina, božića vaskrsa...
Mene su pregazile godine, ja nemam gde, niko me ne zove... Ovde sam samo da bi se iživljavao nad drugim jadnicima kao što sam ja!Признај, не иде ти се нигде, али мораш.
Што си јадник ако не идеш на прославу Нове године?Mene su pregazile godine, ja nemam gde, niko me ne zove... Ovde sam samo da bi se iživljavao nad drugim jadnicima kao što sam ja!
Pa nije što ne idem, nego što nemam gde i s kim. Da imam s kim i gde a ja neću onda bi baš bio car.Што си јадник ако не идеш на прославу Нове године?
Неш' нада ме.
То је најмањи проблем. Можеш да идеш где 'оћеш само да имаш паре.Pa nije što ne idem, nego što nemam gde i s kim. Da imam s kim i gde a ja neću onda bi baš bio car.