FRIZ MACKICE ILI RIBICE

• Začetnik teme Začetnik teme dugi7777jezik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Peta W.:
dugi7777jezik:
Peta W.:
Kapris:
A depilacija boliiiii... joj. Zrtve su naše velike...
E da znas da mi dodje da se zapitam da li su vredni tolike zrtve?! :roll:
A sta cemo kad ih volimo..
Ipak smo mi samo zene... :P

8) 8) 8) A narocito nas volite sa nasim zilavim jezicima izmedju vasih mocnih nogu... :twisted: :wink: :P
Pa..da su nam noge mocne,JESU! :P
A da su vasi jezici zilavi..kako kome... :wink:

8) 8) 8) Caos, Nikita, buduci da je moj jezik i dug i zilav, a tvoje zenske noge i mocne i obecavajuce, hajde da se malo upoznamo i druzimo, za pocetak ovde... Samo ako bi u svojoj registraciji bila dobra kao sto si mocna, da ostavis i neki podatak ... za pocetak, ha ? Jer bi moj jezik rado gostovao u snaznom zagrljaju tvojih bedara... Sta kazes ti na to, posto se prvo ti pitas ?! :shock: :wink: :P :P :P

dugi777jezik:
Peta W.:
dugi7777jezik:
Peta W.:
Kapris:
A depilacija boliiiii... joj. Zrtve su naše velike...
E da znas da mi dodje da se zapitam da li su vredni tolike zrtve?! :roll:
A sta cemo kad ih volimo..
Ipak smo mi samo zene... :P

8) 8) 8) A narocito nas volite sa nasim zilavim jezicima izmedju vasih mocnih nogu... :twisted: :wink: :P
Pa..da su nam noge mocne,JESU! :P
A da su vasi jezici zilavi..kako kome... :wink:

8) 8) 8) Caos, Nikita, buduci da je moj jezik i dug i zilav, a tvoje zenske noge i mocne i obecavajuce, hajde da se malo upoznamo i druzimo, za pocetak ovde... Samo ako bi u svojoj registraciji bila dobra kao sto si mocna, da ostavis i neki podatak ... za pocetak, ha ? Jer bi moj jezik rado gostovao u snaznom zagrljaju tvojih bedara... Sta kazes ti na to, posto se prvo ti pitas ?! :shock: :wink: :P :P :P
:shock: :shock: QQ jadan liječi se !!!!!!! :shock: :x

dugi7777jezik:
:twisted: :twisted: :twisted: Drage moje Dame, pre svega, Gazdarice, Blondi, Margott i ostale... kakav friz vase kapije zivota najvise volite, kakav vam je sad (ako smete da priznate), a kakav ste nekad negovale... Da li je lepsa mackica ispod gacica u trouglu grmlja, ili blistavo glatka, ili ciroki... Meni je slatko sve, samo ako uspem da postignem da Dama uziva, ali kakvi su vasi izbori u frizurama vasih ribica, da vas vidim, ako smete da priznate... Dobrodosle !
:wink: :wink: :wink:
JA IMAM LEOPARDA NA TRAVI :D :D :D KO J ERAZUMEO RAZUMEO JE

Dragi moj (Dugi777jezik),drago mi je sto znas da citas izmedju redova (mislim na moj nick),ali kao sto Ona kaze... I'm not who you think I am..
Mozda...ako mi konkretno kazes koji podatak o meni te zanima.. Ovako.. I'm just Peta W.
Kiss :wink:

Dragi moj (Dugi777jezik),drago mi je sto znas da citas izmedju redova (mislim na moj nick),ali kao sto Ona kaze... I'm not who you think I am..
Mozda...ako mi konkretno kazes koji podatak o meni te zanima.. Ovako.. I'm just Peta W.

dugi77777jezik:
:D :D :D Hajmo, Devojke i Zene, malo smelije, zasto se stidite da otkrijete vase bunde, zasto se stidite najjaceg oruzja u Vasioni, koje bas vi posedujete, ne morate sa nickom, mozete i anonimno, izvolite !!!... :wink: :wink: :wink:
moj momak toliko voli dlake na mojoj maci da sam ih cak presađivala sa glavena macu da bi bilo što gušće. topao savet za sve!

dugi77777jezik:
:D :D :D Hajmo, Devojke i Zene, malo smelije, zasto se stidite da otkrijete vase bunde, zasto se stidite najjaceg oruzja u Vasioni, koje bas vi posedujete, ne morate sa nickom, mozete i anonimno, izvolite !!!... :wink: :wink: :wink:
moj momak toliko voli dlake na mojoj maci da sam ih cak presađivala sa glavena macu da bi bilo što gušće. topao savet za sve!

nympho-woman:
dugi77777jezik:

8) 8) 8) Bravo Sestro, pa kod tebe nema mahovine ! Ti bas negujes pravo krzno divlje peechke, tj. divlje machke ! :twisted: :wink: :P

Peta W.:

8) 8) 8) Omiljena moja Junakinjo i Heroino Elektronske Ere, pa mogu ti se pohvaliti da sve, ali bas sve gledam unakrsno , prema tome i izmedju redova, ali sam narocito uspesan u citanju izmedju... razdeljka...! :P :P :P Buduci da si kao i sve Dame, unikatna i nedokuciva, najjaca i nepobediva, voleo bih se udostojiti da znam, pored tvog monokini-friza, kakav ti je glavni friz, boja, kao i ono najlepse na svakoj Zeni ili Devojci, a to su OCI ?! Devojka koja je za svoj nick uzela lik koji ja beznadezno gotivim, ima sve moje simpatije i trajnu molbu da me primi u klub svojih brojnih molilaca za blize upoznavanje i da mi da dozvolu da joj se trajno divim kao jednom od najsavrsenijih Bozjih ZENSKIH bica, dakle ... Ti si ta i sada si na potezu, samo me nemoj ubiti, a i lako ti je mene pobediti, pruzi mi nesto, pogled (hvala na poljupcu, ja ti uzvracam stotinu KISS-ova), ruku, pa makar i nogu... Izvoli, Nikitushka... :shock: :wink: :P

Peta W.:

8) 8) 8) Prosto, posto nemam sanse da pomislim "who you really are, indeed" tj. ko si zaista, hajde reci mi ti, a dotle, veliki poljubac na tvoju pusu... :P :P :P

dugi777jezik:
lolla:
dj.ddevil:
samo glatko bre i nista drugo pa da mozes da je izlizes po celom telu :twisted:

Mislish, onako bez dodatnog palacanja jezikom?:)))

8) 8) 8) Lolla, imas moju poruku na Forumu, a za sada , ti , cini se, vise volis lake titraje jezikom (tzv. palacanje) vise od dubokog zalizaja, da li sam te dobro skuzio ? :P :P :P

Jesi, dobro si me skuzio :P

lolla:
dugi777jezik:
lolla:
dj.ddevil:

8) 8) 8) Lolla, imas moju poruku na Forumu, a za sada , ti , cini se, vise volis lake titraje jezikom (tzv. palacanje) vise od dubokog zalizaja, da li sam te dobro skuzio ? :P :P :P

8) 8) 8) Eh, kad sam ti je skuzio, jos da sam te i okusio, nista vise... Hej da mi je, da me rosom svojom napojis... :) :wink: :P

dugi777jezik:
lolla:
dugi777jezik:
lolla:
dj.ddevil:

8) 8) 8) Eh, kad sam ti je skuzio, jos da sam te i okusio, nista vise... Hej da mi je, da me rosom svojom napojis... :) :wink: :P

Hm, vec smo raspravljali o toj tematici.. negde na 3,4 stranici ove teme:)))))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back