Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 64.583
Iskreno rečeno, ne.Da li se nekad dešavalo da dođe do veze ili pak šeme dvoje ljudi koji su se upoznali na ovom forumu? Da li je to moguće u današnje vreme?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno rečeno, ne.Da li se nekad dešavalo da dođe do veze ili pak šeme dvoje ljudi koji su se upoznali na ovom forumu? Da li je to moguće u današnje vreme?
Pre nego što je bilo ko sa foruma bio rođen.to su forumske legende priča se da je bilo svega nekada davno
tako nekako iako bi @Sebastian6 mogao ispričati neku priču iz davninaPre nego što je bilo ko sa foruma bio rođen.
Konačno da me neko pitatako nekako iako bi @Sebastian6 mogao ispričati neku priču iz davnina
Konačno da me neko pita
Da li sam vam ikad pričao kako smo proterali Bugare 1916-e
Prangijamana ovoj temi nisi ali sigurna sam da bi mnoge foruaše zanimalo odakle ste ih proterali, kako i s čime
sva sreća pa Google kaže pitaj vukajliju kaj je to prangija a Vuk kažePrangijama
Protezali smo okolo kao Klint Istvud
Ja se bojim da namesto forumasica nisu forumasi.Nesto mi gruba svaka koda su pandurke.jel neko smuvo forumasicu u zadnjih recimo pola godine..
...овде сам довољно дуго па могу да кажем да је било свега и радо се тога сећам...Da li se nekad dešavalo da dođe do veze ili pak šeme dvoje ljudi koji su se upoznali na ovom forumu? Da li je to moguće u današnje vreme?
Nisam bio na forum godinu dana Al na ostale mreze bilo uspeha...odje kilavo to idejel neko smuvo forumasicu u zadnjih recimo pola godine..
kako su zavrsile..a realno, svedok sam puno lepih veza iliti sema koje su pocele upravo na forumu...
Neke su zavrsile brakom, neke seme su trajale dugo, neke kratko..bilo je tu i opasno jakih pa i opsesivnih ljubavi...kako su zavrsile
Zašto misliš da su se sve završile?kako su zavrsile
...Andja je preplasena onim sto moze da procita ovde a ustvari su svi ovde, sasvim ok osobe...Anđo pa šta se čudiš. Koliko godina i koliko članova na ovom forumu. Bilo bi čudno da nije tako.