Ovde jebbe lud zbunjenog
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam gej xD a ni dete forumasanema, jedino da tražiš decu od ovih matoraca iz naše generacije ako su na forumu
I ja kad mi ispadne lenjirja se osecam ko da imam 19 i po
mogla je qurazzСтрки је тачно могла да провали, по писању, ко је кога, када и где *******.
a ne to jbte, ja imam mikropenis. Ne moram da ga merim, niti cu, sto? da zaplacem posle. Samo mi jos ta trauma fali u zivotu. Al zato posveceno lizemI ja kad mi ispadne lenjir
Nešto mog uzrasta, kasne dvadesete, rane tridesete.nema, jedino da tražiš decu od ovih matoraca iz naše generacije ako su na forumu
jel si ti moja devojkaOvde jebbe lud zbunjenog
Nismo ni mislili u drugom smisludusevno doduse.
Kasne dvadesetea ti u 30im? ma ajde bezi bre matori, ja reko lik ima 23 i te fore. Slusa desingericu.
Izgleda mi da si se zbuniojel si ti moja devojka
bajo neces se izvuci na te fore ja sam mladji sladji. samo da znas. Moraces na sarm i fino ponasanje. Glumi gospodina zverku, prosao kroz zivot, iskustva, stalozen, ne osudjuje sve razume, resava probleme saslusa. hahahaKasne dvadesete
Nemam šarma i harizme. A i ne umem da lažem.bajo neces se izvuci na te fore ja sam mladji sladji. samo da znas. Moraces na sarm i fino ponasanje. Glumi gospodina zverku, prosao kroz zivot, iskustva, stalozen, ne osudjuje sve razume, resava probleme saslusa. hahaha
sve ce te ona nauciti, bez brige i da lazes.Nemam šarma i harizme. A i ne umem da lažem.
Ne vredi. Namirišu strah i pichkopaćeništvo.sve ce te ona nauciti, bez brige i da lazes.
namirisu one sve. To nije kriterijum. Kriterijum je da se predas u bilo cemu gde ti ga zacepi preko chela i onda da te kontrolise lepo. "Za tvoje dobro"Ne vredi. Namirišu strah i pichkopaćeništvo.
os mp4, mkv, 2160p.... imam i starih avija iz mladosti, al to se ne racunja jer je arhivaizmisljotine,pa jel stvarno neko misli da nasi forumasi ebu?