B 

bla
Gost
ko bre tebi nesto kaze?[/quote]
8) 8) 8) Kazes, kazes ! ... " ili ovi koji ih (intimne salone) pominju ne znaju gde su"...
Tu si BRE bato i mene pomenuo, jer ja pominjem salone koji POSTOJE ! I to su skoro svi saloni lepote, samo sto se te usluge pruzaju na odredjenim posebnim mestima i samo za odabranu i proverenu klijentelu, da ne kazem za spec prijateljice i druge... Dakle, iskuliraj malo, ne brekci i opusti se, manje ce da te boli kad primis od mene... ...korekciju shvatanja rechenog. :wink: :wink: :wink:

Sex vodim samo sa Damama, ti si cool tip i mi mozemo samo da se druzimo ili pricamo, ili vec ne znam sta jos, osim onog prvog sto cuvam samo za voljene Dame. Nema ljutish... Srecno... 

[/quote]
u brate po tvome su ti saloni neka totalna ilegala k'o da se u njima ne depiliraju ribice nego valja zesca droga. "odabrana klijentela" i "specijalne prijateljice" maj es. kad bi znao ti bi rekao gde to ima. kao, neko od njih bi ti zamerio sto mu dizes profit. ili mozda i ne rade to iz profita nego iz zadovoljstva "dragim drugaricama"... blah...
cool tip? pa mozda i jesam... a sex ti nisam nikad ni trazila... zato, HVALA NE TREBA...

8) 8) 8) Kazes, kazes ! ... " ili ovi koji ih (intimne salone) pominju ne znaju gde su"...
Tu si BRE bato i mene pomenuo, jer ja pominjem salone koji POSTOJE ! I to su skoro svi saloni lepote, samo sto se te usluge pruzaju na odredjenim posebnim mestima i samo za odabranu i proverenu klijentelu, da ne kazem za spec prijateljice i druge... Dakle, iskuliraj malo, ne brekci i opusti se, manje ce da te boli kad primis od mene... ...korekciju shvatanja rechenog. :wink: :wink: :wink:

Sex vodim samo sa Damama, ti si cool tip i mi mozemo samo da se druzimo ili pricamo, ili vec ne znam sta jos, osim onog prvog sto cuvam samo za voljene Dame. Nema ljutish... Srecno... u brate po tvome su ti saloni neka totalna ilegala k'o da se u njima ne depiliraju ribice nego valja zesca droga. "odabrana klijentela" i "specijalne prijateljice" maj es. kad bi znao ti bi rekao gde to ima. kao, neko od njih bi ti zamerio sto mu dizes profit. ili mozda i ne rade to iz profita nego iz zadovoljstva "dragim drugaricama"... blah...
cool tip? pa mozda i jesam... a sex ti nisam nikad ni trazila... zato, HVALA NE TREBA...

, nisam nikad bila dovoljno veshta da napravim onu 'straftu' a da budem zadovoljna njom... Posebno kad su ove vrucine, drugu kombinaciju ne praktikujem trenutno.... Nekako mi je najbrza varijanta od nekakvih dugotrajnih friziranja
...glatke su zakon,ne zbog nekih podsvesnih momenata na koje aludiraju ovde prisutni vec zato sto sve hocu da vidim,kada joj pruzam oralni pleasure,a volim da gledam dok je penetracija u toku...te fore tipa sta vam je u podsvesti,ma zaje8i me tih psiho fora,eventualno mogu da tolerishem kad je cica potkresana kako treba,ali boosheeeeeeezzz nikako...pa najbolje sad da se svi prepustimo kako majka priroda reche,ono,kameno doba rulezzzz...isto tako smatram da i tipovi treba da vode rachuna o svom grmlju...slatko i glatko :wink:
 )...