'Clint'
Iskusan
- Poruka
- 5.940
A veca bruka je da grof Božović nije mogao ni nameštenu titulu da uzme... Neka, otrešćemo vas na derbiju, j.ebeš Metalac[
Alo jel ti shvatas da covjek ne moze ni namjestenu utakmicu da dobije![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A veca bruka je da grof Božović nije mogao ni nameštenu titulu da uzme... Neka, otrešćemo vas na derbiju, j.ebeš Metalac[
Alo jel ti shvatas da covjek ne moze ni namjestenu utakmicu da dobije![]()

Ma vaziA veca bruka je da grof Božović nije mogao ni nameštenu titulu da uzme... Neka, otrešćemo vas na derbiju, j.ebeš Metalac![]()
A kritikovao si me zbog toga, eto ispao čovek da vam ne diram u uništena detinjstva i opet ne valja .. Joj Bari pa vama se ne može ugoditi nikako. Staviću Slavišu nek prodje sezonaMa vazi![]()
vrati Tola na profilnu kao amajliju mozda i krene
Druze vi sve unistite chega se dotaknete...prvo smo otisli na svetsko pa su postavili vasu legendu koji se proslavio protiv Ukrajine na kraju...sad su doveli vaseg najtrofejnijeg trenera u istoriji kome su petarde zastitni znak...blizi se norveska pa ti vidi oce li ostati dugmici...sad ovaj decenije posle najtrofejniji vidimo kolko zna....i onda se pitas sto nam je fudbal tu gdje jeste?A kritikovao si me zbog toga, eto ispao čovek da vam ne diram u uništena detinjstva i opet ne valja .. Joj Bari pa vama se ne može ugoditi nikako. Staviću Slavišu nek prodje sezona![]()
Jeste, mi smo krivi za sve.. odkako Slaviša i SNS došli sve je procvetalo i Zvezda stalno štancuje talente za reprezentaciju a mi ništa... Krstajića nit Tumbakovića niko od Grobara ni ne ceni za trenere već su tu gde jesu jer znaju u čiju bulju se trebali uvući. Vrati se na temi o reprezentaciji pa nadji koji je to Grobar podržavao bilo onog nosonju bilo Tumbu. Taj Grobar Paunović je i doneo najveći uspeh u mladjim kategorijama a onda je doveden čuveni Lalat da zasere sve s istom tom generacijom.Druze vi sve unistite chega se dotaknete...prvo smo otisli na svetsko pa su postavili vasu legendu koji se proslavio protiv Ukrajine na kraju...sad su doveli vaseg najtrofejnijeg trenera u istoriji kome su petarde zastitni znak...blizi se norveska pa ti vidi oce li ostati dugmici...sad ovaj decenije posle najtrofejniji vidimo kolko zna....i onda se pitas sto nam je fudbal tu gdje jeste?
Ajmo sada malo o Lekovicu i Uefi mozda je tamo problem mozda u tom grmu zec lezi...Neverovatno ******...
Ispade da nam je fudbal propao iz razloga jer su na repku vodili, bivsi funkcioneri Partizana? I sam znas, da svaki navijac Partizana ovde na forumu je bio protiv Tumbe i Krstajica.Druze vi sve unistite chega se dotaknete...prvo smo otisli na svetsko pa su postavili vasu legendu koji se proslavio protiv Ukrajine na kraju...sad su doveli vaseg najtrofejnijeg trenera u istoriji kome su petarde zastitni znak...blizi se norveska pa ti vidi oce li ostati dugmici...sad ovaj decenije posle najtrofejniji vidimo kolko zna....i onda se pitas sto nam je fudbal tu gdje jeste?
Ajmo sada malo o Lekovicu i Uefi mozda je tamo problem mozda u tom grmu zec lezi...Neverovatno ******...
Pa vidi ovako nemam ja vremena da se raspitujem koga grobari cene od trenera koga ne cene nisam izgorio po glavi...ja samo konstatujem da su vam to dva najtrofejnija trenera...pa sad ti saberi 2 i 2 i koliko su vam legtimni trofeji dok valjate pricu "drzite lopova" sviraju vam penal vi pricate da ste pokradeni ovde vam nameste utakmicu ko je sad kriv?...A Lalat za ove vase je Klop glavom i bradom kontam da te nervira al sta ces....Paun je cale srecom nije prosao vasu skolu sa saopstenjima nego je uzo covek da radi...tako da ono sve najboljeJeste, mi smo krivi za sve.. odkako Slaviša i SNS došli sve je procvetalo i Zvezda stalno štancuje talente za reprezentaciju a mi ništa... Krstajića nit Tumbakovića niko od Grobara ni ne ceni za trenere već su tu gde jesu jer znaju u čiju bulju se trebali uvući. Vrati se na temi o reprezentaciji pa nadji koji je to Grobar podržavao bilo onog nosonju bilo Tumbu. Taj Grobar Paunović je i doneo najveći uspeh u mladjim kategorijama a onda je doveden čuveni Lalat da zasere sve s istom tom generacijom.
Očito da imaš vremena čim ordiniraš na Partizanovoj temi.. mene na Zvezdinoj ni nema, niko nije spomenuo nit penal nit sam se žalio na sudije na ovoj utakmici. Znači nijedan Partizanov trofej nije legitiman i prvenstva su legitimna samo kad Zvezda osvoji... Lukiću nisam te prepoznaoPa vidi ovako nemam ja vremena da se raspitujem koga grobari cene od trenera koga ne cene nisam izgorio po glavi...ja samo konstatujem da su vam to dva najtrofejnija trenera...pa sad ti saberi 2 i 2 i koliko su vam legtimni trofeji dok valjate pricu "drzite lopova" sviraju vam penal vi pricate da ste pokradeni ovde vam nameste utakmicu ko je sad kriv?...A Lalat za ove vase je Klop glavom i bradom kontam da te nervira al sta ces....Paun je cale srecom nije prosao vasu skolu sa saopstenjima nego je uzo covek da radi...tako da ono sve najbolje
Legitimni su ko misljenje Jelene Karleuse malo ste se preracunal drzali ste sve uzurpirano 25 godina umislili da ste dobri ubedili sebe sto je najjace noseni sa opsesijom da zvezdu prestignete po titulama sad plodovi vaseg rada dolaze na naplatu da ste makar stvorili 3 pristojna igraca sunce ti nejebem da ima kakve vajde reprezentacija Mitru svaka cast ovo ostalo sve goli krsh...tragedija covjece ja ti ozbiljno kazem ovakav klub ne postoji nigdje loze vas 25 godina cojece ja samo tu naletim nekad i nekad da vas vratim u realnost...jer bi volio da bude bolje nije mi drago vjeruj miOčito da imaš vremena čim ordiniraš na Partizanovoj temi.. mene na Zvezdinoj ni nema, niko nije spomenuo nit penal nit sam se žalio na sudije na ovoj utakmici. Znači nijedan Partizanov trofej nije legitiman i prvenstva su legitimna samo kad Zvezda osvoji... Lukiću nisam te prepoznao![]()
Nemoj Karleusu ona navija za vas ... to sto je i stvoreno stvorio je Partizan... zadnjih par sezona samo izbacili smo Milenkovica i Pavlovica s druge strane ne znam koga je to Zvezda izbacila tako da mi nije najjasnije sto se hvatas toga jer su trenutno i nama i vama stranci glavni igraci... Mi nemamo tu maniju da smo galakticki klub niti imamo logistiku ko vi..A parolu "drz te lopova" i saopstenja patentirali su vasi vrli fudbalski radnici. Ovo za krs igrace .. mislim sta reci, srecom su vasi sve azdaje i ubice na ceni i prave strasne karijere vani. Narocito posle 2 lige sampiona vidim bas su trazeni.Legitimni su ko misljenje Jelene Karleuse malo ste se preracunal drzali ste sve uzurpirano 25 godina umislili da ste dobri ubedili sebe sto je najjace noseni sa opsesijom da zvezdu prestignete po titulama sad plodovi vaseg rada dolaze na naplatu da ste makar stvorili 3 pristojna igraca sunce ti nejebem da ima kakve vajde reprezentacija Mitru svaka cast ovo ostalo sve goli krsh...tragedija covjece ja ti ozbiljno kazem ovakav klub ne postoji nigdje loze vas 25 godina cojece ja samo tu naletim nekad i nekad da vas vratim u realnost...jer bi volio da bude bolje nije mi drago vjeruj mi