andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.372
izvini ali amateri mi nisu zanimljivios mp4, mkv, 2160p.... imam i starih avija iz mladosti, al to se ne racunja jer je arhiva
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvini ali amateri mi nisu zanimljivios mp4, mkv, 2160p.... imam i starih avija iz mladosti, al to se ne racunja jer je arhiva
hvala lepo na komplimentu..... profesionalkoizvini ali amateri mi nisu zanimljivi
izmisljotine,pa jel stvarno neko misli da nasi forumasi ebu?
Forumasice fujizmisljotine,pa jel stvarno neko misli da nasi forumasi ebu?
Rekao sam ti već, zar moram da ponavljam?Ako ima neka forumašica oko 30 godina, nek mi se javi u pp. Visok, lepuškast, zgodan, sive oči, smeđa kosa. Ništa seks čet, ja sam za ozbiljnu vezu.
Ja sam rekao "verovatno". To ne znači da odustajemRekao sam ti već, zar moram da ponavljam?
nekad se desavalo..danas se isto desava, al razvodi..Da li se nekad dešavalo da dođe do veze ili pak šeme dvoje ljudi koji su se upoznali na ovom forumu? Da li je to moguće u današnje vreme?
Ti si neki optimista, razočaraćeš se.Ja sam rekao "verovatno". To ne znači da odustajem
Razočarenje mi dođe ko dobar dan. Idem do kraja, ko ga yebeTi si neki optimista, razočaraćeš se.
I to je za ljudenekad se desavalo..danas se isto desava, al razvodi..
Стрки је тачно могла да провали, по писању, ко је кога, када и где *******.
a ti u 30im? ma ajde bezi bre matori, ja reko lik ima 23 i te fore. Slusa desingericu.
bajo neces se izvuci na te fore ja sam mladji sladji. samo da znas. Moraces na sarm i fino ponasanje. Glumi gospodina zverku, prosao kroz zivot, iskustva, stalozen, ne osudjuje sve razume, resava probleme saslusa. hahaha
Nemam šarma i harizme. A i ne umem da lažem.
Ne vredi. Namirišu strah i pichkopaćeništvo.
Urbana legenda, čuj smuvali se forumaši
Ja isto, ali nisam dovoljno obavešten.Na drugim, medjunarodnim forumima znam da se desavalo svasta, ovde sam nov. Al sigurno da ima toga, mali je region
a ima i afera sa udatima/ozenjenimaPriča se, priča...
Kažu da ima ovde i bračnih i vanbračnih parova, sačuvaj Bože.
Pa obavijesti se, za šta ti služi pp?Ja isto, ali nisam dovoljno obavešten.
E čuj afera, alo nije ti ovo Dinastija jbta ima i afera sa udatima/ozenjenima