Metronomy
Legenda
- Poruka
- 52.022
da, mukica....što reče alter imaš obavezu da je dobro izbambusaš, sve ostalo je suvišno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, mukica....što reče alter imaš obavezu da je dobro izbambusaš, sve ostalo je suvišno
ne znam zašto seks nazivamo obavezomObaveze su i dalje tu, samo prebačene na nekog drugog.
Ne nazivamone znam zašto seks nazivamo obavezom
pa koje se onda obaveze prebacuju na tu drugu osobu?Ne naziamo
Pa svepa koje se onda obaveze prebacuju na tu drugu osobu?
ne znam zašto seks nazivamo obavezom
tu onda nešto nije postavljeno kako trebaPa sve
To ti kažem.tu onda nešto nije postavljeno kako treba
ako je samo seks, onda je samo seks
zato se i kaže bez obaveza
ne može nikako samo seks biti obavezaЗато што у модерним временима људи, често, немају другу обавезу у животу.
a zašto obema stranama ne može da bude samo seks?To ti kažem.
Seks tebi, obsveze nekom drugom.
tu onda nešto nije postavljeno kako treba
ako je samo seks, onda je samo seks
zato se i kaže bez obaveza
Može.a zašto obema stranama ne može da bude samo seks?
sve je to individualno i stvar trenutnih okolnostiU smislu trajanja
Ko god je imao nešto duži seks od par puta sa nekom osobom shvata da postoje obaveze, samo ne istog tipa kao u klasičnoj vezi. U najmanju ruku da održavaš sve to i da postoji taj neki erotski naboj, i tu treba održavanje, osim ako se ne misli da se sa svakim poiebemo par puta ili jednom i gotovo. Svaki odnos zahteva neku formu održavanja. Sad, neke osobe su lakše za održavenj, neke teže.
Žene mou da traže puno toga i za takvo održavanje, jer za njih samo seks znači: ne moraš me izdržavati, ne moraš slušati moje svakodnevne probleme, ne moraš upoznavati moje prijatelje i ići sa mnom na letovanje, ovo, ono, ali moraš održavati moju zaljubljenost i dobar seks, pokloni, pažnja, sve je to isto neko uloženo vreme. A ima i onih kojima samo kažeš mesto i vreme, ali retko koja žena će na duže staze moći da održava takav odnos bez imalo ulaganja. Pa i muškarci se hlade.
Sada ovi klinci koriste masovno onaj Tinder ili sta i to ke to valjda. Cuo sam pre neki dan nema tu nista ono izlasci upoznavanje i to, samo se dogovore vreme i mesto , zavrse posao i idu dalje. Cudno....Свако мало чујем, прочитам да се неко са стране кекса, или није у вези већ само скаче са цвета на цвет кад га смори самоћа или неиздрж.
Где уопште бре налазите жене/мушкарце за "комбинације, повремен крес" како год то назвали ? Јел то расте на дрвету ? И зашто је данас лакше наћи некога за ту варијанту него за озбиљну везу ?
Sada ovi klinci koriste masovno onaj Tinder ili sta i to ke to valjda. Cuo sam pre neki dan nema tu nista ono izlasci upoznavanje i to, samo se dogovore vreme i mesto , zavrse posao i idu dalje. Cudno....
Kazu da su blokadercici mnogo poremeceni i da ih ne bijemo, vec da im pomognemo da ne povrede sebe i druge. Jesi bas opterecen sa SNS? Idi onda uvlani se se u sektuШта вас још лажу на градском одбору СНС-а?
sve je to individualno i stvar trenutnih okolnosti
jedini način gde sam lično mogla da budem u toj priči bez obaveza je seks sa jednim bivšim, koji je čak i kada smo pre 20 godina bili u vezi bio poprilično neobavezan i takav je i ostao, prema svima
sa njim može seks više puta, u nasumičnim periodima života, kada sam npr između dve veze, a ne bih baš da apstiniram previše
i tu zaista nikakve obaveze nema, nikakvog održavanja, možemo da se ne čujemo po 3-4 godine i nakon toga da opet sve bude odlično kad se vidimo
tako da eto, postoji ipak i tako nešto
Не знам вала, око мене само удате се врте ама знакова ниђе....биће или да је до моје погрешне шауме или си се ти нешто зезнула, нема трећеne moraš nužno ti da budeš u braku, nego samo da se krećeš među ženama koje su u braku 10+ godina
ali bi ti svakako bila olakšavajuća okolnost kada bi i ti bio oženjen, tako si manji rizik
Не знам вала, око мене само удате се врте ама знакова ниђе....биће или да је до моје погрешне шауме или си се ти нешто зезнула, нема треће
već sam ti rekla da kako zračiš tako i privlačišНе знам вала, око мене само удате се врте ама знакова ниђе....биће или да је до моје погрешне шауме или си се ти нешто зезнула, нема треће
Ее....а ја се са сваком женом спријатељим.....нарочито са удатом....класичан антиталенатveć sam ti rekla da kako zračiš tako i privlačiš
ako se postaviš prema njima kao drugar, onda da, šauma je problem
ali ako se postaviš kao je8ač...
ako želiš da budeš prijatelj sa njima, to je sasvim okejЕе....а ја се са сваком женом спријатељим.....нарочито са удатом....класичан антиталенат
Па углавном не желим али увек "склизнем" у ту зонуako želiš da budeš prijatelj sa njima, to je sasvim okej
Mahom online - odeš na evente koji su tog tipa ili pak upadneš u krug swingera i sličnih pa tu povremeno možeš da naletiš na nekog.Где уопште бре налазите жене/мушкарце за "комбинације, повремен крес" како год то назвали ? Јел то расте на дрвету ? И зашто је данас лакше наћи некога за ту варијанту него за озбиљну везу ?
Zato što u takve odnose i veze ulaze ljudi koji nisu mentalno-emotivno spremni za jednu zdravu, normalnu vezu.Свако мало чујем, прочитам да се неко са стране кекса, или није у вези већ само скаче са цвета на цвет кад га смори самоћа или неиздрж.
Где уопште бре налазите жене/мушкарце за "комбинације, повремен крес" како год то назвали ? Јел то расте на дрвету ? И зашто је данас лакше наћи некога за ту варијанту него за озбиљну везу ?