andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.285
imaaa jednaa tajnaa vezaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu žene zamrznute u vremenu, nismo ni mi.
Možda je potrebna smena generacija.
Po mačGde pobeže ova moderatorka @Serafim? Nisam je valjda zaplašio?![]()
Isto mi je palo na pamet

Ne mogu "mladi i slobodni" forumaši od vas oženjenih ni zablistat' nit' doći do izražajaisto sam pomislio.
kad je prosjek 60 lako je tu biti mlad.Ја нисам маторац.
Ја сам један од млађих, у односу на просек.
Свакако сам доста старији од тебе.
Slazem se navalili smo ko sivonja.Ne mogu "mladi i slobodni" forumaši od vas oženjenih ni zablistat' nit' doći do izražaja![]()
Tačno, kad se počnu prepirati u fazonu: ma sjećam se ja tebe i ideš mi na živce još od 2002!!kad je prosjek 60 lako je tu biti mlad.
Jes' ti uplatio para za unesrećene, to mene zanimaSlazem se navalili smo ko sivonja.

Nadam se da neće da ga vadi bez povoda. Mogu i ja svoj da isučem.Po mač![]()
Ako si pomislio dok si to pisao isto što i ja dok sam te čitala-mnogo si bezobrazan!Nadam se da neće da ga vadi bez povoda. Mogu i ja svoj da isučem.

Sramota!Ne mogu "mladi i slobodni" forumaši od vas oženjenih ni zablistat' nit' doći do izražaja![]()
Ako si pomislio dok si to pisao isto što i ja dok sam te čitala-mnogo si bezobrazan!![]()

vidim nije jediniZnači jesi![]()

vidim nije jedini![]()

Da li se nekad dešavalo da dođe do veze ili pak šeme dvoje ljudi koji su se upoznali na ovom forumu? Da li je to moguće u današnje vreme?
ma pokvari forum forumaše

Ali će biti, Ruki!Nisam čula da je toga bilo
Jesam tj mama je uplatila za mene.Jes' ti uplatio para za unesrećene, to mene zanima![]()
Aj, bar si poštena!Ako si pomislio dok si to pisao isto što i ja dok sam te čitala-mnogo si bezobrazan!![]()

Da predupredim, za svaki slučaj. To ti je ono: ne vadi me bez povoda, ne vraćaj me bez časti!Znači jesi![]()
Nisam čula da je toga bilo

Tvoja je brate sibaj ga na pp!!Aj, bar si poštena!
Da predupredim, za svaki slučaj. To ti je ono: ne vadi me bez povoda, ne vraćaj me bez časti!![]()