- Poruka
- 577
Време је и да ми који волимо Вошу покренемо тему о њој овде, вежите се. полећемо нека твоја Плава Звезда вечно сија!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Надам се да хоћемо али са нама се никад не зна и кад одиграмо добро не прођемо, Марибор смо морали елиминисати по свим параметрима игре али смо испали такође знаш и сам да доста зависи од жреба, мада он ништа не гарантује најбољи пример је кипарски ПафосХоћете ли догодине проћи бар једно коло квалификација, за почетак?
па добро има свега од тога што си навео у некој мери али и већ неколико сезона нисте прошли ниједно коло квалификација, неки су овде толико исфрустрирани том чињеницом па траже бан због те моје констатације чињеничњог стањаНадам се да хоћемо али са нама се никад не зна и кад одиграмо добро не прођемо, Марибор смо морали елиминисати по свим параметрима игре али смо испали такође знаш и сам да доста зависи од жреба, мада он ништа не гарантује најбољи пример је кипарски Пафос![]()

Ми никад нисмо били филијала ни оваква ни онаква!Ваљда је онај преокрет знак да више нисте ничија незванична филијала..... Ако је тако само напред. Србији никако не треба али српском фудбалу итекако треба независна Војводина
Каква поезија, скору у рангу са нашом највећом живом списатељицом Маријаном Матеус.za novi sad se borimo
i ničeg se ne bojimo
vojvodino najdraža
ti si naša religija
uz tebe su firmaši
veoma su odani
pravi novosađani
navijači najbolji
Видимо се у недељумного лоша игра али ипак пролаз даље у купу
најстарији српски клуб је Крагујевачка Шумадија, (1903) па БАСК (1903) па Таково(1911) а ако ћемо баш у данашњу Војводину старије је и ФК Бачка Суботица 1901 и ФК Војводина из Бачког Градишта која је основана 1913 као и Тополски Спортски Клуб 1913 основан такођеГост на ТВ Арена Спорт председник ФК Војводина, Драгољуб Збиљић а првих минут и по прескочите

Бачку у Суботици су основали тамошњи Хрвати а ТСК тамошњи Мађари, Војводина Бачко Градиште ("старо" Градиште) не постоји та Војводина јесте старија од нас, а ови остали клубови у Шумадији јесу старији али ми смо тад још увек били под аутро-угарском окупацијом, дакле старије је од нас само Војводина (Бачко Градиште)најстарији српски клуб је Крагујевачка Шумадија, (1903) па БАСК (1903) па Таково(1911) а ако ћемо баш у данашњу Војводину старије је и ФК Бачка Суботица 1901 и ФК Војводина из Старог Градишта која је основана 1913 као и Тополски Спортски Клуб 1913 основан такође
дакле 5 клубова у Србији старији од Новосадске Војводине а у самој данашњој АП Војводина имају три старија фудбалска клуба од вас![]()
ок Бачко Градиште, мој лапсус али је суштина да је та Војводина старија од вас, а Бачку у Суботици нису основали никакви Хрвати!Војводина Бачко Градиште ("старо" Градиште)
тамошњи, Срби, Мађари и Хрвати и то је нормално за Суботицу али нису имали Српски предзнак као ми, јер су нас основали ученици Спрске Православне гимназијеа Бачку у Суботици нису осовали никакви Хрвати!
Сјана Емисија!Гост на ТВ Арена Спорт председник ФК Војводина, Драгољуб Збиљић а првих минут и по прескочите