narezak
Aktivan član
- Poruka
- 1.359
Da li se nekad dešavalo da dođe do veze ili pak šeme dvoje ljudi koji su se upoznali na ovom forumu? Da li je to moguće u današnje vreme?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se nekad dešavalo da dođe do veze ili pak šeme dvoje ljudi koji su se upoznali na ovom forumu? Da li je to moguće u današnje vreme?
Jel ti ide?Bilo je brakova ranije, za sada ne znam.
Vrlo moguće.
Sažaljevam slučajSamo radni staž![]()
Pa razumem trenutno ti nije do toga. Nego pitam dal' si imao nečega od navedenog? Vezu, šemu ili slično?P nesto mi i nije do toga. U pocetku kada sam dosao ovde bio sam zainteresovan, ono novi ljudi, okruzenje, sto da ne, mozda naleti neko zanimljivo iskustvo. Sad nekako ko da sam sa nekim zlim sestrama. Ne valja kad se previse upoznas s nekim na internetu pre nego se uzivo vidite.
Ima svegaDa li se nekad dešavalo da dođe do veze ili pak šeme dvoje ljudi koji su se upoznali na ovom forumu? Da li je to moguće u današnje vreme?
Ovde ne.Pa razumem trenutno ti nije do toga. Nego pitam dal' si imao nečega od navedenog? Vezu, šemu ili slično?
Ako neka forumašica bez dece želi brak i decu, neka se slobodno javi![]()
to su forumske legendeDa li se nekad dešavalo da dođe do veze ili pak šeme dvoje ljudi koji su se upoznali na ovom forumu? Da li je to moguće u današnje vreme?
to su forumske legendepriča se da je bilo svega
nekada davno
![]()
Auuu pa vi ste matorci. Nema leba za mene ovde.Некада давно, кад су форумаши били млади.
За пар година ће просек бити као на геријатрији, па више форумаши неће ни имати снаге за шврљање по форуму.
nema, jedino da tražiš decu od ovih matoraca iz naše generacije ako su na forumuAuuu pa vi ste matorci. Nema leba za mene ovde.
Ја нисам маторац.Auuu pa vi ste matorci. Nema leba za mene ovde.