Kojih crnih 9 miliona? Otisao tj. oterali coveka za 5 mil. + bonusi. A bonuse ce Partizan tesko da vidi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis da je to problem ?Dobija manje jer dobar deo ide u stranacku sns kasu, a mora i Vucela nesto da avanzuje. Penzija mala.
.. a onda se cudimo sto nam je prolaz u grupnu fazu nekog evropskog takmicenja maxTo je postala normala, nema problema odavno u ovoj zemlji.
Talenat ali ... izgleda mi da ce i njega novac povuci
Dobija manje jer dobar deo ide u stranacku sns kasu, a mora i Vucela nesto da avanzuje. Penzija mala.
A Kohiba skupa...
Jojic i Obradovic su debili...Za razliku od Jojića i Obradovića taj bi trebalo da je opak igrač, ali i Bambi i Markec su bili opaki pa ispadoše babe.
Asano nema pojma, sklanja noge i bolje da igra atletiku... Sadik motka ce otici za 6-7 miliona max

Zacementirali smo desnog beka... mislim da ce se penzionisati u Partizanu... tek mu 30 nazalost. Ocekujem i Voju Stankovica da kompletiramo odbranu.Meni je najjace kako su celo leto ladili jajca i ostavili rupe u timu, a onda za 2 dana dovedu 5 igraca, za sta?
Tada kada je bio jek, odbijena je ponuda od 10 miliona evra. A to zasto je sada otisao za ovoilko koliko je otisao, zahvaliti se upravi na celu sa Vazurom i trenerom koji je jedva docekao da ga sutne. Ocigledno, na vase zadovoljstvo se radi, i ne sumnjam da si zadovoljan. Isto ce i Stevanovic biti poklonjen, pa svi mozete srecno kolo da zaigrate. Vi tih briga nemate, vi imate nevidiljivu bracu ilic i povredjenog bocka za te pare. Vasi transferi su odavno prestali biti zanimljivi jer ne prelaze 1,5m. Ali zato oni agro i marfin bonusi sve to pokrivajuDa se podsetimo... U jeku price o 12, 15 i 18 biliona
Jao kada bi dosao i Babovic jos! Dream team da pravimo!Zacementirali smo desnog beka... mislim da ce se penzionisati u Partizanu... tek mu 30 nazalost. Ocekujem i Voju Stankovica da kompletiramo odbranu.