blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
e pa šta ste se okomili na dugačkog... jeste da on ovde puno "liže" a šta če jadničak kad mu je dugi...
(mora da mu se ekran sijaaaaaa au
)
(mora da mu se ekran sijaaaaaa au
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)Incognito:Pa cekajte... covek mora da vezba i ostri jezik negde, jel da?:wink:
TAKO JE !!! TUTTO I FINITTO, DEFFINITTO !!! vila_raviojla:mda, to ti je kao kad dete zamislja kakav ce mu mozda sladoled doneti pa se sladi u najavi , sve u stilu jao od jagode mljac mljac ili od cokolade mmmmmm... ili zamisli od badema pa pocnu da mu cure bale ....a kad smaze taj sladoled , pitaj ga dal ce da prica o sladoledu. :wink:![]()
![]()
Incognito:Pa cekajte... covek mora da vezba i ostri jezik negde, jel da?:wink:

Incognito:Pa cekajte... covek mora da vezba i ostri jezik negde, jel da?:wink:
blondi:e pa šta ste se okomili na dugačkog... jeste da on ovde puno "liže" a šta če jadničak kad mu je dugi...
(mora da mu se ekran sijaaaaaa au)

blondi:e pa šta ste se okomili na dugačkog... jeste da on ovde puno "liže" a šta če jadničak kad mu je dugi...
(mora da mu se ekran sijaaaaaa au)
:wink:vila_raviojla:Hm. kako su ono rekli, dug jezik - kratka pamet, ili je to ,bese, kosa bila u pitanju???

Incognito:vila_raviojla:Hm. kako su ono rekli, dug jezik - kratka pamet, ili je to ,bese, kosa bila u pitanju???
Mojne da mi diras kosu... za nju ujedam (i sve ostalo)!![]()
![]()
ma nije valjda da ne volis da ti neko dira kosu?

Incognito:Ma volim, al' ne volim kad je poredjuju s' pamecu... Za mene je moto: Duga kosa dugo pamet drzi!![]()
vila_raviojla:8) 8) 8) Mmm, jagoda, yebbayayeya, cokolada , guttalagga, malaga, mmm, ali najsladje su ove drcne i nedoprcne, a narocito vilaRavijojla, za koju kazu da voli holandski specijalitet zvani doylagamoyla...
Kao prvo, bez vredjanja , molim.
Draga moja Vilo, divim se i tebi, volim sto si drcna, znaci da umes lepo da srafis alatku, tj. da si vesta u ljubavi...
Bas ti je zanimljiv nacin izvodjenja zakljucaka![]()
A ja imam razradjen jezik (i gornji i donji)i volim da sirim ne samo noge ,
Jel to siris svoje noge?
Sto malo ne prosiris i vidik, za promenu? vec i iskustva, a ovo je divan nacin, pa kako ne shvatas, ovako sam i neke upoznao...!
blago tebi![]()
Iskreno priznajem da JEDVA, ali, JJJEEEDDDVVVAAA nalazim vremena i mogucnosti da shtepujem i fircam i alatkom i jezikom i po netu i po krevetu, ali jos uvek sam u sedlu, a moje voljene na konju, tj. na meni gresnom. :wink: :wink: :wink:

dugi777jezik:8) 8) 8) Sta bi, Vilolika, ostala si bez teksta ?!![]()
![]()
![]()
nemesis:Tonino:Da li je iko od vas, koji volite obrijane ribice, primetio da nas muslimani polako ali sigurno okupiraju? Ako zanemarimo burek, tulumbice i ostale "zaostavstine" proslih vremena, moda ogoljenih trbuha sa lancicem po sredini neodoljivo podseca na haremske igracice. A velika vecina tih "haremskih" devojcica, sto ogoljenih trbuha setaju gradom vec imaju obrijane mackice, jer to je "in". Ocekujem da jednog dana u modu udju obrezani ...![]()
... shta znam...
pazi .. ne_fali nishta da bude izbrijana ... taman manje tukne)))) ...
a i ono ..lepshe je za lizanje ... ne_znam kako ostali ali ja volim kad je lepo sredjenej libica da je lepo izlizem... ako zenka to zeli![]()
jaooooo:deplacija rucnim depilatorom za gornji deo, super je kada je glatko, a onaj skakljiviji deo uredujem makazicama seckam do korena tako da bude na kraju celavica i mislim da je to super.
Pri poslednjoj depilaciji mi je crko depilator pa se se mucim sa pincetom cupkam izrasle. Bila bih vam zahvalna ako bi mi dali adresu saloncica koji radi friziranje maleckih, raspolozena sam da malo promenim frizuru. Hvala.![]()
vila_raviojla:dugi777jezik:8) 8) 8) Sta bi, Vilolika, ostala si bez teksta ?!![]()
![]()
![]()
Decko, ajde oladi....... :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:GOSTCHA:Samo tracica,ponekad ''klot-golo''![]()
:wink:dugi7777jezik:vila_raviojla:dugi777jezik:8) 8) 8) Sta bi, Vilolika, ostala si bez teksta ?!![]()
![]()
![]()
Decko, ajde oladi....... :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8) 8) Najbolje bih o'ladio pod tobom, kad bi ti to smela (il' umela)... Neka tvoja bedra gospodare mojim obrazima, neka tvoji nektari opijaju moja cula i znaces da li sam desetka ili nula ! Izazivam te !![]()
:wink:

lolla:A shta bi sa adresama tih speciall salona?
![]()
:wink: , su OBAVEZNI !
,ja svoju macu samo dole obrijem,a na venerinom bregu depiliranjem ostavim samo crtu!tako je po meni najlepse.nisam za totalno brijanje,prvo sto deluje kao da je kod bebe,drugo,kad krene da raste,em svrbi,em grebe,uzas!!