A ti mozes da zivis u ubedjenju da su biseri ne samo braca Ilic vec i Bocko, i da su njihovi transferi realizovani na kvalitetu, a ne u kafani. Vidis, Savo ti je smesan jer je trazio vise za igraca koji je bolji od 'svega' sto ste vi prodali, a nije ti recimo smesan Stanoje koji dovodi skartere i gradi tim za propast? Nesto mu se mnogo malo smejete svi vi skupa, osim sto se kao i inace za sve sto dolazi iz Partizana spremni da proglasite za neznano i dunstersko. No naravno, i sami znate kako ste prolazili u skoru sa Savom, Sadikom, Nathom, Sumom, Asanom i kome jos sve iz ove generacije koje ce biti ni kriva ni duzna najurena. Na tvoju/vasu radost. Savo ti je najgori sto je bacio flasu na teren i rekao mars u pm sudjenje i uprava i srpski fudbal, a pretpostavjam da ti se dopada sto konacno niko zvanicno ne kuka na sudjenje za CZ u prethodnom kolu.
Elem, ja sam bio jasan sta sam rekao za povecanje cifre sa 5 miliona na vecu u slucaju Sadika. Ti si poceo sa ciframa od 20-30 miliona, a ne ja. Za Savu mi je jasno sto je tako govorio, ali ni on nije pomenuo 30 miliona.. On je definitivno imao bolje ponude koje su bile vece od ovoga sto je dobijeno, ali je svojevremeno odbijeno. Kada je strucni stab promenjen, naravno, dolazi i do promene kadra i to nije nista novo. Problem je sto je u ovom slucaju stvar ekspresno uradjena i nije se mnogo cenkalo. Politika i trener su tako hteli. Otisao je za 5, a mogao je minimum za 7,5 da ode da se imalo taktike i mozga. Ima tu mnogo vise stvari iza kulisa nego sto ti mislis i svakakvih drugih interesa. A u tvom klubu i da ne pricam koliko je to tek izrazeno. Kako god, neka sam ja lud, i svi mi, ti budi ziv i zdrav