dugi777jezik
Aktivan član
- Poruka
- 1.136
vila_raviojla:dugi7777jezik:vila_raviojla:dugi777jezik:8) 8) 8) Sta bi, Vilolika, ostala si bez teksta ?!![]()
![]()
![]()
Decko, ajde oladi....... :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8) 8) Najbolje bih o'ladio pod tobom, kad bi ti to smela (il' umela)... Neka tvoja bedra gospodare mojim obrazima, neka tvoji nektari opijaju moja cula i znaces da li sam desetka ili nula ! Izazivam te !![]()
:wink:
Sorry deckonjo, rezervisano za mog muza.![]()
Nemam uopste nikakvih ambicija da se igram sa decicom. :wink: jer znas kako kazu ko sa decom leze upisan se budi![]()
![]()
![]()
8) 8) 8) Kocoperna moja RaviJOJla, sva cast tvom muzu, jer on ocigledno ima sta da kroti... Sto se decice i spavanja tice, ja bih ti se garant upiskio svrsavajuci, jer volim da smirujem i krotim ovakve bedevije, ali zato i ja onda zavrsim "pomuzen". Ako mislis da mozes da mi budes mama, svaka cast, jer ja imam 26 i ako bi to htela, morala bi teoretski imati 38, ili bar u praksi 44, sad ti ako smes zbog ostalih na forumu, cik se izjasni, ali posto vi ribe nemate yaya (za to), onda ok. Posto si tako drcna, vise ti odgovara da si mlekarica no vila, posto vidim da bi bila vrlo vesta u muzi i nagonjenju na piskenje prisutnih decaka na Forumu... I dalje ti se divim, Vilovita Silovita i ljubim te !
)) Jednima mistika jeste gde je taj salon....hm..Ovde ima pun K*rac..samo morash biti iznad 21...

ops: