Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Pazi, jedno je kada Marin "igrac veka" ode u Arabiju, a drugo je kada Leonardo "igrac decenije" ode u Arabiju![]()
On je bar otišao, a ovog mučenika uz sav marketing nisu mogli da uvale nikom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi, jedno je kada Marin "igrac veka" ode u Arabiju, a drugo je kada Leonardo "igrac decenije" ode u Arabiju![]()
Vece je cudo sto ga nisu zadrzali nakon "tone" para iz LS ako im je toliki bog bioOn je bar otišao, a ovog mučenika uz sav marketing nisu mogli da uvale nikom.

On je bar otišao, a ovog mučenika uz sav marketing nisu mogli da uvale nikom.
Vidis, za talenta poput Pavlovica ili Stevanovica se ama bas nisu zaletali da kupe. Samo su tu bracu kupili i nikoga vise i iz CZ ikada. Kad pogledas transfere gde najcesce idu igraci oba kluba, vidis neku manje vise ustaljenu praksu i timove. Opet kazem uglavnom. Grcka, Portugal, Arabija, Rusija... Taj siti da se preko noci zainteresuje za macku u dzaku, ne verujem. A ne znam koji su jos od tih 50 drugih koje navodis i da li je realno da bilo koji klub tako baca pare ma koliko da ih ima. U cent se cenkaju kada dogovaraju plate igracima, a da pljusnu po 50x 5m na bisere.
Uostalom, jos se ne ujedoh za jezik za Jovica u Realu, a cekam vec koliko...Ko ceka valjda doceka, nesto...
![]()
Mozda zbog toga, sto nas konstantno prozivas i proviciras. Pa ono, red je da odgovorim.Reče čovek koji godinama samo moje postove citira i broji koliko imam objava.
Mene samo čudi kako ne prodadoše svojevremeno Boćka Čelsiju za 11-12 miliona evra, pošto je Konte baš insistirao na njegovom dolasku.
A vidim da je i letos odbio neku basnoslovnu ponudu u želji da pomogne Zvezdi u pohodu na još jednu Ling Long titulu.
Naravno. I to sesta u osam godina, kad ste vi osvajali nije se pravilo pitanje o regularnosti, samo mi smo te domacice propratili ozbiljnim iskoracima u Evropi, druze pogledaj koje smo klubove izbacivali, pobedjivali, cetvrtu god. za redom igramo grupnu fazu... Tako da ne znam cemu taj podsmeh...
Da, sve su ti teorije zavere. SNS nema upliva ni u finansije ni u odluke u CZ a Vucicev projekat je Partizan a ne CZ. Lepo ja rekoh, svi su ludi, samo ti budi ziv i zdrav.Ti sad negiras nesto sto zna ceo svet, da Celzi i Siti imaju po 50 igraca na pozajmicama, i to sve da bi opravdao tu ludacku teoriju zavere da Ilice ili Boacija niko nikad nije platio, jer pobogu kako moze neko da plati 5-6 miliona za Zvezdinog igraca, kako Grujic, kako Radonjic, kako, kako??! Ahahahahahaha
Samo su vam i ostale te teorije zavere o Vucicu i drzavnoj sisi, a mi cetvrtu godinu za redom u Evropi, jos malo pa 6. titula u 8 godina.. Placitee

Evo jos malo pa sesta u osam godina.Odlicno, i sta je bilo sa vasim prihodima? Sta ste uradili sa tim? Doveli Falcinelija ili smanjili dug?Nego ovo za igrace kolko vrede pa u zadnjih 5 godina smo prihodovali 70 miliona od transfera vi 50...
Pri tome neki talenti su nam otisli bud zasto jer imamo bajnu upravu...Sto se tice Ilica konkretno 2001 godiste eno ga iz Sitija preso je u Veronu 13 miliona transfer i Siti ima buyback 30...I sta ti nije jasno da je Chelziju i Sitiju praksa da natrpa rezervnu ekipu s talentovanim klincima koje salje po pozajmicama? Opste poznata stvar...
Sto se tice talenata uopste Grujic i Jovic sutra da se ugase oni su se ugasili na lestvici o kojoj vecina Partizanovih igraca moze da sanja....Pravo je cudo kako niste proizveli ozbiljnih igraca a imate daleko najbolje uslove u zemlji za to ma sta u zemlji i sire bre i po prirodi stvari najveci ste mamac bili za decu zbog toga...
Koja je poenta sprdanje Marina? Kada i 80% grobara ce ti potvrditi da je to najveci majstor u protekle dve decenije koji je igro na nasim terenima...a znam i da sam to mislis...
Ja na transfermarktu to nisam nasao a neces ni ti. Verona nema jednog igraca da moze da proda za 10
A i Ilic ne bi sunca video da menadzeri nisu pozvali Jurica da ga uzme. Tako da, zelen je to bostan.Gresis za Zdjelara. On je trenutno, jedan od najkorisnijih igraca u Partizanu. Mani statistiku. Vidi koji posao odradjuje na terenu.Apropo Marina, zaboravih, ne cenim ga uopste. Ti koji Marina cene su oni koji cene i Zdjelara kiksaru, uglavnom. Sto se godina tice, Tadic je sa 30-31 nosio Ajaks, ne verujem da bog Marin nije mogao ako je samo u godinama stvar.
Nije moglo bre zbog godina, presao 30, a Pavkova nije moglo isto zbog godina, nije imao 18Marina kojeg su predstavljali kao najboljeg igraca koji je ikad igrao u domacoj ligi utrapili Arapima za tepsiju ribe, vise mi zaradili od celavog Miletica.

Ja osim dva-tri derbija od njega pamtim samo kikseve. Sto se posla na terenu tice, Everton je car bio! Mana mu je bila samo sto je voleo da rokne igraca, ali borbenost za 5 medalja. Moj utisak... A Zdjelaru sve najbolje, nije me odusevio uopste.Gresis za Zdjelara. On je trenutno, jedan od najkorisnijih igraca u Partizanu. Mani statistiku. Vidi koji posao odradjuje na terenu.
Ne znam sta smo uradili vjerovatno zavrsile u SNSu kao i vase?...Odlicno, i sta je bilo sa vasim prihodima? Sta ste uradili sa tim? Doveli Falcinelija ili smanjili dug?
Ja ne znam gde si nasao tih 13m i 30m?Ja na transfermarktu to nisam nasao a neces ni ti. Verona nema jednog igraca da moze da proda za 10
A i Ilic ne bi sunca video da menadzeri nisu pozvali Jurica da ga uzme. Tako da, zelen je to bostan.
Grujic je otisao u Portugal i ne znam da li mu je ta liga veca lestvica od ne znam koga. Nista to nije spektakularnije od Milenkovica koji ima duplo vecu cenu od njega. A Jovic je vec uspeo sebi da sroza cenu za 50%. Koliko vidim, nema ni neku nameru da se angazuje vise za sebe. Dosao je do para i izgubio se. Kakav je to san? Dodjes u Real i obrukas se? Hajde da vidimo sta ce tek biti sa njim. Njega tek cekam da vidim u tom svetlu talenta kakvim ga nazivaju, a ne samo dobra Frankfurt epizoda jedne sezone.