FRIZ MACKICE ILI RIBICE

• Začetnik teme Začetnik teme dugi7777jezik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko bre tebi nesto kaze?[/quote]

8) 8) 8) Kazes, kazes ! ... " ili ovi koji ih (intimne salone) pominju ne znaju gde su"...
Tu si BRE bato i mene pomenuo, jer ja pominjem salone koji POSTOJE ! I to su skoro svi saloni lepote, samo sto se te usluge pruzaju na odredjenim posebnim mestima i samo za odabranu i proverenu klijentelu, da ne kazem za spec prijateljice i druge... Dakle, iskuliraj malo, ne brekci i opusti se, manje ce da te boli kad primis od mene... ...korekciju shvatanja rechenog. :wink: :wink: :wink:
:P :P :P Sex vodim samo sa Damama, ti si cool tip i mi mozemo samo da se druzimo ili pricamo, ili vec ne znam sta jos, osim onog prvog sto cuvam samo za voljene Dame. Nema ljutish... Srecno... :D :D :D[/quote]

u brate po tvome su ti saloni neka totalna ilegala k'o da se u njima ne depiliraju ribice nego valja zesca droga. "odabrana klijentela" i "specijalne prijateljice" maj es. kad bi znao ti bi rekao gde to ima. kao, neko od njih bi ti zamerio sto mu dizes profit. ili mozda i ne rade to iz profita nego iz zadovoljstva "dragim drugaricama"... blah...
cool tip? pa mozda i jesam... a sex ti nisam nikad ni trazila... zato, HVALA NE TREBA...

bla:
ko bre tebi nesto kaze?

8) 8) 8) Kazes, kazes ! ... " ili ovi koji ih (intimne salone) pominju ne znaju gde su"...
Tu si BRE bato i mene pomenuo, jer ja pominjem salone koji POSTOJE ! I to su skoro svi saloni lepote, samo sto se te usluge pruzaju na odredjenim posebnim mestima i samo za odabranu i proverenu klijentelu, da ne kazem za spec prijateljice i druge... Dakle, iskuliraj malo, ne brekci i opusti se, manje ce da te boli kad primis od mene... ...korekciju shvatanja rechenog. :wink: :wink: :wink:
:P :P :P Sex vodim samo sa Damama, ti si cool tip i mi mozemo samo da se druzimo ili pricamo, ili vec ne znam sta jos, osim onog prvog sto cuvam samo za voljene Dame. Nema ljutish... Srecno... :D :D :D[/quote]

u brate po tvome su ti saloni neka totalna ilegala k'o da se u njima ne depiliraju ribice nego valja zesca droga. "odabrana klijentela" i "specijalne prijateljice" maj es. kad bi znao ti bi rekao gde to ima. kao, neko od njih bi ti zamerio sto mu dizes profit. ili mozda i ne rade to iz profita nego iz zadovoljstva "dragim drugaricama"... blah...
cool tip? pa mozda i jesam... a sex ti nisam nikad ni trazila... zato, HVALA NE TREBA...[/quote]

8) 8) 8) Izvini, ali ja sam mislio da si musko, a tek sada vidim da si zensko kada si rekla "nisam trazila", sto i jeste, nisi, ali ja sam samo izrazio svoju sex-orijentaciju, da volim zene i to je to, nista licno u vezi tebe... Ljubim te, i voleo bih da te bolje upoznam, jer mi se dopadas takva kakva jesi i da jos vise lepih stvari u zivotu naucim od tebe... Srecno... Voleo bih da ti makar imence znam... Ja sam Ivan, zvani Dugi777Jezik... Srecno i javi se ... :wink: :wink: :wink:

Muskarac:
Pustimo dame da rade sa sobom sto zele, to je njihovo pravo. Obracam se muskarcima - kad vidim obrijanu ribu, imam utisak da je preda mnom dete i gubim volju za seks. Ako sam vec uleteo u kombinaciju, otaljam posao kako bilo i ne pitam da se ponovo vidimo. Nisam pedofil. A vi, koji volite "glatke", jeste li se zapitali sta vam je u podsvesti? Da li ste robovi trenutne mode (nasi roditelji i ostali preci nisu sa bavili brijanjem i fazoniranjem), ili imate nastranu sklonost prema maloletnicama? Ja volim onako kako je Bog dao, i seks sa zenama a ne s devojcicama.

a volis li ti i kad zena ima ful dlakave noge i kad je neobrijana pod pazuhom? onako kako je bog dao?... ja inace obozavam "glatke" i to mi je nest najlude i totalno me digne...nisam pedofil i znam kaj mi je u podsvesti i kaj volim,a to je to, a bogami ni ti nisi neki frojd da bacas neke psihoanalize, to je jednostavno stvar ukusa...nasi preci nisu se bavili mnogim stvarima, prije koje stoljece ni higijena nije bila bas na nekom nivou,pa zakaj bi onda i mi morali da se peremo da je po tvojemu,zar ne...i jedno pitanje na kraju, vole li cure obrijane decke?

Muskarac:
Pustimo dame da rade sa sobom sto zele, to je njihovo pravo. Obracam se muskarcima - kad vidim obrijanu ribu, imam utisak da je preda mnom dete i gubim volju za seks. Ako sam vec uleteo u kombinaciju, otaljam posao kako bilo i ne pitam da se ponovo vidimo. Nisam pedofil. A vi, koji volite "glatke", jeste li se zapitali sta vam je u podsvesti? Da li ste robovi trenutne mode (nasi roditelji i ostali preci nisu sa bavili brijanjem i fazoniranjem), ili imate nastranu sklonost prema maloletnicama? Ja volim onako kako je Bog dao, i seks sa zenama a ne s devojcicama.

a volis li ti i kad zena ima ful dlakave noge i kad je neobrijana pod pazuhom? onako kako je bog dao?... ja inace obozavam "glatke" i to mi je nest najlude i totalno me digne...nisam pedofil i znam kaj mi je u podsvesti i kaj volim,a to je to, a bogami ni ti nisi neki frojd da bacas neke psihoanalize, to je jednostavno stvar ukusa...nasi preci nisu se bavili mnogim stvarima, prije koje stoljece ni higijena nije bila bas na nekom nivou,pa zakaj bi onda i mi morali da se peremo da je po tvojemu,zar ne...i jedno pitanje na kraju, vole li cure obrijane decke?

dugi7777jezik:
lolla:
dugi7777jezik:
:twisted: :twisted: :twisted: Drage moje Dame, pre svega, Gazdarice, Blondi, Margott i ostale... kakav friz vase kapije zivota najvise volite, kakav vam je sad (ako smete da priznate), a kakav ste nekad negovale... Da li je lepsa mackica ispod gacica u trouglu grmlja, ili blistavo glatka, ili ciroki... Meni je slatko sve, samo ako uspem da postignem da Dama uziva, ali kakvi su vasi izbori u frizurama vasih ribica, da vas vidim, ako smete da priznate... Dobrodosle !
:wink: :wink: :wink:

Omiljena mi je kada je skroz izbrijana:), nisam nikad bila dovoljno veshta da napravim onu 'straftu' a da budem zadovoljna njom... Posebno kad su ove vrucine, drugu kombinaciju ne praktikujem trenutno.... Nekako mi je najbrza varijanta od nekakvih dugotrajnih friziranja:))).
:twisted:

Hvala ti Lolla na ucescu...!
Prilikom doterivanja, da li koristis elektricni brijac (Braun ili sl.), ili neko finije sredstvo za depilaciju, ili pak samo obican rucni brijac sa jednim , dva ili tri seciva ? Da li si znala da postoje i intimni saloni gde se (narocito u Bg) Devojkama i Zenama neguju i odrzavaju zeljene forme njihovih va8ina, od "dugobradih" do glatkih...! Oni bi ti mogli pomoci da postignes zeljenu "straftu" i budes lepsa u svojim i ocima voljenog (ili voljene, ko ce sad znati), a verovatno i sladja na njegovom jeziku, u svakom slucaju... Da li sam bio od koristi, Lolla, molim Te, javi se... ;-)))

Hmm...Kad god "protrcim" forumom sretnem tebe LOLLA...
Dobijam zelju da te bolje upoznam...
Raspolozena???

ultramegagigariba:
dugi7777jezik:
lolla:
dugi7777jezik:
:twisted: :twisted: :twisted: Drage moje Dame, pre svega, Gazdarice, Blondi, Margott i ostale... kakav friz vase kapije zivota najvise volite, kakav vam je sad (ako smete da priznate), a kakav ste nekad negovale... Da li je lepsa mackica ispod gacica u trouglu grmlja, ili blistavo glatka, ili ciroki... Meni je slatko sve, samo ako uspem da postignem da Dama uziva, ali kakvi su vasi izbori u frizurama vasih ribica, da vas vidim, ako smete da priznate... Dobrodosle !
:wink: :wink: :wink:

Omiljena mi je kada je skroz izbrijana:), nisam nikad bila dovoljno veshta da napravim onu 'straftu' a da budem zadovoljna njom... Posebno kad su ove vrucine, drugu kombinaciju ne praktikujem trenutno.... Nekako mi je najbrza varijanta od nekakvih dugotrajnih friziranja:))).
:twisted:

Hvala ti Lolla na ucescu...!
Prilikom doterivanja, da li koristis elektricni brijac (Braun ili sl.), ili neko finije sredstvo za depilaciju, ili pak samo obican rucni brijac sa jednim , dva ili tri seciva ? Da li si znala da postoje i intimni saloni gde se (narocito u Bg) Devojkama i Zenama neguju i odrzavaju zeljene forme njihovih va8ina, od "dugobradih" do glatkih...! Oni bi ti mogli pomoci da postignes zeljenu "straftu" i budes lepsa u svojim i ocima voljenog (ili voljene, ko ce sad znati), a verovatno i sladja na njegovom jeziku, u svakom slucaju... Da li sam bio od koristi, Lolla, molim Te, javi se... ;-)))

Raspolozena???

8) 8) 8) Javi se, Lolla, da te ne chekam do bola ! :wink: :wink: :wink:

Da li je iko od vas, koji volite obrijane ribice, primetio da nas muslimani polako ali sigurno okupiraju? Ako zanemarimo burek, tulumbice i ostale "zaostavstine" proslih vremena, moda ogoljenih trbuha sa lancicem po sredini neodoljivo podseca na haremske igracice. A velika vecina tih "haremskih" devojcica, sto ogoljenih trbuha setaju gradom vec imaju obrijane mackice, jer to je "in". Ocekujem da jednog dana u modu udju obrezani ... :idea:

:arrow:...glatke su zakon,ne zbog nekih podsvesnih momenata na koje aludiraju ovde prisutni vec zato sto sve hocu da vidim,kada joj pruzam oralni pleasure,a volim da gledam dok je penetracija u toku...te fore tipa sta vam je u podsvesti,ma zaje8i me tih psiho fora,eventualno mogu da tolerishem kad je cica potkresana kako treba,ali boosheeeeeeezzz nikako...pa najbolje sad da se svi prepustimo kako majka priroda reche,ono,kameno doba rulezzzz...isto tako smatram da i tipovi treba da vode rachuna o svom grmlju...slatko i glatko :wink:

A sta bi ono sa starim Balkanskim 'musko je ako ima dlake' (zasto mislis da ja vucem ovoliku kosu... koja doduse sve vise i vise opada :( )...

Shalim se, naravno... Medjutim, cinjenica je da zene vise vode racuna o svome telu, a muskarci o svom novcaniku... pa tako one mogu da 'trebe' dlacice svakodnevno, a mi, onako kad nam padne na pamet (tacnije kad zbog zbunja dole pocne da svrbi :D)

Ma znas sta je najjaca stvar... da se medjusobno obrijete... Ona tebi moze da 'odfikari' jaje, a ti njoj klitoris... zato je bash uzbudljivo :twisted: :twisted: :twisted:

Tonino:
Da li je iko od vas, koji volite obrijane ribice, primetio da nas muslimani polako ali sigurno okupiraju? Ako zanemarimo burek, tulumbice i ostale "zaostavstine" proslih vremena, moda ogoljenih trbuha sa lancicem po sredini neodoljivo podseca na haremske igracice. A velika vecina tih "haremskih" devojcica, sto ogoljenih trbuha setaju gradom vec imaju obrijane mackice, jer to je "in". Ocekujem da jednog dana u modu udju obrezani ... :idea:

:)... shta znam...
pazi .. ne_fali nishta da bude izbrijana ... taman manje tukne :))))) ...
a i ono ..lepshe je za lizanje ... ne_znam kako ostali ali ja volim kad je lepo sredjenej libica da je lepo izlizem... ako zenka to zeli :)

nemesis:
ultramegagigariba:
dugi7777jezik:
Raspolozena???

lezbache na sve strane :)
mada meni je trip da to gledam ..:)

8) 8) 8) Nemesis, jesi li ti zensko ili musko ?
Mrzis kao zensko (izjave tipa lezbache, trip... bla, bla i ostala ponizavanja i uvrede iz drugog plana, vrlo perfidno) , a vredjas drsko kao musko (zenke i ostalo...). Ako si mi vec dosao na topic, ne prosipaj gorcinu, bes i ostale negativne emocije, nije tesko biti fin, stoga budi kulturan i cool, ponasaj se kao gost na mojoj temi i to sa domacim vaspitanjem, znam da ga imas, zato to i pokazi ... Ja , Ivan, zvani dugi777jezik, bar na ovom Forumu, zovem te da se malo ... stuknes i budes prijatniji svima, pa i meni domacinu na ovoj temi koju sam sam pokrenuo... Ako li ti se ne svidja, bolje ne izazivaj moju duzinu, nego nadji sebi voljenu temu i tuci do zore, pa ces videti kako ce ti lepo biti tamo i koga ces na nju privuci... Sve najbolje i najpozitivnije ti ubuduce zeli, Dugi... :idea: :idea: :idea:

blondi:
dugi7777jezik:
se pak upam da me volis bar malo, zdaj... :P :P :P
no če pa že upaš pol te mam pa saj mal rada :ppppp

8) 8) 8) Lako je tebi, mocnoj, muciti mene zeljnog tvog friza... :P :P :P Mada bih bio jos srecniji kada bismo mogli i probati i uvezbati vasionsko spajanje nasih spejs satlova... Veruj da sam zaista filigranski prefinjen koliko god da je to pozeljno. Srecan je onaj koji se udostoji da posluzuje tvoj ubitacni i savrseni svemirski brod, Blondika... Zaplovi malo i ka meni, please... :wink: :wink: :wink:

mda, to ti je kao kad dete zamislja kakav ce mu mozda sladoled doneti pa se sladi u najavi , sve u stilu jao od jagode mljac mljac ili od cokolade mmmmmm... ili zamisli od badema pa pocnu da mu cure bale ....a kad smaze taj sladoled , pitaj ga dal ce da prica o sladoledu. :wink: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back