Forumske veze/šeme?

Da li se nekad dešavalo da dođe do veze ili pak šeme dvoje ljudi koji su se upoznali na ovom forumu? Da li je to moguće u današnje vreme?
nes-jebat.png

P nesto mi i nije do toga. U pocetku kada sam dosao ovde bio sam zainteresovan, ono novi ljudi, okruzenje, sto da ne, mozda naleti neko zanimljivo iskustvo. Sad nekako ko da sam sa nekim zlim sestrama. Ne valja kad se previse upoznas s nekim na internetu pre nego se uzivo vidite.

P nesto mi i nije do toga. U pocetku kada sam dosao ovde bio sam zainteresovan, ono novi ljudi, okruzenje, sto da ne, mozda naleti neko zanimljivo iskustvo. Sad nekako ko da sam sa nekim zlim sestrama. Ne valja kad se previse upoznas s nekim na internetu pre nego se uzivo vidite.
Pa razumem trenutno ti nije do toga. Nego pitam dal' si imao nečega od navedenog? Vezu, šemu ili slično?

Upoznavao sam se ovde na chatu. Dosta je dinamicnije i anonimnije. Stvara taj prostor za upoznavanje. Ovde je ta barijera sa tim javnim i kao s javnog treba na privatno da predjes uz svu tu notu: ne smaraj na pp. I onda ti nije ni zanimljivo. Meni doduse. Sterilno je nekako a i atmosfera je kastrirajuca. Taj "nesh yebati fazon" dobro necu, sta god haha
Mislim mozes ovde da upoznajes, budi eto tolerantan na te stvari i otvoren i bice upoznavanja.

Ako neka forumašica bez dece želi brak i decu, neka se slobodno javi :)

Ја сам најдаље отишао са једном четерком
којој муж није дао да се запосли у локалној продавници.

Купио јој комп и рекао:
"Ево ти забављај се по нету, гледај ову нашу децу и кувај ручак.

Она на чету нашла мене ...
Боље да ју је пустио у народ да се укључи, јадница ...

to su forumske legende :manikir: priča se da je bilo svega :zper: nekada davno :aha:
Некада давно, кад су форумаши били млади.

За пар година ће просек бити као на геријатрији, па више форумаши неће ни имати снаге за шврљање по форуму.
Auuu pa vi ste matorci. Nema leba za mene ovde.

Back