Edmund
Ističe se
- Poruka
- 2.846
Uh uhŽenicu se s foruma
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh uhŽenicu se s foruma
..manemoj, Andja je samo oprezna...Andja bi se ebala al da joj ne udje
Aj se kladimo da ne sme..manemoj, Andja je samo oprezna...
..aj...u sta se kladimo...Aj se kladimo da ne sme
kakav romantičan forumašŽenicu se s foruma
kakav romantičan forumaš
A vec smo svega ispricali samo se ponavljamoNe vezujem se, druzim se...prijaju mi forumski razgovori i rasprave...
A Kako su se zavrsile...nimalo slavno..a realno, svedok sam puno lepih veza iliti sema koje su pocele upravo na forumu...
Isto razmisljamo...s takvom zavrsecima bolje ne pocinjatikako su zavrsile
A svi uvek tvrde da nikog ne znaju Niti su ikog upoznali...da ih nadjes ovako u neko drustvo I kazes jer si na forum pravili bi se kao da ne znaju o cemu govorisAnđo pa šta se čudiš. Koliko godina i koliko članova na ovom forumu. Bilo bi čudno da nije tako.
Da I posle samo bachoi fotku odjednom Kako trudnaAndja bi se ebala al da joj ne udje
ne trebaEvo dacu joj ako nisam u pravu
znamZnas ti sta ti treba
Mislim da su to samo urbane legende, mada šta ja zna, tek sam došao.Da li se nekad dešavalo da dođe do veze ili pak šeme dvoje ljudi koji su se upoznali na ovom forumu? Da li je to moguće u današnje vreme?
To su urbane legende sine moj.Da li se nekad dešavalo da dođe do veze ili pak šeme dvoje ljudi koji su se upoznali na ovom forumu? Da li je to moguće u današnje vreme?