FRIZ MACKICE ILI RIBICE

• Začetnik teme Začetnik teme dugi7777jezik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vila_raviojla:
mda, to ti je kao kad dete zamislja kakav ce mu mozda sladoled doneti pa se sladi u najavi , sve u stilu jao od jagode mljac mljac ili od cokolade mmmmmm... ili zamisli od badema pa pocnu da mu cure bale ....a kad smaze taj sladoled , pitaj ga dal ce da prica o sladoledu. :wink: :lol: :lol:

8) 8) 8) Mmm, jagoda, yebbayayeya, cokolada , guttalagga, malaga, mmm, ali najsladje su ove drcne i nedoprcne, a narocito vilaRavijojla, za koju kazu da voli holandski specijalitet zvani doylagamoyla... Draga moja Vilo, divim se i tebi, volim sto si drcna, znaci da umes lepo da srafis alatku, tj. da si vesta u ljubavi... A ja imam razradjen jezik (i gornji i donji)i volim da sirim ne samo noge , vec i iskustva, a ovo je divan nacin, pa kako ne shvatas, ovako sam i neke upoznao...! Iskreno priznajem da JEDVA, ali, JJJEEEDDDVVVAAA nalazim vremena i mogucnosti da shtepujem i fircam i alatkom i jezikom i po netu i po krevetu, ali jos uvek sam u sedlu, a moje voljene na konju, tj. na meni gresnom. :wink: :wink: :wink:

Incognito:
Pa cekajte... covek mora da vezba i ostri jezik negde, jel da? :lol: :wink:

8) 8) 8) E moj Inkogniti, ja volim, ali NAJVOLIM ove kocoperne, one su najbolje, sada sam se zainteresovao i za Vilu RaviDoylu, samo ako se i sastavimo, i upotrebim i gornji i donji jezik da JOJ ne bude posle JOJ Vila RaviJOJla... Mnoge su tako meni pametovale, i tolkovale i spikovale, ali je na kraju svaka, bas svaka vristala i tako sam svaku od njih pretvorio u ljutu ljubimicu... To ti je i moj savet (koji nisi trazio) kako se od zene nenaklonjene tebi stvara zena poklonjena tebi... Samo mi je zao sto mi Krilata Vila RaviJOJla nije blize, da oseti kako se moze lepo da vlachi i lizze, bila bi mi ona prva navijacica (ko je rekao na8ijacica?) ! :P :P :P

blondi:
e pa šta ste se okomili na dugačkog... jeste da on ovde puno "liže" a šta če jadničak kad mu je dugi...

(mora da mu se ekran sijaaaaaa au :lol:)

8) 8) 8) A ja i daljshe rad imam samo tvoju... Ali lahko meni prishla i na dopis odgovorila ? To bi me tako zelo radovalo... A ovako samog, srce me zebe, chekajuci tebe, Blondicka najsladja, najboljsha i prva ! :) :P :wink:

8) 8) 8) Mmm, jagoda, yebbayayeya, cokolada , guttalagga, malaga, mmm, ali najsladje su ove drcne i nedoprcne, a narocito vilaRavijojla, za koju kazu da voli holandski specijalitet zvani doylagamoyla...
Kao prvo, bez vredjanja , molim.

Draga moja Vilo, divim se i tebi, volim sto si drcna, znaci da umes lepo da srafis alatku, tj. da si vesta u ljubavi...
Bas ti je zanimljiv nacin izvodjenja zakljucaka :roll:
A ja imam razradjen jezik (i gornji i donji)i volim da sirim ne samo noge ,
Jel to siris svoje noge?
Sto malo ne prosiris i vidik, za promenu?
vec i iskustva, a ovo je divan nacin, pa kako ne shvatas, ovako sam i neke upoznao...!
blago tebi :roll:
Iskreno priznajem da JEDVA, ali, JJJEEEDDDVVVAAA nalazim vremena i mogucnosti da shtepujem i fircam i alatkom i jezikom i po netu i po krevetu, ali jos uvek sam u sedlu, a moje voljene na konju, tj. na meni gresnom. :wink: :wink: :wink:[/quote]

Mda. bas si pravi , kako ono rece, konj :wink:

Hm. kako su ono rekli, dug jezik - kratka pamet, ili je to ,bese, kosa bila u pitanju???

vila_raviojla:
8) 8) 8) Mmm, jagoda, yebbayayeya, cokolada , guttalagga, malaga, mmm, ali najsladje su ove drcne i nedoprcne, a narocito vilaRavijojla, za koju kazu da voli holandski specijalitet zvani doylagamoyla...
Kao prvo, bez vredjanja , molim.

Draga moja Vilo, divim se i tebi, volim sto si drcna, znaci da umes lepo da srafis alatku, tj. da si vesta u ljubavi...
Bas ti je zanimljiv nacin izvodjenja zakljucaka :roll:
A ja imam razradjen jezik (i gornji i donji)i volim da sirim ne samo noge ,
Jel to siris svoje noge?
Sto malo ne prosiris i vidik, za promenu?
vec i iskustva, a ovo je divan nacin, pa kako ne shvatas, ovako sam i neke upoznao...!
blago tebi :roll:
Iskreno priznajem da JEDVA, ali, JJJEEEDDDVVVAAA nalazim vremena i mogucnosti da shtepujem i fircam i alatkom i jezikom i po netu i po krevetu, ali jos uvek sam u sedlu, a moje voljene na konju, tj. na meni gresnom. :wink: :wink: :wink:

Mda. bas si pravi , kako ono rece, konj :wink:

Hm. kako su ono rekli, dug jezik - kratka pamet, ili je to ,bese, kosa bila u pitanju???[/quote]

8) 8) 8) A sto prva pipkas, pa posle places ? Ima i ona poslovica, nece niko da naskoci dok kuja ne mahne repom, a ti mahnula i jezikom...

Sestro, kaze se duga kosa kratka pamet, a jezik se tu ne pominje, tako da ovde ispade pamet kratka, ali tvoja...

Sto se tice vredjanja, ja nisam bio eksplicitan kao ti, koja moje postovanje nazva laprdjevinom i ostalim degutantnim atributima, a ja sam malo uvio u oblandu, poetsko-englesku, koliko da me ne primis bas ozbiljno, a ti mi ga ... izraz na YYY...primila sve u sesnaest... i kako si ga primila , dala si se u vristanje... Steta, bolje da smo to drugacije izveli, bilo bi prijatnije i primanje i vristanje...

Tvoj temperament je zaista za divljenje i ne mogu da se ne divim tvojoj energiji, hvala Bogu da si takva, jer ne volim babe u svojim dvadesetim godinama, dakle ovo je trebalo da bude kompliment, a ti si se opet primila na strah i ugrozenost, pa covece, ja te hvalim, a ti me pljujes, nije ti bas neki sevap ! Moje zakljucivanje je stoga cool i ok !

Sto se upoznavanja tice, pa ne postoji ovaj Forum samo za prepucavanje ugrozenih koji svaki komentar shvataju kao napad, nego i za upoznavanje ! Blago meni, sto da ne ! Ko misli drugacije, neka ne smara i neka sjasi i nastavi peske da zunzara i gluvari ...

Noge, prvenstveno zenske, ali i svoje, ako se to voljenoj svidi, a da li ce se tebi svideti, pa ne moras da gledas...

Da sam konj, jesam ponekad, pa svi mi ponekad se zajjjje8emo u zivotu i ispadnemo i gore od toga, a sto sam ja malo samokritican prema sebi, znas, lepo je sto eto imas nacine da ispravljas svoje komplekse na tudjem humoru na svoj racun... Sto kaze Djoka Balasevic, pa svakom se desi da ispadne saran... pa i konj, sto da ne...

Da sam za tebe konj, to ne mogu da promenim, ali znam da klasifikovanje drugih vise govori o samima onim koji takve presude daju, nego o onim koje su hteli da zigosu... Ako mislis da sam konj, ok, ali i Njegos kaze... "gleda majmun sebe u zrcalo"... Elem, ja tebe nijednom nisam otvoreno i direktno uvredio , ti mene jesi i neka ti je prosto, sto kazu stari ljudi... Voleo bih da si bila meksa, ali mlada si, ima vremena, zivot ce to vec dovesti na svoju meru...

Znaj da nemam nista sprocu tebe, da si mi jos uvek simpa, jer gotivim tvoju energiju, a ovoj izmucenoj Srbijici, treba mladosti i snage, a ti to imas (kao i ja, yebby ga)... Zato , sestro, zivi zivot i uzivaj! Voleo bih da su varnice kod nas dvoje kresnule na drugi nacin, ali opet, ima vremena, nikad ne znas sta nosi dan, sta noc, a sta ... zivot... Srescemo se mi jos, nadam se u ukusnijem recniku, ukrsticemo jezike (da ne kazem i sta jos) i na lepsi nacin, nase druzenje je tek pocelo...

LJubim te, i pozdravljam, Energicna Vilo Skrivenih Krila...!!! :P :D :wink:

nemesis:
Tonino:
Da li je iko od vas, koji volite obrijane ribice, primetio da nas muslimani polako ali sigurno okupiraju? Ako zanemarimo burek, tulumbice i ostale "zaostavstine" proslih vremena, moda ogoljenih trbuha sa lancicem po sredini neodoljivo podseca na haremske igracice. A velika vecina tih "haremskih" devojcica, sto ogoljenih trbuha setaju gradom vec imaju obrijane mackice, jer to je "in". Ocekujem da jednog dana u modu udju obrezani ... :idea:

:)... shta znam...
pazi .. ne_fali nishta da bude izbrijana ... taman manje tukne :))))) ...
a i ono ..lepshe je za lizanje ... ne_znam kako ostali ali ja volim kad je lepo sredjenej libica da je lepo izlizem... ako zenka to zeli :)

Ako je ona ZENKA, znaci da sluzi samo za oplodnju, cemu onda lizanje? Za uspesniji snosaj, bice vlaznija?
Da li je u tom slucaju muskarac koji lize bolji i vredniji MUZJAK?

jaooooo:
deplacija rucnim depilatorom za gornji deo, super je kada je glatko, a onaj skakljiviji deo uredujem makazicama seckam do korena tako da bude na kraju celavica i mislim da je to super.
Pri poslednjoj depilaciji mi je crko depilator pa se se mucim sa pincetom cupkam izrasle. Bila bih vam zahvalna ako bi mi dali adresu saloncica koji radi friziranje maleckih, raspolozena sam da malo promenim frizuru. Hvala. :)

dugi7777jezik:
vila_raviojla:
dugi777jezik:
8) 8) 8) Sta bi, Vilolika, ostala si bez teksta ?! :P :P :P

Decko, ajde oladi....... :wink: :D :D :D :D

8) 8) 8) Najbolje bih o'ladio pod tobom, kad bi ti to smela (il' umela)... Neka tvoja bedra gospodare mojim obrazima, neka tvoji nektari opijaju moja cula i znaces da li sam desetka ili nula ! Izazivam te ! :twisted: :P :wink:

Sorry deckonjo, rezervisano za mog muza. :D

Nemam uopste nikakvih ambicija da se igram sa decicom. :wink: jer znas kako kazu ko sa decom leze upisan se budi :lol: :lol: :lol:

lolla:
A shta bi sa adresama tih speciall salona?:)
:twisted:

Ne znam da li je neko u medjuvremenu pripomogao...
Ukoliko nije - evo ja cu! 8)
Oblikovanje bikini zone rade u:

salonu "Holywood Beauty Line".
Krushevachka 10a, Beograd
Tel: 011.244.94.84

CENA: 50 EVRA :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nisam bila, niti znam nekoga ko jeste... tako da vam, osim adrese i broja fona, ne mogu nishta vishe reci.
Ako se neka dama uputi na gore pomenutu adresu - izveshtaj, a moze i neka fotkica :lol: :wink: , su OBAVEZNI !

Nadam se da sam bila od koristi!
POZ! :D

u potpunosti se slazem sa vama, :) ,ja svoju macu samo dole obrijem,a na venerinom bregu depiliranjem ostavim samo crtu!tako je po meni najlepse.nisam za totalno brijanje,prvo sto deluje kao da je kod bebe,drugo,kad krene da raste,em svrbi,em grebe,uzas!! :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back