Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njen posao je da ti napuni želudac i isprazni jaja, ne znam šta ima da zvoca za nešto?Uh tacno ,sto posto![]()

Od sutra Salko 2.0Njen posao je da ti napuni želudac i isprazni jaja, ne znam šta ima da zvoca za nešto?![]()
Od sutra se baci na sklekove.Izgleda da cu i bez ove ostati, naljutila se ,samo lezis ko vreca i po cijeli dan na telefonu.
ja bi osnovao institute za sve živo,toliko oblasti koje zapostavljaju i sve će da zaborave
hiljade i hiljade sklekova![]()
Pa da mu June kaže:Od sutra se baci na sklekove.
Ma dođi mi u zagrljaj! šega, šala, pošalica
![]()
Od sutra se baci na sklekove.
e jbg odlucite se da se bacim na zenu ili sklekove ???Od sutra se baci na sklekove.
Oprosti, Mist, ali ne mogu tako s tobom pričati. Imaš kćer stariju od mene.А, не ја ти верујем....
Наговорила си ћалета за име ... Јел магаре бар курат?
Gledaj u to što mesas. Šta zveraš okolo?
Jok na ženu, još treba da se išijas uhvati, nek se penje ako hoćee jbg odlucite se da se bacim na zenu ili sklekove ???
Pa da mu June kaže:
-Salko, svega mi ja mislim da ti je ta pobjegla![]()
Оћеш да га убијеш?
Na ženu, naravno. Iskombinuj ta dva.e jbg odlucite se da se bacim na zenu ili sklekove ???

Može i tako.Jok na ženu, još treba da se išijas uhvati, nek se penje ako hoće![]()
e jbg odlucite se da se bacim na zenu ili sklekove ???

Jok na ženu, još treba da se išijas uhvati, nek se penje ako hoće![]()
Na ženu, naravno. Iskombinuj ta dva.![]()

Pravi Bosanac sklekove a Crnogorac ga gleda ,kaze junace koliko se ja razumijem u seks tebi je ta pobjegla.Jok na ženu, još treba da se išijas uhvati, nek se penje ako hoće![]()
Gledaj u to što mesas. Šta zveraš okolo?
Ručica gore... odruči! Pa sad zavuci. Broji: 1, 2, 3.
MinimalnoRučica gore... odruči! Pa sad zavuci. Broji: 1, 2, 3.
Ponovi.
30 x beše?

Uze mi reč iz usta, a stvarno sam hteo to da kažem.Minimalno![]()