Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
Interesantno a zasto ti je bas ta tema "upala"pala na pamet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dreadnot:Procitao sam samo poslkednju stranu, mrzi me da citam sve, ali...da li je neko pomenuo onu staru "Rdjavom k..cu i dlaka smeta"?
Ipak, i ja vise volim uredne, depilirane, posebno u predelu usmina. Cuperak moze da ostane, a i ne mora.
A kad smo vec kod toga, sta je sa momcima? Da li i oni vode racuna o urednosti, da li i oni friziraju svoje ponose???
ANA MARIA:DUGI..POSTO TOLIKO VOLI I CENIS ZENSKI ROD,VOLELE VIH DA DAS SVOJ KOMENTAR NA RORUMU ZENSKI KUTAK (PREVARILA A NI TREPNULA NISAM)!UNAPRED ZAHVALNA!![]()
dugi7777jezik:![]()
![]()
Drage moje Dame, pre svega, Gazdarice, Blondi, Margott i ostale... kakav friz vase kapije zivota najvise volite, kakav vam je sad (ako smete da priznate), a kakav ste nekad negovale... Da li je lepsa mackica ispod gacica u trouglu grmlja, ili blistavo glatka, ili ciroki... Meni je slatko sve, samo ako uspem da postignem da Dama uziva, ali kakvi su vasi izbori u frizurama vasih ribica, da vas vidim, ako smete da priznate... Dobrodosle !
:wink: :wink: :wink:
Betty:dugi7777jezik:![]()
![]()
Drage moje Dame, pre svega, Gazdarice, Blondi, Margott i ostale... kakav friz vase kapije zivota najvise volite, kakav vam je sad (ako smete da priznate), a kakav ste nekad negovale... Da li je lepsa mackica ispod gacica u trouglu grmlja, ili blistavo glatka, ili ciroki... Meni je slatko sve, samo ako uspem da postignem da Dama uziva, ali kakvi su vasi izbori u frizurama vasih ribica, da vas vidim, ako smete da priznate... Dobrodosle !
:wink: :wink: :wink:
kockica.

JOVANA77:dreadnot:Procitao sam samo poslkednju stranu, mrzi me da citam sve, ali...da li je neko pomenuo onu staru "Rdjavom k..cu i dlaka smeta"?
Ipak, i ja vise volim uredne, depilirane, posebno u predelu usmina. Cuperak moze da ostane, a i ne mora.
A kad smo vec kod toga, sta je sa momcima? Da li i oni vode racuna o urednosti, da li i oni friziraju svoje ponose???
eh da.................muskarci, slusamo vas.

E da znas da mi dodje da se zapitam da li su vredni tolike zrtve?!Kapris:A depilacija boliiiii... joj. Zrtve su naše velike...

Peta W.:E da znas da mi dodje da se zapitam da li su vredni tolike zrtve?!Kapris:A depilacija boliiiii... joj. Zrtve su naše velike...![]()
A sta cemo kad ih volimo..
Ipak smo mi samo zene...![]()

blondi:... mada sada nemoram više jer sam to sredila laser depilacijom... (permanent)![]()
![]()
![]()
blondi:... mada sada nemoram više jer sam to sredila laser depilacijom... (permanent)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
‚dugi777jezik:8) 8) 8) Sta mislite, ko se danas vishe frizira "tamo dole", cicojke ili macojke, tj. shiparice, ili matorke ? :shock: :shock: :shock:

Anonymous:‚dugi777jezik:8) 8) 8) Sta mislite, ko se danas vishe frizira "tamo dole", cicojke ili macojke, tj. shiparice, ili matorke ? :shock: :shock: :shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CARE,JEDNO ME ŽIVO POJEDE-ŠTA TI ZNAČI OVO 777 U NICKU,PRETPOSTAVLJAM DA NISI TO TEK TAKO NAPISAO.NADAM SE DA ZNAŠ ŠTA TO ZNAČI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BTW.IZJAVE SU TI JJJJJJJAAAAAAAAHHHHHHHH.![]()
![]()

dugi7777jezik:Anonymous:‚dugi777jezik:8) 8) 8) Sta mislite, ko se danas vishe frizira "tamo dole", cicojke ili macojke, tj. shiparice, ili matorke ? :shock: :shock: :shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CARE,JEDNO ME ŽIVO POJEDE-ŠTA TI ZNAČI OVO 777 U NICKU,PRETPOSTAVLJAM DA NISI TO TEK TAKO NAPISAO.NADAM SE DA ZNAŠ ŠTA TO ZNAČI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8) 8) Trazili ste, citajte !
Posto su tri sestice (anatema ih bilo!) demonski broj, a tri osmice iz Svete Trojice broj Gospoda Boga Oca i tri jedinice Gospoda Svetog Duha, i tri sedmice Gospoda Isusa Hrista, ja sam uzeo taj trobroj da me stiti od svakog zla, a i da naglasim svoju pravoslavnu i hriscansku orijentaciju, eto, toliko za sada, mada razloga ima jos, ali za vas je dovoljno sa sada ovoliko... Zadovolj(e)ni ?! :wink: :shock:![]()
shta lupash bre!:dugi7777jezik:Anonymous:‚dugi777jezik:8) 8) 8) Sta mislite, ko se danas vishe frizira "tamo dole", cicojke ili macojke, tj. shiparice, ili matorke ? :shock: :shock: :shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Posto su tri sestice (anatema ih bilo!) demonski broj, a tri osmice iz Svete Trojice broj Gospoda Boga Oca i tri jedinice Gospoda Svetog Duha, i tri sedmice Gospoda Isusa Hrista, ja sam uzeo taj trobroj da me stiti od svakog zla, a i da naglasim svoju pravoslavnu i hriscansku orijentaciju, eto, toliko za sada, mada razloga ima jos, ali za vas je dovoljno sa sada ovoliko... Zadovolj(e)ni ?! :wink: :shock:![]()
mne!
:shock:
a shta znachi dugi...pa josh jezik?
mislim jel i to pravoslavno?
![]()
dugi7777jezik:Anonymous:‚dugi777jezik:8) 8) 8) Sta mislite, ko se danas vishe frizira "tamo dole", cicojke ili macojke, tj. shiparice, ili matorke ? :shock: :shock: :shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa..da su nam noge mocne,JESU!dugi7777jezik:Peta W.:E da znas da mi dodje da se zapitam da li su vredni tolike zrtve?!Kapris:A depilacija boliiiii... joj. Zrtve su naše velike...![]()
A sta cemo kad ih volimo..
Ipak smo mi samo zene...![]()
8) 8) 8) A narocito nas volite sa nasim zilavim jezicima izmedju vasih mocnih nogu...:wink:
![]()