- Poruka
- 50.977
E, jbg sad.. Nikad opajdara od meneda bi bila opajdara morala bi makar trojicu da obalis, od kojih svaki ima po 100 soma postova![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, jbg sad.. Nikad opajdara od meneda bi bila opajdara morala bi makar trojicu da obalis, od kojih svaki ima po 100 soma postova![]()

Pretpostavke su majke svih zaeba
Da, podelili smo se po opš.. OblastimaJel to podeljeno po sektorima ili pokrivate sve oblasti?
znas kako se provaljuje dal si opajdar il opajdara...iskusni to osete, ali ne mogu sto neko odvali da provale ko se sa kim krese osim ako nije su su su na pp...znaci odes na forum neki levi novi, pocnes da pises kao sto umes... i ako ti se nakace neki levaci od 20 postova mos da se ubijes...al ako ti se nakace legende tih foruma od nekih sta znam 100 tisuca i vise i oma krenu u fajt...e onda znas da si opajdar/aE, jbg sad.. Nikad opajdara od mene![]()

jok kompliment je daleko od pretpostavke cednosti.Pretpostavke su majke svih zaeba
Za koje oblasti si ti zadužena?Da, podelili smo se po opš.. Oblastima
Šta mi početnici da radimo?da bi bila opajdara morala bi makar trojicu da obalis, od kojih svaki ima po 100 soma postova![]()
Nemoj, molim te, pogrešno da me shvatiš ili bilo ko drugi, poštujem ja sve vas, ali ebe mi se ko koliko ima postova i gde piše, a pogotovo šta pišeznas kako se provaljuje dal si opajdar il opajdara...iskusni to osete, ali ne mogu sto neko odvali da provale ko se sa kim krese osim ako nije su su su na pp...znaci odes na forum neki levi novi, pocnes da pises kao sto umes... i ako ti se nakace neki levaci od 20 postova mos da se ubijes...al ako ti se nakace legende tih foruma od nekih sta znam 100 tisuca i vise i oma krenu u fajt...e onda znas da si opajdar/a![]()
nieDa li se nekad dešavalo da dođe do veze ili pak šeme dvoje ljudi koji su se upoznali na ovom forumu? Da li je to moguće u današnje vreme?
i imas pogled go da mrzis ceo svetNemoj, molim te, pogrešno da me shvatiš ili bilo ko drugi, poštujem ja sve vas, ali ebe mi se ko koliko ima postova i gde piše, a pogotovo šta piše![]()
Da hvala ti punoi imas pogled go da mrzis ceo svet![]()
RecitacijeZa koje oblasti si ti zadužena?
salim seDa hvala ti puno![]()

ma koj ti bre vis da se zaebavam, jer tema je zaebancija jer kad bi poco da pisem kolko je brakova puklo zbog ovoga sta je tema red bi mi izbila oci da sam drukara...a raspalo se u tri lepe....a i spojili se neki da ne gresim dusu...srodne duse...ja spojio i udao cetiri odavde, a jednoj bio cak kum.Nemoj, molim te, pogrešno da me shvatiš ili bilo ko drugi, poštujem ja sve vas, ali ebe mi se ko koliko ima postova i gde piše, a pogotovo šta piše![]()
Ti si pravedna moderatorka, nema diskriminacije. Rispekt.Nemoj, molim te, pogrešno da me shvatiš ili bilo ko drugi, poštujem ja sve vas, ali ebe mi se ko koliko ima postova i gde piše, a pogotovo šta piše![]()
Usrećile sema koj ti bre vis da se zaebavam, jer tema je zaebancija jer kad bi poco da pisem kolko je brakova puklo zbog ovoga sta je tema red bi mi izbila oci da sam drukara...a raspalo se u tri lepe....a i spojili se neki da ne gresim dusu...srodne duse...ja spojio i udao cetiri odavde, a jednoj bio cak kum.
Zapamti ovo za sledeći put kad te nepravedno obrišemTi si pravedna moderatorka, nema diskriminacije. Rispekt.
pa jesu...znam da tri braka traju jos uvek, mada nesto ne odrzavam kontakte...nadju se ljudi, nije bas ovaj svet toliko los. nekad se desi cudo da ti padne u krilo maltene ono sto si celog zivota trazila.Usrećile se![]()
opet glumata strogocuZapamti ovo za sledeći put kad te nepravedno obrišem![]()
Šalim se ja malo. Verujem da se jesu našli i lepo je topa jesu...znam da tri braka traju jos uvek, mada nesto ne odrzavam kontakte...nadju se ljudi, nije bas ovaj svet toliko los. nekad se desi cudo da ti padne u krilo maltene ono sto si celog zivota trazila.
Da li se nekad dešavalo da dođe do veze ili pak šeme dvoje ljudi koji su se upoznali na ovom forumu? Da li je to moguće u današnje vreme?
A jbg. Kasno narezak na krstaricu stiže.Аууу....Било је тога и превише...пре 10-15 год....
Recitacije
Da spremim recitaciju unapred? Da predupredim?Zapamti ovo za sledeći put kad te nepravedno obrišem![]()
Neku refleksivnu pesmu, hvalaDa spremim recitaciju unapred? Da predupredim?